Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 717
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 915
  • Galaxy 13197853088

# 916
За мен това,което за някоя от вас е малко може да е голямо Peace И обратното. Няма формула за това колко е малък малкия и колко голям голямия Peace Комплексиранитемъже казват че, Joy 5см ни стигат а останалото е лакомия

# 917
Едва ли някой е премерил точно, ама малкия като го хванеш с ръка, ти се допират върха на палеца и средния пръст, също така презервативът не се развива докрай, тъжна картинка.

Порових за инфо, според статистиката, на всички средни са им малки по горните критерии  Mr. Green

# 918
Статистиката няма значение, като налетиш на малък, го разбираш интуитивно!

# 919
Може би Янечек има предвид коне жребци .  Mr. Green

# 920
Ами тогава и някой друг да сподели какво е малък според него, моят сексуален опит все пак е скромен. Ама нещо конкретно, защото "с лупа да го търсиш" нищо не означава. Ето назад някой написа какво е голям - да имаш чувството, че държиш кутийка спрайт. Аз такива не съм виждала.

# 921
Мразенето на секса като част от общуването в двойка, се дължи на психологически задръжки, вредно възпитание, травми. 

Инструкции и съвети за млади булки.

Не само. Понякога имаш нещо по-интересно за правене, което изисква именно тази еротична енергия. Ако в този момент те поканят за секс, идеята е лоша, много лоша. Не ми казвайте, че не е имало моменти, в които не сте имали по-интересни неща от секса.

# 922
$hantalche, е, тя не винаги височината е критерий за това един мъж, колко мъж е. )))
И аз познавам един 165см, който само като го погледнеш....и лъха на секс от него. )))

Янечек, под 16см. за мен е малък. )

# 923
  • Там, където ме обичат
Ами тогава и някой друг да сподели какво е малък според него, моят сексуален опит все пак е скромен. Ама нещо конкретно, защото "с лупа да го търсиш" нищо не означава. Ето назад някой написа какво е голям - да имаш чувството, че държиш кутийка спрайт. Аз такива не съм виждала.
Когато след гореща и страстна прелюдия се чудиш защо това мъниче все още дреме и какво чака,
докато не те плесне по главата жестоката истина, че той вече е в готовност.
Толкова са му възможностите.

# 924
Може би Янечек има предвид коне жребци .  Mr. Green

Аааа, ясно!  Joy

Четох за дължината на пръстите ти, моля те, не мери по метода на Янечек, ще докараш комплекси на почти всеки  Mr. Green

Янечек, ние едва ли можем да бъдем критерий, освен, ако бройката ни не е 4 цифрено число  Laughing четох, четох, 14-18 се водело среден, под 14 е малък, над 18 - голям. В ерекция са данните, естествено.

# 925
За всяко нещо, което ми е интересно в момента, след определено време намирам друго, което ми става по-интересно. Но не виждам връзка със секса като част от отношенията между съпрузи. Разбира се, става дума за случай, в който е налице постоянен и любим партньор. Иначе да - не е интересно.

# 926
Субективната преценка е важна, не статистиката.
Аз например, линийки никога не съм вадила да меря и не си представям тези сантиметри на какво съответстват. Но не се ли разгъне презервативът докрай, после не се е случвало нищо добро.
Въобще ако не срещна никакво затруднение при поставянето на презерватива, си знам, че става дума за прецакня.

# 927
Че той може да среща затруднение с презерватива от непохватност.  Laughing

# 928
Е тя Янечек имаше предвид, че тя среща затруднения в поставянето. )))

По-лошото е, когато нормалните презервативи не стават. )

# 929
Разбира се, че може да е от непохватност, обаче тогава трябва затруднението да е във всички случаи, а то не е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт