Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 615
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 570
  • България-Швейцария
Не е точно сбъркала Wink

Скрит текст:
4. Оргазъм на U-точката

Тази област се намира там, от където урината напуска тялото – точно под клитора и над вагиналното отверстие. Обградена от три чувствителни места – клитора, жлезите на клитора и входа на влагалището, тази област е доста гореща.

Как да го изпитате? По време на орален секс го накарайте да натисне силно и постянно областта на уретрата, използвайки горната си устна. Или можете да пробвате като го “обяздите” наклонени към него, с максимално разтворени крака, така че колкото се може от областта на влагалището да е в контакт с пениса му.

Можете да изпитате оргазма на U-точката седнали, прави или коленичещи, ако неговите тласъци са кратки и силни, а вие обвиете краката си плътно в него.
И други подобни мога да издиря, но не сме в 'Говорим си за секс' все пак.

# 571
За това,което е постнала CTramell говорех Peace Не съм се изразила ясно,обаче Peace

# 572
  • Варна
Олее, какви са тези жени бе и що за хралупи имат между краката.Една секс с тампон правила, другата и падат тампоните сами над тоалета...не, не , нямам думи..
Аз нормално съм родила 3 800 бебе и пак тампон нормал размер с вакуум дето се казва си изваждам..не знам какво да кажа... Confused

# 573
Жената има 4 деца  Simple Smile. Но да не започваме тая тема с промените от ражданията, че съвсем ще се измести темата.. Whistling

# 574
  • Варна
Жената има 4 деца  Simple Smile. Но да не започваме тая тема с промените от ражданията, че съвсем ще се измести темата.. Whistling

Ох не знам, и от това може да е, 4 деца са все пак, някои жени много се променят еластичност ли нямат не зная..Аз не знам дали съм се променила, все така се усещам.Но да ти кажа, познат на времето за не раждало момиче какви неща беше споделил...Та секса с тампон не знам, но без да е раждала какво е събрала вътре..и пак каза той няма запълване.А фина и нежна на вид като цвете.Та не знам всеки е с индивидуална анатомия сигурно.

# 575
Уфф, ще се изтрепете да се хвалите колко сте теснички някои.
 ooooh!

# 576
Особеност на анатомията си е това Thinking
Някои си остават тесни и след 3-4 раждания.Други-още девствени нямат запълване.Това причина ли е да се откаже мъж от секс....

# 577
  • Варна
абе кой се хвали, акъла ми не побира как се прави секс с тампон , наистина.. Laughing
за хвалба ли е да не може да го направиш, или 4е тампоните не ти падат сами, аз мислех че е нормално обратното... Crazy
Но да, анатомия е предполагам.Едва ли е причина да се откаже от секс мъжа щом я иска тази жена, то има много начини пак да му е хубаво и на него и на нея.

# 578
По време н цикъл-може да му направиш хубаво Peace Обаче много малко са жените,които свалят бикини и с висящ конец искат реванш Sick
За другото-права си

# 579
  • Насред хаоса
Особеност на анатомията си е това Thinking
Някои си остават тесни и след 3-4 раждания.Други-още девствени нямат запълване.Това причина ли е да се откаже мъж от секс....
Е, поне преди да реши да побегне, ще се е излъгал да пробва барем ... Инак как ще знае дали да избяга или не?
По темата - не знам дали точно бих се отказала и побягнала, ама гледката на изтипосан в цялата си гола прелест мъж, но с чорапки, без значение какъв цвят са, ми действа като кучегон на куче ...  Crazy

# 580
Е чак реванш..., но секс по време на цикъл не е някакво чудо на чудесата небивало. Може да се случи и в най-порядъчните семейства, чини ми се.
Това, че някои явно се напиват до безсъзнание и не сварват да си свалят тампона, е друг въпрос. Може пък нарочно да го правят. Нали знаете вица за втория гръбнак?

# 581
Олее, какви са тези жени бе и що за хралупи имат между краката.Една секс с тампон правила, другата и падат тампоните сами над тоалета...не, не , нямам думи..
Аз нормално съм родила 3 800 бебе и пак тампон нормал размер с вакуум дето се казва си изваждам..не знам какво да кажа... Confused
Глупости приказваш..
Падането на тампона няма връзка с ширината, а със свиването на вагиналните мускули..

# 582
Я вица кажете Laughing?

# 583
  • Варна
Глупости приказваш..
Падането на тампона няма връзка с ширината, а със свиването на вагиналните мускули..
е, глупавичка съм аз  Mr. Green
не знам има ли, няма ли общо, но не ми се случва моите мускули да се свиват така, че да падат сами тампоните,че и да не усещам дори...

# 584
Вица се сещам за какво беше.......ама искам пак да го приочета Joy

Общи условия

Активация на акаунт