Бихте ли отказали секс , ако ...

• 115 971
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 390
Мен например биха ме възпряли неща като лоша хигиена,разбирай миризма Sick,тежки кожни проблеми като гнойни пъпки и екземи. Космите не. (е,добре де,да не е съвсем храст).

# 391
  • Варна
A някоя от вас да е била изгонена от леглото, защото е забравила да си махне космите по краката? Или на вас такова нещо никога не ви се е случвало и няма как да ви се случи Simple Smile
Vessi_to, права ще излезе леля ми за изисканите дами с телесен цвят бельо, тя е мъдра жена.
o, aз ни най-малко съм мислила дали е изискано като е в телесен цвят, просто ми харесват за това съм си ги купила.Не знам дали е еротично или секси, но с дрехи и без все хубаво си стоят.За мен мъжете гледат една жена да има чисто и секси тяло по-скоро от колкото дантели и панделки.На мен повече мъже са ми казвали обаче че харесват бяло белъо, повече от черно, не знам дали е свързано с хигиената... Rolling Eyes Както и че са им по секси бикини и боксерки от прашки, обратно на  на женското мислене че прашките са хит при мъжете.

# 392
Едно време в далечната 93-94г ММ каза,че не е виждал бръсната Whistling Whistling Whistling Моята му беше първа.Но и годината беше друга и моите години бяха други...
Каза,че тогава и там са скачали през оградата,че да видят жена и каквито и да било косми не спирали наперените войничета bowuu да любАт
А иначе аз си се обезкосмявам редовно и не се подготвям с часове за секс.Това малко като темата-"Излизате ли от вас без грим" Реша се,къпя се редовно,обезкосмявам се,спирала и молив си слагам....това си е чисто и просто навик и не го подлагам на обсъждане.Ако на някоя мацка и се случва да го прави веднъж седмично и така се одобрява-ок

# 393
  • Варна
 Laughing 94 година съм била на 14,и вече съм била гладко епилирана ...Но да, тогава не беше разпространено, предполагам, аз от сестра ми знаех как трябва и от много малка съм си все така..Simple Smile

# 394
Е,те са били на по 20 и отгоре Peace аз на 7 и къде къде не съм знаела нищо.Идеята беше,че и с косми и без мъжете не отказват ако им се прави секс.
А за косматите женски крака-е как ходят тея жени лятото-в дебели панталони ли?

# 395
В ленени или памучни, широки, че да не запаряват. Или поли и рокли до земята. Моето облекло е такова, че няма значение какви са ми краката, защото изобщо не се подават.

# 396
В ленени или памучни, широки, че да не запаряват. Или поли и рокли до земята. Моето облекло е такова, че няма значение какви са ми краката, защото изобщо не се подават.
Ако се чувстваш добре космата-екстра.
Поне за мен това е най-важнто.Да се чувства ок човек сам в кожата си.Никой няма да ти каже "браво,че си се бръснала"

# 397
Едно време туркините са ги разпознавали по обезкосмените интимни части, а гледката на космати крака в чорапогащи и вълна под мишниците дори през лятото- съвсем нормална.

Мира, имам позната, която винаги ходи с дълги рокли, поли, панталони и едва ли можеш да разбереш обезкосмена ли е или не. Не виждам с какво чуждите крака и дупета ни влизат в работата, още повече, ако не лежим с тях в едно легло.

# 398
Кас-туркините без косми по....но с по краката и мишниците ли newsm78
Аз мюсюлманка с косми не познавам-а познавам бая да си призная
Тя темата верно основно косморлива стана.
Още нещо,което би ме отказало-да не знае кое къде се намира и да търси като слепец в тъмното.Е това,мисля всички би и подлудило

# 399
Не, не. Не си ме разбрала/не съм изразила ясно. Туркините са напълно обезкосмени, но едно време те са били единствените, е почти, епилиращи си интимната зона. А от българките повечето дори са си ходели натурално окосмени по ръце и крака, а какво остава другаде. Имам си ясни спомени.

# 400
Не, не. Не си ме разбрала/не съм изразила ясно. Туркините са напълно обезкосмени, но едно време те са били единствените, е почти, епилиращи си интимната зона. А от българките повечето дори са си ходели натурално окосмени по ръце и крака, а какво остава другаде. Имам си ясни спомени.
Съгласна  Peace

# 401
  • Варна

Още нещо,което би ме отказало-да не знае кое къде се намира и да търси като слепец в тъмното.Е това,мисля всички би и подлудило
Laughing много не го разбрах това, но защо да е тъмно..
аз обичам да гледам и да е светло,така няма проблем с търсенето Grinning

# 402
Космата стана темата, защото се оказва, че отказът от секс виси на косъм (интимен).

# 403

Laughing много не го разбрах това, но защо да е тъмно..
аз обичам да гледам и да е светло,така няма проблем с търсенето Grinning
Щото,мила Веси някои мъже и с прожектор да им светиш и стрелки нарисувани да имаш....пак не заят къде какво има и как да "боравят".
Аааа,за интимния косъм и отказът съм съгласна Peace

# 404
  • Варна
Космата стана темата, защото се оказва, че отказът от секс виси на косъм (интимен).
Laughing точно

Общи условия

Активация на акаунт