Бихте ли отказали секс , ако ...

• 115 993
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 375
Бе че абиш посудата..Стерилизатори нЕма ли?

# 376
Бе че абиш посудата..Стерилизатори нЕма ли?
За гащи ли Joy Joy Joy

# 377
За рускините има един виц - колко чифта гащи имате?
Англичанката -  2 , 1 за мъжа, 1 за любовника. Пера всеки ден.
Французойката - 7, за всеки ден от седмицата.
Рускинята - 13. Толкова много? - На каждый месяц по один. 

# 378
  • Варна
За рускините има един виц - колко чифта гащи имате?
Англичанката -  2 , 1 за мъжа, 1 за любовника. Пера всеки ден.
Французойката - 7, за всеки ден от седмицата.
Рускинята - 13. Толкова много? - На каждый месяц по один. 

хаха, ама защо 13? Нали са 12 месеците..
Ох не знам, дали са мръсни,но са  хубави повечето.. Grinning

# 379
  • Там, където ме обичат
За новите трендове аз да ви светна. По-модерно от фелациото е виртуалният секс. Натискаш enter и си готов  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy

# 380
....Добре, че истинският живот протича в друга, паралелна вселена, в която жените не напускат мъжете си заради повишен тон и не отказват секс заради бели гащи.
Абсолютно!  Peace

Peace ....или неотстранени косми.

# 381
....Добре, че истинският живот протича в друга, паралелна вселена, в която жените не напускат мъжете си заради повишен тон и не отказват секс заради бели гащи.
Абсолютно!  Peace

Peace ....или неотстранени косми.

Амин!. Peace

# 382
A някоя от вас да е била изгонена от леглото, защото е забравила да си махне космите по краката? Или на вас такова нещо никога не ви се е случвало и няма как да ви се случи Simple Smile
Vessi_to, права ще излезе леля ми за изисканите дами с телесен цвят бельо, тя е мъдра жена.

# 383
  • София
последното ме върна в спомените преди двайсет и няколко години, във времената на студентските бригади, когато топлата вода я пускаха за един час, нямаше кога ни хигиена, ни обезкосмяване, ни нищо! Но бригадирският секс вървеше сред цялото населениие без проблем. Да знаете колко двойки се появиха, разпаднаха, други стигнаха до женитба..., ехей, какви времена бяха! Колко бебета са заченати по студентскитее бригади, да знаете! И определено не от парфюмирани обекосмени младежи с еротично бельо.  Laughing

# 384
Andariel, то като те напре....хич няма да гледаш гащи, косми и т.н. )
Но при ССФ секса се случва само след старателно обезкосмяване, подбиране на бельо, парфюмиране и т.н...) баси, то като ще се приготвям 1час за секс...до тогаз може да ми се дояде сладолед...)

# 385
Но ето, че става ясно защо виртуалният секс взима превес над свирките.

# 386
Но ето, че става ясно защо виртуалният секс взима превес над свирките.

Що, щото мъжете са чекиджии?. ))))

# 387
  • Някъде на път....
Andariel, то като те напре....хич няма да гледаш гащи, косми и т.н. )
Но при ССФ секса се случва само след старателно обезкосмяване, подбиране на бельо, парфюмиране и т.н...) баси, то като ще се приготвям 1час за секс...до тогаз може да ми се дояде сладолед...)
Хахахахахаха!  Joy
Абсолютно!  Peace

# 388
Е, хайде сега, младостта затова е младост - защото се наслаждава на всеки миг и възможност, без условности... С напредването на възрастта човек може да си позволи известни... глезотии, да речем...  

# 389
  • София
По-скоро си мисля, че с възрастта хората, особено жените, започват повече да се стараят от страх да не отблъснат партньора, да са с едни гърди пред младите.

Общи условия

Активация на акаунт