Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 091
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 300
Е, как изолацията си е изолация  Mr. Green

# 301
  • София
ще те охлади, защото задържа потта и тя не се изпарява толкова бързо, а между косъмчетата се съдзава един въздушен охлаждащ слой през лятото, и поддържащ топлината през зимата. Същата е и функцията на косата - през лятото предпазва от прегряване, а зимата от преохлаждане. Природата всичко е измислила, едва ли ще закрепи някакви  ненужни телесни функции и органи.

# 302
Аз да отклоня малко темата от пубисните дебри, ама никой не ми отговори какви са тия супер-дупер сексуални практики, дето са по-тренди от свирките, просветлете ме, моля!

# 303
Dona, че какво толкова и е възвишено на свирката пък?

# 304
Аз да отклоня малко темата от пубисните дебри, ама никой не ми отговори какви са тия супер-дупер сексуални практики, дето са по-тренди от свирките, просветлете ме, моля!

А ние откъде да знаем, трябва от някой по-"млад" сайт да се поучим  Laughing

# 305
  • София
О, има някакви нови техники и практики ли? Я, някой да разкаже, може да си харесам нещо!

# 306
Dona, че какво толкова и е възвишено на свирката пък?
А, не че е възвишена, ама имаше мнения по-напред, че била банална и изтъркана, имало къде-къде по-интересни неща, та затуй моля някой да разкаже на нас, бедните безпросветни души, закърмени със свирки през 80-те  Blush

# 307
Dona, не знам, аз съм си задръстена. ) И скучна....Пък и свирката си е свирка...не знам от какво би могла да бъде заменена...)

# 308
  • Пазете Гор
Е, нека не говорим за замяна. Надграждане, може би?

# 309
да, и аз искам да знам за свирките - може да не практикувам модерните практики, но да не си умра проста и непросветена

# 310
Която не може да направи една свястна свирка, да не ми се фали.

# 311
Не виждам какво може да ме спре. Даже съм спал с жена с телесен цвят на бельото.

Е, не! Това гадно ли е според съвременните предпочитания?
Едно време леля ми, която е жена с вкус, казваше, че изисканите дами носят бельо с цвят на кожата или цвят "шампанско", а черно - само курвите, за да не си личи колко е мръсно.
Да не говорим, че телесният цвят не прозира под прозрачни дрехи.
Трещи, ако нямах партньор, за когото да искам да съм привлекателна, изобщо никакви косми нямаше да си махам. Даже по краката.

# 312
Янечек, на черното бельо личи също толкова много колко е мръсно, колкото и на бялото. ))))

# 313
Ми ето, затова се носи цвят "шампанско".

# 314
Е, нека не говорим за замяна. Надграждане, може би?

Надграждането е 69, но и това си го знаем от едно време...

Общи условия

Активация на акаунт