Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 163
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 255
Трещи има много свежи включвания - с лек ретро полъх винаги и точно заради него много добре се получава Peace Laughing

# 256
Повечето, дето пишат тук, предполагам са дъртуши, би трябвало да са правили много пъти секс с необезкосмени мъже, защото те плъзнаха отскоро. Откъде се взе тази мания по обръснатото?
Ами ... и аз съм дъртуша , ама още от първия опит попаднах на мъж , който се обезкосмява . Беше спортист / професионален / . И вероятно така свикнах . Признавам , че после все така си ми вървеше - не съм срещала мъж с неподдържани интимни части или мишници . Косми по ръце и крака не ми пречат - в смисъл все ми е тая - може да има , може и да ги маха .

Обаче , умрях от кеф , докато ви четях  Mr. Green

# 257
И какво, като не са му обезкосмени интимните части, значи е неподдържан?
Брях, че чудо...

$hantalche, не си добре с биологията, не се излагай. )

# 258
Беше даден пример гонорея, ако се върнеш да прочетеш. Тя едва ли може да "мине" незабелязано Wink

# 259
Беше даден пример гонорея, ако се върнеш да прочетеш. Тя едва ли може да "мине" незабелязано Wink

Ако има симптоми, да.
Но може да протече и асимптоматично през цялото време. )

# 260
И какво, като не са му обезкосмени интимните части, значи е неподдържан?
Брях, че чудо...

На мен ми звучи все едно не дай си боже машинарията му ще се разпадне...

# 261
Ами ... и аз съм дъртуша , ама още от първия опит попаднах на мъж , който се обезкосмява . Беше спортист / професионален / . И вероятно така свикнах . Признавам , че после все така си ми вървеше - не съм срещала мъж с неподдържани интимни части или мишници .....................
Неподдържани означава немити, миризливи и тн.    Mr. Green
Би трябвало да пишеш "....с небръснати интимни части или мишници."

# 262
Добре , вземам си бележка  Mr. Green
Макар че , за мен си е чисто неподдържане ...брррр да висят някакви косми под мишниците ... ужас  Sick

# 263
Неподдържани ми звучи все едно не си ги държи в шепи.

# 264
Добре , вземам си бележка  Mr. Green
Макар че , за мен си е чисто неподдържане ...брррр да висят някакви косми под мишниците ... ужас  Sick

За теб да, за други пък е еротично. )
Не казвай на хората, кое да ги кефи и кое не. )

# 265
Не казвай на хората, кое да ги кефи и кое не. )
Би ли могла да ми посочиш , къде съм казала на хората кое да ги кефи ? С цитат , ако може . Защото аз не си спомням такова нещо .
Навсякъде пиша , само от моята си гледна точка .

# 266
Сещам се за една потребителка от форума, която разказа, че отишли с някакво момче у тях. Преди да се заемат със секса, тя влязла да си вземе душ (все пак, поддържана жена) и, като излязла от банята, облекчено споделила на младежа: "Бях забравила какъв кеф е да се изпикаеш под душа".

Подобно тъпо откровение преди секс би ме отказало дори и в последния момент, по дяволите цялата поддържка. Laughing

# 267
Елия, то не е нужно директно да го казваш.)

Barbabeau, интересно, то ако се замислиш мъжа си пикае пак от члена, с който прави секс с теб. ) Тогава отказваш ли се като си го помислиш?. )))

# 268
Въпросът е в тъпотията. Иначе знам откъде пикае мъжът. Laughing

# 269
Милион страници докато спяхме с мъжлето-бебето де,ама е мъжко Laughing
Оня последния от снимката-ММ все едно са снимали.Той обаче е без космаците по гърди,корем и....
Не му е малък на оня-така си го е хванал-вероятно към дупето,може да има някакви щения сам към себе си
Азда си призная-обичам да му правя френска!Никога не съм получавала такъв оргазъм както докато му правя.....извинявам се,че съм толкова директна

Общи условия

Активация на акаунт