Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 618
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 900
  • Galaxy 13197853088
Зависи къде е до края.
Лично мен навсякъде си ми харесва, стига да е докрая  Joy
Визирах 'в чуждо'.
Тогава нъцки рай.

# 901
Аз пък си мисля, че жените тайно наистина не харесват секса и си мислят как да се измъкнат.

Е, тва беше изказване на Дева  Mr. Green

Вероятно аз като стрелец - реших да реагирам  Laughing

Искам да изкажа специални благодарности на една Дама, на която дължа просветлението си в днешния ден, тя ще се сети  Hug  Joy

Зависи къде е до края.
Лично мен навсякъде си ми харесва, стига да е докрая  Joy
Визирах 'в чуждо'.
Тогава нъцки рай.

Зависи за коя страна пък тогава  Wink

# 902
Пак намесваме зодиите.Бихте ликазали ако е един си коя зодия.... Stop

# 903
  • Kопенхаген
belinda, да кажем за собствено удовлетворение, току виж аз съм се оказала Първата, с която се е изкушил да изневери.

*Мира*, като за първи път чак такъв секс е нямало за какъвто говориш.

Yulichka, ти след като не си срещала подобни мъже не означава, че няма, така че не ги надценявай особено.

vili, би ли я обявила на всеослушание, че да я поздравим и ние  Grinning

*Мира* , за последното я дай отначало  Laughing

# 904
Така де,Мадам-коя зодия ви действа антисексуално Peace

# 905
  • Kопенхаген
Всеки представител на зодия чийто размер е под критичния минимум за мен  Grinning

# 906
Абе почвате да ме плашите с тоя критичен минимум, много малките предполагам са такава рядкост, както и прекалено големите. На живо дори не съм виждала. Трябва ли да го считам за късмет?  Rolling Eyes

# 907
Абе почвате да ме плашите с тоя критичен минимум, много малките предполагам са такава рядкост, както и прекалено големите. На живо дори не съм виждала. Трябва ли да го считам за късмет?  Rolling Eyes
Хич не са рядкост много малките Peace

# 908
Е, как да не са рядкост. Аз от... 20-тина, да речем, имам само един много малък и един по-скоро среден. Всичко останало е голям с тук-таме много голям.

# 909
По-важно е един мъж да е мъж в главата (горната), след това по-надолу. Wink
Винаги съм се учудвала на един 165 см мъж, нищо особено като външност, но жените са луди по него. Разпитвам и разбирам що за човек е. Тогава ми стана ясно защо е така при него.

# 910
Е, как да не са рядкост. Аз от... 20-тина, да речем, имам само един много малък и един по-скоро среден. Всичко останало е голям с тук-таме много голям.
В сантиметри, Дона, в сантиметри... Може и в педи, но кажи колко см ти е педята  Laughing
Колко см е много малък, колко среден и колко голям.

# 911
Мразенето на секса като част от общуването в двойка, се дължи на психологически задръжки, вредно възпитание, травми. 
Нормалното е човек да харесва секса, защото природата е дала механизми и на двата пола да изпитват удоволствие.
Има ли животно, което да мрази секса? Сериозно питам!
Четох преди време, че делфините също правят секс за удоволствие.
Инструкции и съвети за млади булки.

# 912
А колко малък е малкия и колко голям големия?  Joy

# 913
Едва ли някой е премерил точно, ама малкия като го хванеш с ръка, ти се допират върха на палеца и средния пръст, също така презервативът не се развива докрай, тъжна картинка.

# 914
Статистиката гласи, че най-малките заедно с най-големите, са не повече от 10% от всичките. Но според мен има два много важни фактора:
- има жени-каръчки, които попадат само на малки - не знам на какво се дължи, но ги има
- има жени с необосновано големи очаквания, които мислят нормалните за малки

Така че наистина е резонен въпросът

А колко малък е малкия и колко голям големия?  Joy

Аз няма как да отговоря, защото никога не съм мерила с линийка, а с окомер  Embarassed Когато видя орган, квалифицирам го. По моята си скала, не в сантиметри.

Общи условия

Активация на акаунт