Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 044
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 315
Косматите мъжки гърди са хипер-сексуални

# 316
Dona, абе според мен няма такъв цвят на гащите, дето да не си личи опикано и др. телесни течности. )

# 317
Не виждам какво може да ме спре. Даже съм спал с жена с телесен цвят на бельото.

Е, не! Това гадно ли е според съвременните предпочитания?

да, гадно било - чувала съм го от приятели, когато сме говорили за това кой с какво бельо предпочита да е облечена жена му; не знам обаче дали го казват и на самите жени  Laughing

# 318
Ох, не знам за цвета, но мъжът ми, който е учил в Русия, ми е разказвал как рускините си изварявали гащите в тенджера на котлона. Не ми се мисли какво е имало за изтребване по тях.

# 319
Сега се сещам, че мъжко бельо в телесен цвят или цвят шампанско никога не съм виждала Simple Smile

# 320
А би било добре, с оглед на феномена на последната капка.

# 321
  • Пазете Гор
Ама сериозно ли си мислите, че някому прави впечатление цветът на гащите? В смисъл заводският им такъв?

# 322
Ааа, Dona, аз имам една позната, която си изварява гащите в тенджера, когато без да иска ги изпере заедно с чорапите на мъжа си. Смята, че мъжките чорапи трябва да се перат в отделна пералня, после задължително една празна пералня с белина и тогава - нейните гащи Simple Smile Никога не ям супа у тях.

# 323

Да, и Филип Киркоров го доказва. Laughing Laughing

# 324
Ааа, Dona, аз имам една позната, която си изварява гащите в тенджера, когато без да иска ги изпере заедно с чорапите на мъжа си. Смята, че мъжките чорапи трябва да се перат в отделна пералня, после задължително една празна пералня с белина и тогава - нейните гащи Simple Smile Никога не ям супа у тях.
Joy Ужас.

# 325
Само едно не ми е ясно, що за ластик би издържал изваряване. Или тея гащи се държат на тиранти?

пп. според мен мъжкият еквивалент на телесен цвят бельо е сивото ( само от естетична гледна точка на съчетаване с останалите дрехи. Както и за чорапи)

# 326
Хммм, че и аз няма да си пусна бельото с на мъжа ми чорапите. Особено ако се е върнал от работа след 24-30ч дежурство. )

# 327
Ой, ой, ма каква фауна се въди толкова по мъжовите ви чорапи бе?

# 328
  • Пазете Гор
Сетих се за нещо, дето би ме отказало от секс - да върви някой предразполагащ разговор, и неочаквано темата му да се извърти накъмто пране.

# 329
Ой, ой, ма каква фауна се въди толкова по мъжовите ви чорапи бе?

Да изброявам ли....) написах 24-30ч. без да се събуват кубинките. ))) знам ли какво може да се въди...)
А и бельото не си го пера на същата програма, на която памука, от който са чорапите

Общи условия

Активация на акаунт