Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 597
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 930
А колко малък е малкия и колко голям големия?  Joy

Joy

Малкия не се усеща, от големия боли  Joy
Не знам аз ли съм карък, ама на големите мъже нещо много малки им пишоците забелязвам....

# 931
Карък си  Mr. Green Освен ако нямаш предвид просто дебели мъже.

# 932
viliko, хахахаха, е то бая голям ще трябва да е бил, че да боли чак...)
Явно си карък наистина...)

# 933
Потвърджавам за големите мъже - гола вОда. Но пък тия в средния диапазон - винаги приятна изненада.

# 934
Аз пък с мъже над 195 см никога не съм имала печално преживяване  Simple Smile

# 935
Един познат ми каза,че колкото е по-дребен един мъж,толкова по-голям му изглеждал на фона на тялото пишока.И обратното.Може да си е нормален,но ако мъжа е огромен да ти се стори мъничък...не знам дали е така.
Само на ММ му знам точните см Embarassed
А къде остана доброто старо ФИ,уважаеми дами Laughing
Хммм,мен пък в началото винаги ме боли....

# 936
*Мира*, хахаха, да бе. )
То и да изглежда така, като го усетиш, бързо разбираш е ли голям, или не е. ) Ръста няма нищо общо.

# 937
Ама нали някои споменаха,че ако му е малък ще се откажат от секс.Аз за това го споменах Peace Иначе мен това не ме е отказвало,но като стане напечено и....не става напечено.Тогава ти става ясно,че първото впечатление е напълно вЕрно

# 938
  • Бургас
От този наш любим форум съм запомнила един критерий на съфорумка, за съжаление не помна коя - като го хвана в ръце, трябва и двете да го обхванат една след друга, а главичката да стърчи извън ръцете.  Crazy Доста добро и нагледно обяснение.  Laughing

# 939
От този наш любим форум съм запомнила един критерий на съфорумка, за съжаление не помна коя - като го хвана в ръце, трябва и двете да го обхванат една след друга, а главичката да стърчи извън ръцете.  Crazy Доста добро и нагледно обяснение.  Laughing
Това и аз съм го чувала от приятелка, но пак е относително. Нека вземем предвид и големината на ръцете на потребителката. Моите длани са големи, да не вземат все да ми малеят... newsm78

# 940
Yulichka, по тези критерии....малко мъже отговарят на тях. ))))
Мерено по моите ръце.....22см. )))))

# 941
Eee, стига де, моите малки ръце сега премерих на линията - по този критерии трябва да е поне 20 см.....

# 942
Това е доста сериозен размер. yes

# 943
Определено е сериозен.....)))
Само на 2ма такива съм попадала....

# 944
  • Бургас
Аз на един. Добре ми беше.  Mr. Green Само в началото ме болеше.
Леле, какви работи разказвам...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт