Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 445
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 810
  • При децата ми
Този може и "Путкооо" да ми изръмжи в ухото, няма да му се обидя.
За едни може,за други не Laughing Laughing Laughing
Абе стига сте я нищили тая тема,аз като ви чета направо се чудя как изобщо стигате до секс,с тия прищевки и превземки. Rolling Eyes Аз пък си мечтая за мъж с излъчване на мъж,секси и страстен. Да ме награби страстно,пък на мен да не ми остане време да му гледам окосмяването или да се вслушвам какво говори или пък да търся символиката на татуровките му.

И аз! Ама де тоз късмет! Crazy Дай Боже всеки му както се казва! Party

# 811
Тя темата направо замириса. Отврат. Със сигурност всякакви тоалетни истории и откровения за редовноста на нечии стомах ще ме изгонят.

# 812
И още нещо се сетих-ако ми се разлигави и започне да ми говори на бебешки Sick.Бягам и си свиркам

# 813
  • София
оооо, вече съвсем ме хвърлихте в оркестъра! Все едно съм в тема за перверзии, дори не предполагах, че е възможно да се случват някои неща и да се казват някакви реплики по време на секс! Частта с космите беше направо невинна в сравнение с последните десетина страници. През няколко поста ахкам и охкам невярващо, започнах да се чувствам като изкопаемо отпреди век!

# 814
Приготви се за Сто дни Содом!

Само не казвай големи думи за "преди век", че в тъмното под кринолините историята със сигурност крие извращения.

# 815
Ей тоз тип, наричаше момичето си "Луна на живота ми" ... Вярно, на филм, ама...  Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed

Този може и "Путкооо" да ми изръмжи в ухото, няма да му се обидя.
Ако си махне брадата, не цялата, просто да не е такава.... Thinkingмммм, да, може би ще му позволя.

# 816
Поне преди век не са гонили момата от леглото заради неоскубана ямка:
http://www.youtube.com/watch?v=Qi4CPLIqKD0 Simple Smile Песента е автентична.

# 817

Ако си махне брадата, не цялата, просто да не е такава.... Thinkingмммм, да, може би ще му позволя.

Ето, специално за теб  Hug

# 818
  • Варна

Ето, специално за теб  Hug

много е секси,да
страхотни очи
а не харесвам по принцип дългокоси мъже, този е втория май който ми харесва Simple Smile

# 819
 Simple Smile.... Blush  Хубав е...
Мерси Peace

# 820
Ееех,Джейсън е  Heart Eyes Crazy

# 821
Поне преди век не са гонили момата от леглото заради неоскубана ямка:
http://www.youtube.com/watch?v=Qi4CPLIqKD0 Simple Smile Песента е автентична.

Joy
Горката Ганка, нямаше да оцелее в днешния свят - и *и*ките малки, и ямката - неоскубана... Жална сингълка щеше да е...

# 822
Вярно  Simple Smile

# 823
Този пич определено е секси Whistling Само веждИте да не му бяха цепнати.Абе добре,добре Mr. Green Ш'го ловкам Joy
Изпод кринолините освен перверзии и какви миризми са се криелииии #Crazy
Сега и Ганка да видя....ааааааааааааааааа,това е култ просто.Не беше ли качила се горе натавана да си подруса косата руса,да си търси старата,мръсната чанта....или това е друга версия

# 824
  • София
Изглежда секси, защото гледа нагло, с леко присвити очи. Жените си умират за такива погледи, когато става въпрос за секс.

Общи условия

Активация на акаунт