Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 503
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 825
Обичам груби,изсечени лица и поглед освен нагъл/Андариел Peace/ и зъл,лош.
По това си приличат всички мъже,с които съм била.И + да прискръцва леко със зъби,така че да му се движи челюста....нЕма да се откажа,а ще му се Фърля Joy
Ама това съм аз.Друга жена може да харесва сладникави муцки,поглед на пребозало теле,гола глава...или каквото там харесва.Не случайно всеки си има "тип"

# 826
И + да прискръцва леко със зъби,така че да му се движи челюста....

Това може да означава, че има глисти! А искаш ли яйца от глисти по сутрешните си чаршафи?
пп: а този актьор много ми прилича на сина на баба Маца от съседния вход, само веждите му са преувеличени.

# 827
Янечек ,стига с невроятните си сценарий Sick Sick Sick Дори аз разбрах какво има впредвид Мира,този път.

# 828
И + да прискръцва леко със зъби,така че да му се движи челюста....

Това може да означава, че има глисти! А искаш ли яйца от глисти по сутрешните си чаршафи?
пп: а този актьор много ми прилича на сина на баба Маца от съседния вход, само веждите му са преувеличени.
ooooh! Добре да стиска челюста си,така  че да се вижда.Какви глисти са ти в главата Joy
Ако имате проблем да пуснем тема "Помош,нападнаха ни глисти" hahaha

# 829
# 830
Шанти,мацко,не се кокори.След малко и през въшките ще минем.И разбира се гордите им наследници-гнидите Peace
После ще дойде ред на бълхи,кърлежи....и товаотново ще ни върне към темата с космите.Че тея гадини главно по косми се захващат Stop

# 831
А, може да пише мама, ама като се разгъне, да пише Митко е*ача от Долна Махала...
 hahaha Joy

На времето имах едно гадже дето ме караше ей така за емоцията 2-3 седмици да си оставя малко окосмяване, но не успя да ме навие..
Оставяла съм се 10 дни без бръснене, защото нямаше секс. Няма разлика в секса.

Сетих се за татуировка, която би ме отблъснала - тези огромни изображения на Исус, писания "Исус те обича" и т.н.... Това ми е супер кич и простотия...
Ужас!  Shocked От такива ме е страх. Мисля че не са добре с главата. Мисля че са сектанти.

Пена Гана Стояна Е това е кофти татус ooooh! И трите примерно изредени на опакото на дланта ooooh!
Ти и от твоето име ли искаш да пише? Crazy

Прекрасна моя, обожавам те, лунна пътеко моя, слънце изгряващо, ти си най-добрата, несравнима си, няма друга като теб, единствена си и т.н.  Така някак си ги представям аз нещата  Sunglasses
При такива думи ще умра от смях, а при цинични - от срам.

Ей тоз тип, наричаше момичето си "Луна на живота ми" ... Вярно, на филм, ама...  Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed
хал Дрого  Peace
Тоз' може и овца да ме нарича.  Blush
А и историята им ме кефи - малкото нежно и беззащитно момиче и грубия войн.

"Добре му ебнахме, сега да карам майка ми на профил в поликлиниката, че е вторник, днес са до обяд".
Ох,  Laughing , аз съм му казвала на моя "айде свършвай, че няма време, трябва да излизаме".  Blush
И друго съм правила. Разсеях се нещо, за какво си мислиш - да направя едни мъфини, ама как беше рецептата.  ooooh!

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 17:27 от Естел

# 832
Обичам груби,изсечени лица и поглед освен нагъл/Андариел Peace/ и зъл,лош.
По това си приличат всички мъже,с които съм била.И + да прискръцва леко със зъби,така че да му се движи челюста...
Мира, мъжа ти такъв ли е? Я покажи, нещо не си го представям тоя вид.. Thinking

# 833
Такъв тип е Шанти Peace Аз вече показах мъж,който изглежда така и ми харесва.
Естел никога,на никой мъж не бих дала да изпише името ми под или над нечие друго Peace Особено с онзи цвят като на затворниците #Crazy

# 834
Стига де Естел, вие съвсем свалихте гарда Whistling Joy.
Господ Бог  да дойде не бих му позволила да ме нарече овца,  надявам се се шегуваш Peace

# 835
Мерси,вече го свалям.  bouquet

Препоръчвам ти да прочетеш книгата първо. Филма е бледо копие на книгата, но пък е достатъчно подробен за да ти развали удоволствието от четенето.

# 836
Стига де Естел, вие съвсем свалихте гарда Whistling Joy.
Господ Бог  да дойде не бих му позволила да ме нарече овца,  надявам се се шегуваш Peace
само за този

Мерси,вече го свалям.  bouquet

Препоръчвам ти да прочетеш книгата първо. Филма е бледо копие на книгата, но пък е достатъчно подробен за да ти развали удоволствието от четенето.
  Peace да

# 837

Ако си махне брадата, не цялата, просто да не е такава.... Thinkingмммм, да, може би ще му позволя.

Ето, специално за теб  Hug

На тази снимка в ляво, едното му око гледа на дясно, а другото на ляво!  Thinking

The_Third, как се казва книгата?

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 20:56 от Kalifornia

# 838
  • София
Да, вярно, че има леко кривогледство! А кой е този?

# 839
Да, вярно, че има леко кривогледство! А кой е този?
Това е Джейсън Момоа - актъор , хаваец , който изигра ролята на магнетичния хал Дрого в сериала Game of Thrones . Въпросния сериал е създаден по епоса " Песен за огън и лед " , който ми е любим  Heart Eyes
Джейсън играе много успешно и Конан Варварина в новата екранизация .
Аз лично бих го употребила за една нощ и толкова . Не е съвсем моят тип мъж  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт