Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 565
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 840
  • Viena
Страхотен,сериал и страхотен мъж,Благодаря,че ме светнахте,вече съм на 7-ми епизод.  bouquet  bouquet  bouquet

# 841
На тази снимка в ляво, едното му око гледа на дясно, а другото на ляво!  Thinking

Да, вярно, че има леко кривогледство!

Няма криводледство, само повечко ликуифай, за да се подсилят още повече чупките във веждите Simple Smile

# 842
  • Там, където ме обичат
На тази снимка в ляво, едното му око гледа на дясно, а другото на ляво!  Thinking

Да, вярно, че има леко кривогледство!

Няма криводледство, само повечко ликуифай, за да се подсилят още повече чупките във веждите Simple Smile
А, какво е това? Малеее, колко съм изостанала.  smile3538

# 843
  • При децата ми
Страхотен,сериал и страхотен мъж,Благодаря,че ме светнахте,вече съм на 7-ми епизод.  bouquet  bouquet  bouquet

Къде го гледаш и колко епизода са?

# 844
Трябва да си го дръпнеш от торентите . Иначе го даваха по НВО . Има два сезона от по 10 епизода засега .
Книгите обаче са върховни  Heart Eyes

# 845
  • София
Кривоглед е леко, не е зрителна илюзия заради веждите! Закрий му веждите с лист хартия на монитора, и ще видиш, че има малка разлика в очите! И на двете снимки си личи. Ако дясното му око гледа директно в обектива, то лявото леко гледа встрани.

# 846
  • Viena

В замунда има и двата сезона.  bouquet

# 847
Стига с тея филми, моля ви.
Пробвах да отложа оргазма, не става. Много съм далече от това ниво...Дона, хелп Crossing Arms
Каквото и да правя , както и да се съпротивлявам, пробвала съм и друг път, но мъжа ми може да ме довърши винаги, когато поиска,. Embarassed
Познава тялото ми, знае точно къде, как и какво да направи. И ставам безпомощна, чак ме е яд на това Twisted Evil

# 848
Стига с тея филми, моля ви.
Пробвах да отложа оргазма, не става. Много съм далече от това ниво...Дона, хелп Crossing Arms
Каквото и да правя , както и да се съпротивлявам, пробвала съм и друг път, но мъжа ми може да ме довърши винаги, когато поиска,. Embarassed
Познава тялото ми, знае точно къде, как и какво да направи. И ставам безпомощна, чак ме е яд на това Twisted Evil

Пореви  ще ти мине до следващият опит.

# 849
Е, ама ти си сподели мераците с мъжа си, все пак. Той откъде да знае, че трябва да спре. Кажи му, че да измъчваш една жена, като не я оставяш да свърши, е висш пилотаж  Laughing Нека престане да се движи, а ти в това време си поеми дълбоко въздух и мислено "изтегли" възбудата нагоре по гръбнака към мозъка. След малко си продължете и пак така.

# 850
Дона, наясно ли си, че нямам идея къде ми е мозъка тогава, нито гръбнака, че да изтегля едното към другото ... ли беше?

# 851
  • Galaxy 13197853088
важното явно е той да изтегли таковата
и тогава ще си дойдат по местата,но се
чудя дали няма да пострада той после...

# 852
Дона, наясно ли си, че нямам идея къде ми е мозъка тогава, нито гръбнака, че да изтегля едното към другото ... ли беше?
Ми тренирай самоконтрол при мастурбация тогава.

# 853
Благодаря Дона, ще опитам така. Но когато аз контролирам нещата, няма да мога да се измъчвам много, познавам се, ще си пусна бързо Laughing
Друго си е когато друг го прави и  нямаш много власт  Embarassed

# 854
Шанталче, защо искаш да си отложиш оргазма?

Дона, след репликата за оня, дето щял да "съ изпразни", и за мен нещата вече не са същите.

Тази реплика ме наведе на питането - на този акъл и опит бихте ли си легнали с някои от старите си секс партньори отново?

Общи условия

Активация на акаунт