Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 538
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 945
  • София
гледай ти, темата взела интересен обрат! Изглежда се мина във фаза "да си ги мерим на мъжете си"  Wink Laughing

# 946
гледай ти, темата взела интересен обрат! Изглежда се мина във фаза "да си ги мерим на мъжете си"  Wink Laughing

Що пък на мъжете си?. )))  на други не може ли. )))))

# 947
По мои ръце е 20 Embarassed
Попадала съм...
както казах-всеки път ме боли в началото.

# 948
При нас всеки момент ще започне буря... Много секси ми действа, като наближаващ оргазъм.
 Но сега тренирам отлагане, по Дона. Да ме питаш защо , но  така... Simple Smile

# 949
  • София

Що пък на мъжете си?. )))  на други не може ли. )))))

Те пак са наши, щом спим или сме спали с тях!

# 950
  • Kопенхаген
*Мира*, това ще да е от рядкото правене, а не от големината  Grinning

# 951
При нас вали.И на мен така ми действа Embarassed
Аз се пробвах с отлагането Embarassed Шанти,тренирай-нЕма да съжалиш.Ама аз не съм била един ден,па втори,па трети....всичко по съкратената процедура Embarassed
Мадам,и по-често е било...някога.Ама пак си е така.Не знам що е,чесно казано.

# 952
$hantalche, тренирай....) да кажеш после резултати. )))

Andariel, да бе....аз не възприемам мъжете като моя собственост. ) За справка, темата за изневерите. ))))

# 953
  • София
Вие пък, какво има да отлагате! По света милиони жени никога в живота си не са и няма да изпитат дори едничък оргазъм, вие ще отлагате! Я, карайта смело, по един по два, че и по три в едно!

# 954
*Мира*, просто добре стегнати мускули. ) Какво се оплакваш....) по-добре от разхлопана още в началото...)))))  Laughing

# 955
Вие пък, какво има да отлагате! По света милиони жени никога в живота си не са и няма да изпитат дори едничък оргазъм, вие ще отлагате! Я, карайта смело, по един по два, че и по три в едно!
Ааааааааа не съм съгласна.Минимум 5 дневно!Иначе за какво живеем Mr. Green
Хахах,Мирама.Права си.Но понякога наистина е адски кофти.Все едно за пръв път правиш нещо...иначе имам време-ще се разхлопам и аз.Тая работа никой не е подминала Simple Smile

# 956
  • София
Имах предвид на един... път, а не за един ден. Понимайш?  Flutter

# 957
  • Kопенхаген
Вечеря за приятелки  Laughing

Скрит текст:

# 958
...иначе имам време-ще се разхлопам и аз.Тая работа никой не е подминала Simple Smile
Rolling Eyes Защо трябва да се разхлопваш, не разбрах?

# 959
Имах предви на един... път, а за един ден. Понимайш?  Flutter

На един път не е здравословно...)))))  Grinning

Мадам Дьо Помпадур, хахахаха, това бих го подарила на една приятелка, стара мома дълги години...))))) е, вече не е де. )
Предпочитам обаче натурални да си ги "хапвам". )

Общи условия

Активация на акаунт