Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 075
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 345
Само да спомена , че на този от аватара ми и косми до ушите да има нема му се размине ако го набарам пълно програма и половина Mr. Green той ще бяга от мен...като ме види как ще му налетя Joy

# 346
Евита, хахахаха, в носа може ли?. )))))

# 347
Някой може и да в пробвал  , ама да не си признава.. Joy

# 348
Мъж всичко е*е само дупка да има , дали е космата като маймуна , грозна като смъртта или дебела 100кг. само къде да го пъхне и му е достатъчно.
Ау. Доста крайно , не съм съгласна. Wink

# 349
Темата е абсолЮтно уникална... Еле пък след на Дона закърмените със свирки, щях да почина от смях  Mr. Green

Но странен народец се въди из форума и изпълзява в петък по междукрачните теми да се изкаже  Mr. Green

# 350
Дона го прави пиперливо с вкус, виж  Мира е грубото включване Whistling

# 351
Някои са намерили начин. Измислят разни потници, косми и чорапи...

Назад точно един от мъжете се изказа, че имал приятел, който бил правил секс дори с жена с телесен цвят на бельото, та явно за някои мъже е много важен цветът на гащите. Нищо чудно мъж, който си бръсне задницата, че и предницата, да разбира повече от бельо.
Може би бозавите дрешки на бай Ганьо са първообраз на мъжко бельо в телесен цвят.

# 352
Дона го прави пиперливо с вкус, виж  Мира е грубото включване Whistling

Дона ми е фаворит  Mr. Green  Никога не чета нейни реплики докато пия нещо, каквото и да било  Mr. Green

Мира дано освен с бръснат задник и с друго да я ощастливят, че напоследък е силно хормонално около нея  Joy

# 353
Мене ми е любопитно дали има някоя, която по време на секс се е отказала Laughing, тоест започнала е, но си е тръгнала "по средатa"  Wink

# 354
  • Пазете Гор
Има, ама не знам дали пише тука. И не знам дали беше точно "средата".

# 355
  • София
а аз откъда да знам дали съм на средата? То, колко ще продължи сексът е Божа работа! Понякога минутите изглеждат часове скучно блъскане, а друг път часовете изглеждат като минути от удоволствие и ненаситност.

# 356
Аз - първо че бях неприятно изненадана при събличането, щото размерът не беше от най-удовлетворителните, ама момчето много симпатично, викам си хайде, ще се прежаля... То надали ще се усети нещо. Но това, което последва беше такава пародия, че се изнесох май преди средата  Joy Липсата на см се компенсираше с някакво сумтене много страстно и с голям размах, с който взе да ме наболява костта... Като се прибави и зловещо ущипване за засилване на страстта, изревах на умряло, скокнах, събрах си попътно дрешките и без да се обръщам  Mr. Green

# 357
  • Boston, MA
Аз съм заспивала, не знам брои ли се.

# 358
  • Варна
Аз например с космати като тези по снимките мъже не съм стигала изобщо до секс, не ми се е случвал такъв просто и слава Богу..
Иначе нормално леко окосмяване, ок ми е, но харесвам обезкосмени мъже, най секси ми е Simple Smile
Не съм си тръгвала преди секса да е започнал, щом се е стигнало до там значи съм го пожелала този мъж и го искам.Но се е случвало да не искам да повторя, да... Laughing
показвам как харесвам окосмяване, за малко защото ми е близък и не много коректно;)

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 09:38 от Vessi_to

# 359
Мене ми е любопитно дали има някоя, която по време на секс се е отказала Laughing, тоест започнала е, но си е тръгнала "по средатa"  Wink

аз

Общи условия

Активация на акаунт