Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 220
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 450
  • Galaxy 13197853088
вибраторите с козина се продават най-вече в Япония ...

# 451
Истината е, че първият секс с някой рядко е идеалният. Има много неща, които могат да те изненадат, а да се окаже, че е така заради предни връзки, така че ако си вдигнеш гащите и избЕгаш панически, може да не е най-доброто решение  Laughing

Преди време четох един човечец, който ревеше, че всичко, на което попада е обезкосмено, идвало му педофилско, не ги приемал като жени. Така че разни хора, разни идеали.

Моят мъж "чисти" посочените 2 места усърдно, на мен пък не ми харесва. Ама ей го на, 15 г. сме заедно, няма да седна да рева за няколко косъма.

# 452
  • Варна
Vessi_to, права ще излезе леля ми за изисканите дами с телесен цвят бельо, тя е мъдра жена.

То е за изискани дами, ама от третата възраст.

оф, голям си разбирач  Stop
http://media.laredoute.fr/UK/Redoute/Product/picture/324161958_XP_2.jpg
http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/967013-0122_1?
не са за трета възраст според мен, но да, въпрос на вкус Simple Smile Една добре изглеждаща жена е по важна от някакви гащи, но цвят nude си е секси както останалите според мен

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 22:19 от Vessi_to

# 453
Мадам,да го лЮба ли ако е само сресан и подстриган newsm78 Бръснато му е всичко как да кажЪ...отдолу....ама отгоре е прилично подстриган по 1см косъм..ъЪ ваше мнение....ничиО Praynig

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 22:21 от *Мира*

# 454
 Една добре изглеждаща жена е по важна от някакви гащи, но цвят nude е практичен и незабележим, но не и секси.  Simple Smile 

# 455
Една добре изглеждаща жена е по важна от някакви гащи, но цвят nude е практичен и незабележим, но не и секси.  Simple Smile 
И мъжа ми току- що каза така Simple Smile.
За мене е О.К, но наистина не бих го определила като секси Peace

# 456
Пък аз каквото и бельо да сложа,той не се впечатлява... Tired

# 457
  • Kопенхаген
Vessi_to , хич не ги слушай, много са си хубави и гащите и сутиените, особено на тяло с тен мммммм... красотия  Grinning

*Мира* , много го мислиш душа, давай го смело и безотговорно през просото, че току виж някой те избутал от клона  Laughing
И гледай от към френския да задобрееш, че без тази светая светих пиши го бЕгал  Grinning

# 458
  • Kопенхаген

Мидичка, ти пък, карай го без гащи и сутиени и хич да не ти пука  Grinning

# 459
  • Пазете Гор
Девойките от снимките не бих ги върнал дори и да са облечени в комбенезон на монтьор, специализиран да поправя скоростни кутии на КРАЗ.

Мидичка, впечатлява се. Не от гащите, разбира се.

# 460

Мидичка, ти пък, карай го без гащи и сутиени и хич да не ти пука  Grinning

Така,така действам  Laughing

# 461
  • Варна
Е хахаха....аз не ходя само с телесен цвят бельо, разбира се, но ми е от любимите за тва се запънах Simple Smile Нося обаче например такова повече от червено.
Някак не се чувствам по малко секси с този цвят.Но аз не разчитам от гащи да го докарам сексапила, просто ако ще перо в червено и черно да си забие някоя, ако не е секси- все тази...Най много смешна да стане в напъна.Имаш ли си излъчване и фигура не е необходимо много атрактивно бельо с финтифлюшки.

# 462
  • Kопенхаген
Аз пък му се явявам само по прафюм и дебел сребърен ланец...  Blush

# 463
Аз пък му се явявам само по прафюм и дебел сребърен ланец...  Blush
Ь? Ланеца защо newsm78

# 464
Девойките от снимките не бих ги върнал дори и да са облечени в комбенезон на монтьор, специализиран да поправя скоростни кутии на КРАЗ.
Чувала съм, че има мъже, за които точно такъв тип облекло на контраста носи особен секси заряд. Но предполагам се простира най вече до фантазиите, не толкова до реалността.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт