Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 225
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 465
Всъщност май много се отклонихме от темата...уж обсъждахме заради кои неща не бихме легнали с тях , а стигнах ме до , кое женско бельо е секси и кое не.

А какво бихте направили , ако мъжа , с който ще си лягате се съблече и...е с прашки

# 466
Аз пък му се явявам само по прафюм и дебел сребърен ланец...  Blush
Ь? Ланеца защо newsm78

Да я блъска в лицето , като е отгоре Sunglasses

# 467

А какво бихте направили , ако мъжа , с който ще си лягате се съблече и...е с прашки
Ще ми стане смешно със сигурност.  Laughing Но едва ли бих си тръгнала само по този повод.

Сега като се замислих малко са нещата, които могат да ме откажат в сюблимния момент след като вече се е стигнало до него, но са доста тези, заради които после бягам и не искам да повторя.   Crazy

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 22:59 от pasinet

# 468
  • Kопенхаген
Аз пък му се явявам само по прафюм и дебел сребърен ланец...  Blush
Ь? Ланеца защо newsm78

Да я блъска в лицето , като е отгоре Sunglasses

Не позна... подръпва ме от време на време за да не се губи ценно разстояние...

# 469
  • Варна
ох, този с прашките си го представих  Laughing
не знам как бих реагирала, но знаете ли, някои дамско бельо носят....лудница.Та щом са прашки за мъже все пак не  е много зле..

# 470
Нямам косми никъде , махам всичко наред Winkмразя да ми висят от където и да било...а за мъжете , интимните и мишниците задължително , другите мога и да не им обръщам внимание.
Не не съм се отказвала от секс , не ми се е налагало да попадна на някой или космат или миризлив и т.н. Всички са били прилично обезкосмени и добре изглеждащи

Това с прашките е смешно , да има мъже носят , но българина е толкова забита личност ,че за токова бельо би каза"това гейското няма да обуя" мммм един шикоро скроен мъж ми пробвал всичко без да робува на подобни глупости.имах преди години едно гадже бях го гримирала , ама всичко му намацах по лицето , всички на купона много му се смееха , но той не го прие като гейско или скандално , а като една закачка за негова сметка , ей такива хора обичам

# 471
Щом сме стигнали до леглото, надали има какво да ме разколебае. Бяло бельо, бели чорапи... подробности Wink А пък за окосмяването - предпочитам да има някакво, не да си лягам с гол охлюв. Laughing
yes

# 472

Ами мъж който би си обезкосмявал интимните части, с друго освен с прашки не мога да си го представя. Не, дори не мога да си представя да правя секс с такъв, дори да не е с прашки, само като си го представя как се е кекерчил за да се обезкосми, Sick

# 473

Ами мъж който би си обезкосмявал интимните части, с друго освен с прашки не мога да си го представя. Не, дори не мога да си представя да правя секс с такъв, дори да не е с прашки, само като си го представя как се е кекерчил за да се обезкосми, Sick

http://doreansebg.com/mujki-prashki/majka-prashka-1366.html

http://doreansebg.com/mujki-prashki/majka-prashka-1318.html

Sick

# 474
Vessi_to, права ще излезе леля ми за изисканите дами с телесен цвят бельо, тя е мъдра жена.

То е за изискани дами, ама от третата възраст.

Всъщност изискаността няма нищо общо с възрастта. Една изискана дама държащата на външният си вид си подбира бельото според тоалета(особено пък лятото). Признак на лош вкус е да се вижда цвета или модела на бельото през дрехата, пък дори и най-ефирната да е тя.
Реално и затова е създадено бельото с телесен цвят.
А дамите от третата възраст може и на цветенца да носят, въпрос на вкус, нали?
Laughing

# 475
Да си призная-бельо с телесен цвят не съм имала никога newsm78 Мъжото си има сиви боксерки-мнооого му ги уважавам Rolling Eyes
Мадам аз френски не знам-некак си в повече ми идва това "рррррр",което им е във всяка дума Thinking От клона няма да падна.
Имаше една таква песен едно време "...хващай се за клона и да почваме купона......." Joy
Добре де.Повечето няма да се откажат така лесно в кулминационния момент.А кое е това,което би ви отказало от повтаряне newsm78 Щото както повечето знаем-успешния секс идва след няколко повторения newsm78 не става като по поръчка от раз
А тези от снимките на сурела направо са си гнусновати-нищо лично към младежите.Ама си е кофти бе

# 476
  • София
Много женски списания тип Космо, Грация и прочие четете и магазинни предавания гледате! Затова толкова се углобвате в косми, бельо и прочие!

# 477

Добре де.Повечето няма да се откажат така лесно в кулминационния момент.А кое е това,което би ви отказало от повтаряне newsm78

Специфични неща, които виждаш, че са характерни за отсрещната страна, но на мен не ми харесват.Не бих искала от някого да си променя нагласата или начина на изразяване, както не бих искала да искат подобно нещо и от мен и за това не съм повтаряла.Първият секс с някого за мен е критерий как ще ги бъдат нещата в тази насока, ако още тогава има неща, които ме дразнят, забрави.
Цитат
Щото както повечето знаем-успешния секс идва след няколко повторения

Не знам такива неща аз.Първият път не винаги е върха на това, което си преживял с някого, но трябва задължително да е категоризиран като успешен, за да имам мерак за втори.

И за да не се мисли, че за някакви кой знае какви особености гадни говоря, не, съвсем нормални неща, които сигурно биха се харесали на друга.Понеже е лично все пак и няма да седна да изброявам ще кажа само един конкретен случай.Толкова му беше нежен и деликатен на тоя мъж, че направо получих стрес да го пипна, все ми казваше по леко, а аз едва го хващах.Ако трябваше през цялото време да го галя с перце и да съм в стрес да не би да го заболи отиде ми удоволствието.  Crazy

# 478
  • Варна
Не мисля че четенето на списания има общо с това да коментираме и да се забавляваме в темата.Не мисля че някой се е вживял кой знае колко, всеки коментира какво му/не му харесва.Защо да е по-сериозно Grinning?

Първия секс не е най-добрия, но е показателен  Wink

# 479
  • София
Ами, има общо с нагласите кое е правилно и кое грешно. В списанията пише как да се държи една жена, какво да облича, как да облича, че не дай си Боже да сгафи с цвета на бельото или интимната прическа, направо да вземе да се гръмне ритуално! И жените вярват. По същия начин вярват и живеят според сапунките от вида Сексът и градът или Отчаяни съпруги. Това се превръща в стандарт за младите, че и не толкова младите жени.

Общи условия

Активация на акаунт