Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 522
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 690
татуировките доста говорят за човека, то не е въпросът само до секса, а за това какво има и в главата му. Горната, имам предвид.

Ако ще се ползва само за секс, хич не ми е какво има в горната глава....) стига да е добър с другата. )  Laughing

# 691
А някоя била ли е с мъж с пиърсинг на езика? Аз не, не съм се целувала с метални топчета. Rolling Eyes

# 692
Дайте и за имплантираните сачми тогава.

# 693
За мен всички татуировки са универсално отвратителни, защото кожата на човек не е направена, за да се дупчи и да се обезобразява с мастило. Същото е и отношението ми към многото обици или пиърсинг.
Човек, който непрекъснато се украсява с нови и нови татуировки или всеки месец си пробива дупка на ново място, не е наред. Ако има някоя стара, сигурно му е минало и е напълно възможно да е станал нормален. Дори може да си я прикрие с някое храстче.

# 694
Те татуировките може да са младежка забежка, но ако е за секс- предпочитам да няма татуировки, защото са показател за риск от хепатит С.

От гледна точка на патогенните организми татуировката е много по-"нехигиенична" от храстчето.

# 695
Пена Гана Стояна Е това е кофти татус ooooh! И трите примерно изредени на опакото на дланта ooooh!
А русалка и котва са ми фаворит Joy Joy Joy
Какви сачми.....аз пак съм отървала нещо модно  Sunglasses Това се имплантира в зърната на мъжа ли?Или на езика му?

# 696
  • Пазете Гор
Ех, ако можеше когато се пише в тема за секс, да се полага една такава клетва: обещавам да пиша за секс, само за секс и нищо освен секса.  Grinning

Не е лошо, ама много ми идва допълнителната информация - то гащи, клизми, косми, пак гащи, потници, перални, чорапи, пак косми, татуси и така.

# 697
  • София
Възрастта и възгледите на хората от обичайната ми среда не предполагат татуировки и прочие, та е малковероятно да попадна на такъв екземпляр.

# 698
Пена Гана Стояна Е това е кофти татус ooooh! И трите примерно изредени на опакото на дланта ooooh!
А русалка и котва са ми фаворит Joy Joy Joy
Какви сачми.....аз пак съм отървала нещо модно  Sunglasses Това се имплантира в зърната на мъжа ли?Или на езика му?

Не.

# 699
  • Galaxy 13197853088
Съчмите са за друго място ... който не искал истински, използвал натаковник с достатъчно големи релефни точки.

# 700
Аз си мислех, че сачмите и течния парафин са запазена марка на затворниците, ама преди години разтревожена форумка беше пуснала тема за мъжа си, който си инжектирал парафин и си докарал куп усложнения. Истинска си беше темата, отпреди епохата на офисния планктон.

# 701
Аз ще питам чичо Гъгул за тея работи.Не разбрах къде сеслагат/инжектират и тн....в......онова ли?Ай стига бе Shocked А не изпадат ли в на жената....сачмите де

# 702
Темата ще влезе в номинациите.  Laughing

# 703
Освен сачми, може и копчета, все пак не всички са затворници, има и занаятчии.

# 704
Мира, цепи се кожата на главичката, слагат се сачмите и после си зараства отгоре. Нищо не изпада.

Общи условия

Активация на акаунт