Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 193
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 195
Мадам Дьо Помпадур, ами в отпуснато състояние няма как да гадаеш колко ще стане в ерекция.
Ама както и да е...) Специалисти тук много...)

# 196
Ксавиера Холандер даде метод за преценка в шоуто на Слави. Акуратен е до две стандартни отклонения, в зависимост колко е представителна извадката.

# 197
  • Kопенхаген

Да, и аз се зачудих. Щом свирката вече не е интересна, че не се и прави...
Мернах, че някой коментира, че свирката не му носи на него лично никакво удоволствие.

На мен пък не ми се вижда странно, че на една жена не и харесва да прави фелацио. А колкото до мъжът, който не изпитвал желание от това, всичко си зависи от уменията и желанията на партньорката.
Има жени, които се възбуждат неимоверно от правенето на фелацио.

# 198
  • където ми харесва

Да, и аз се зачудих. Щом свирката вече не е интересна, че не се и прави...
Мернах, че някой коментира, че свирката не му носи на него лично никакво удоволствие.

На мен пък не ми се вижда странно, че на една жена не и харесва да прави фелацио. А колкото до мъжът, който не изпитвал желание от това, всичко си зависи от уменията и желанията на партньорката.
Има жени, които се възбуждат неимоверно от правенето на фелацио.

А, не знам, наистина има жени, които не обичат. Ма то това си е нормално принципно. Ненормално за мен е, да решиш в един момент, че не можеш да правиш свирки, защото имаш деца и ги целуваш с тази уста.

# 199
  • Варна
Чета и се чудя...Има ли в темата дами, които са започнали половия си живот преди около 20-тина години?
Щото тогава правеха "особено" впачатление обезкосмените мъже. Спомням си, че на плажа се бяхме запознали с едни софиянци, единият беше яко обръснат. Всички го гледаха с интерес. Та му се наложи да обяснява, че е плувец и било важно за квалификациите за Олимпиадата...Иначе се губели стотни от времето.

А секс съм отказвала преди доста години заради...паласки, които преливаха от слиповете. Е, сега мъжът ми си отглежда такива.

# 200
Мернах, че някой коментира, че свирката не му носи на него лично никакво удоволствие. (Чисто физически - да, досега не съм чувала за гърлен оргазъм, но прихологически за жената е вълнуващо да го прави. А и при хармонична връзка, изпълнена с чувства - удоволствието на единия е удоволствие и за другия.)
На мен ми носи чисто физическо удоволствие, както и целувката. Е, моментите със схващането на челюстта, задавянето и други такива неудобства не ги броя.

# 201
  • Kопенхаген
Мадам Дьо Помпадур, ами в отпуснато състояние няма как да гадаеш колко ще стане в ерекция.

Хич, даже и не съм специалистка, но логически погледнато, ако в нормално състояние е с малък размер като на Давид да кажем, колко ли ще си го увеличи във възбудено  Grinning

Предлагам довечера всяка да се въоръжи с ролетка и утре в темата да се отчетем: в нормално; във възбудено, така ще е по обективно  Grinning

# 202
  • където ми харесва
Мернах, че някой коментира, че свирката не му носи на него лично никакво удоволствие. (Чисто физически - да, досега не съм чувала за гърлен оргазъм, но прихологически за жената е вълнуващо да го прави. А и при хармонична връзка, изпълнена с чувства - удоволствието на единия е удоволствие и за другия.)
На мен ми носи чисто физическо удоволствие, както и целувката. Е, моментите със схващането на челюстта, задавянето и други такива неудобства не ги броя.

Ей, разгеле, една да разбира.
И на мен ми носи освен душевно, чисто физическо удоволствие. И когато съм споделяла с приятелки, винаги са ми се чудели...кое точно ми било носело физическо удоволствие...е, толкова ли е странно?

# 203
Ами не е лошо децата да действат като отказ от гадни неща, които се извършват с уста - като да речем викове и крясъци или псувни.

# 204
Ей, ненаситници такива, дръжте  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=-_z4-rpSUOc

# 205
Ами не е лошо децата да действат като отказ от гадни неща, които се извършват с уста - като да речем викове и крясъци или псувни.

И свирките ли причисляваш към гадните неща?

# 206
  • Kопенхаген
А, не знам, наистина има жени, които не обичат. Ма то това си е нормално принципно. Ненормално за мен е, да решиш в един момент, че не можеш да правиш свирки, защото имаш деца и ги целуваш с тази уста.

Съмнявам се, че и преди това въпросното занятие е носило удоволствие на жената, а появата на децата е било извинителна причина въобще да спре да го прави.

# 207
Няма много голям глас.

# 208
  • Kопенхаген

Laughing Тези пък двете, какво се правят на девственици, че чак и не поглеждат. Представям си, ако беше групата от тук  Shocked

# 209

Хич, даже и не съм специалистка, но логически погледнато, ако в нормално състояние е с малък размер като на Давид да кажем, колко ли ще си го увеличи във възбудено  Grinning

Предлагам довечера всяка да се въоръжи с ролетка и утре в темата да се отчетем: в нормално; във възбудено, така ще е по обективно  Grinning
Ами и аз не съм специалистка, още по малко гадателка по скрити неща. Ама ето какво пише:
Кое и колко се променя при ерекция ?
Данните показват, че в процеса на ерекция средното уголемяване на пениса е 197.9%. За отбелязване е, че колкото по-малък е пенисът, толкова по-голямо е увеличението му при ерекция и обратното, твърде големия в меко състояние малко се увеличава при ерекция. Мъжете с дължина 80 мм и по-малко регистрират нарастване с 263.2% - значително повече, отколкото само 153.3% при мъжете с дължина в спокойно състояние над 80 мм. Оказва се, че размерите на пениса в спокойно състояние варират силно, докато размерите в ерекция имат малки разлики. Потвърждава се старото правило, че няма какво да си ги мерим докато са ни меки.

Значи моят палец е 8, ако му се увеличи двойно ще стане 16,което си е напълно нормално.  

Общи условия

Активация на акаунт