Кафене на езиколюбителите

• 23 223
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • София
квот остане неразграбено го дайте на мен.  Flutter
само да не е в ППМ, че не съм следила темата изкъсо постоянно (чакам си наказанието за което)

# 76
Актуализирам:  Mr. Green

Разделям лехичките на лотове  Mr. Green, всеки да приватизира каквото си хареса:  Laughing

Новите думи                       ППМ                              Петъчна: 13 - Лот Никин  Mr. Green
Лот А - 237 - 200 стр           Лот И - 62 - 42 стр
Лот Б - 199 - 169 стр           Лот Й  41 - 21 стр                  Останалите ингвинални петъчни:по желание
Лот В - 168 - 138 стр           Лот К   20 - 1 стр                    без разпределение
Лот Г - 137 - 107 стр          
Лот Д - 106 - 90 стр            
Лот Е - 89 - 69 стр
Лот Ж - 68 - 38 стр
Лот З - 37 - 1 стр

Мячик
Диамантче
Хърмаяни                        да си заплюват каквото си харесат.
Ването   

Атти, предпазвай се, душо, подпирай се на трактора отвреме-навреме, че бира се очаква чак утре рано сутрин.

# 77
  • София
И по-добре, иначе рискувам да се задавя и удавя в нея... от смях  Laughing

# 78
Хайде аз взимам Г и Д  Party

# 79
  • София
В и З за мен  Flutter

# 80
Втора актуализация:

Разделям лехичките на лотове  Mr. Green, всеки да приватизира каквото си хареса:  Laughing

Новите думи                       ППМ                              Петъчна: 13 - Лот Никин  Mr. Green
Лот А - 237 - 200 стр(Атти)           Лот И - 62 - 42 стр (Ники)
Лот Б - 199 - 169 стр (Атти)          Лот Й  41 - 21 стр                  
Лот В - 168 - 138 стр(Ването)           Лот К   20 - 1 стр                    
Лот Г - 137 - 107 стр  (Диамантче)        
Лот Д - 106 - 90 стр  (Диамантче)          
Лот Е - 89 - 69 стр
Лот Ж - 68 - 38 стр
Лот З - 37 - 1 стр(Ването)

Мячик
Хърмаяни                        да си заплюват каквото си харесат от КЕЙЖ, които,
други доброволци                          предупреждавам,вероятно попадат сред нерентабилните лотове.   

Тез' лотове мно'о дефицитна стока... разграбиха се като банани през 1963г.  Mr. Green

# 81
  • София
аз като видя ЛОТ се сещам за  магистрали, като се сетя за магистрали се сещам за ББ! като се сетя за ББ забравям всичко друго щото един е той там и няма нищо друго преди него и след него.

# 82
  • София
Ми, хора, аз прекопах моите двата, ама супер бедна реколта  Tired 5-6 картофа общо, и то заедно с жъдънъбъто. Ялови райони ми се паднаха, тююююю... Отнасям и Е + Ж, пък останалите, ако има желаещи, ровете ППМ-то.

# 83
Ми, хора, аз прекопах моите двата, ама супер бедна реколта  Tired 5-6 картофа общо, и то заедно с жъдънъбъто. Ялови райони ми се паднаха, тююююю... Отнасям и Е + Ж, пък останалите, ако има желаещи, ровете ППМ-то.

Shocked Атти, след това свръхстахановско изпълнение на тетралотката официално те номинирам за титлата: "Ударник на семантичното поле".

Изумена съм, обаче, бях с впечатление, че големите картофи бяха нагъсто към края.  newsm78

Атти, много важен въпрос към теб като към пръв хисториън, кога за пръв път се е зародило ЖДНБ-то? Щото имаше дискусия по въпроса преди време, а ти си прясно изкопала находката от могилата.

# 84
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Айде и аз да се наредя, лехичка Ж ще прекопая, ама утре, че днес трудовак Джой вече спи Mr. Green

аа, видех, че Атти се е вредила, К ще взема тогава Wink

# 85
  • София

Shocked Атти, след това свръхстахановско изпълнение на тетралотката официално те номинирам за титлата: "Ударник на семантичното поле".

Изумена съм, обаче, бях с впечатление, че големите картофи бяха нагъсто към края.  newsm78

Атти, много важен въпрос към теб като към пръв хисториън, кога за пръв път се е зародило ЖДНБ-то? Щото имаше дискусия по въпроса преди време, а ти си прясно изкопала находката от могилата.

Ами то всъщност става доста бързо кОпането, сами ще се убедите, не е кой знае какъв подвиг  Blush
Аз нали последните зони копах, жъдънъбъто е вече трайно навлязло в лексикалните устои на темата. Обаче имам усещането, че то е класика още преди да се създаде тя, заедно с омъгъто (това подлежи тепърва на проверка все пак). За разлика от събъсъмъто, което лично аз скромно съм въвела точно тогава, към края на предпоследната леха.

# 86
  • Mars Hotel
Нещо за мен остана ли? Flutter

# 87
Ето припасите за като си свършите работата или просто ожаднеете. Ей така му излиза име на човек.  Mr. Green

# 88
Цитат
unadaptable, не мога да помогна с немски, аз съм англо-франко-фил. Книжки и филми на тези езици си изравям от торенти, предполагам, че и с немския ще има, ако се търсят конкретни заглавия. Честно казано, от немскоговорящо кино идея си нямам, но уикипедия може би би помогнала.

Благодаря! Може и немскоговорящ да види и да се включи Grinning

# 89
Ше омра!!! #Silly

Голем смех ми докарахте с тва копане в градинките!
Аз свърших с моите лотове  tongue
На много добра реколта попаднах!

Общи условия

Активация на акаунт