Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 675
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 555
... Щом и един типичен мъж от Люлин (запознахме се с жена му -)) го беше направил, значи на добре вървят нещата  Simple Smile Peace

Аз понеже живея там и имам по-задълбочени наблюдения, да ти кажа, %-тът на охлювите е същия като и по другите райони, имам предвид крака/ръце, не съм им бъркала в гащите  Blush  

За тампона, малко вероятно да е излязъл  newsm78
Една приятелка беше правила секс с тампон (луда за връзване, поне да го беше извадила) и съответно го забутали възможно най-навътре, барабар с конеца, доктор й го извади, не успя иначе...

# 556
Не се сърди, човече , извади и сега беля на приятелката на Шанталчето, ще има да я питат какво е правила в тоалетната, дали само е пишкала.  Mr. Green 

# 557
Е, не, аз говорех само за обезкосмен корем и гърди.  Ръцете и краката си бяха натурални. Peace

# 558
Не се сърди, човече , извади и сега беля на приятелката на Шанталчето, ще има да я питат какво е правила в тоалетната, дали само е пишкала.  Mr. Green 

Joy
Да се надяваме, че мъжът й не чете.

# 559
Е,хубаво де.Нормално е дасе откажем,но казваме ли причината или само вдигаме дрехите,които са ни свалили и бягаме.Абе и единствен шанс да ми е няма да го направя.
Не се сърди,какво обяснение даде тя newsm78 Пияна да е била или какво...

# 560
  • Kопенхаген
Специално за Мирка, анатомия на женска полова система. Коя дупка служи за пикане, коя за оплождане и така  Grinning

Скрит текст:

# 561
...
Не се сърди,какво обяснение даде тя newsm78 Пияна да е била или какво...

Не, просто си е луда глава  Simple Smile

# 562

Joy
Да се надяваме, че мъжът й не чете.
Споко, на никоя моя приятелка мъжа и не чете тук.
Тя е убедена че е изпаднал, но да видим. Sunglasses

# 563
Тампона си е вътре Peace
Мадам ,знам кое за какво служи,но там от където се "пика" е и място,което носи удоволствие на жената newsm78 Или пак сбъркАх

# 564
  • България-Швейцария
Не си, доста посещения при доктор е имало и по такъв повод Laughing

# 565
...
Тя е убедена че е изпаднал, но да видим. Sunglasses

А дано, ама и да е вътре, лесно ще го извадят, дано всичко е наред.

# 566
Тампона си е вътре Peace
Мадам ,знам кое за какво служи,но там от където се "пика" е и място,което носи удоволствие на жената newsm78 Или пак сбъркАх

Сбърка.

# 567
Няма тампон. Наистина е изпаднал... Confused

# 568
На мен ми е падал тампон. Но съм се усещала..Wink

# 569
Тампона си е вътре Peace

При цистит ли се усеща удоволствието?Или смяташ,че"пикаш"през *литора?!?

Общи условия

Активация на акаунт