Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 664
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 540
Аз  да изкажа добрите си впечатления от басейна, на който бяхме днес преди обед - не видях нито един окосмен мъж, всички се бяха прилежно погрижили за космите по гърдите и коремите си, адмирации за което. Щом и един типичен мъж от Люлин (запознахме се с жена му -)) го беше направил, значи на добре вървят нещата  Simple Smile Peace

# 541
  • Kопенхаген
и с грим и с оскубани вежди мъжа си е мъж да ви кажа Simple Smile

Скрит текст:

Веси, еееееее... много бързо го скри пича. Ами за нас ? Grinning

# 542
  • Kопенхаген
Шанталче, вЕрно ли седя им им броя космите на мъжищата?  Laughing

# 543
Ох, чудя се в коя тема да питам, за това тук. Rolling Eyes
Възможно ли е според вас на една жена да и изпадне тампона докато пишка, без тя да усети това? Сериозен е въпроса имах разговор и спор. Та казвайте. Laughing

# 544
Не ми се вярва да изпадне, че и чак да не усети.  Laughing

# 545
Мхм, за това сега въпросната е на гинеколог да го търсят дали не е вътре ooooh! Whistling

# 546
Ако е размер 3Хмини-да.Иначе не.Все едно да пишкаш и като станеш да видиш,че си акала ooooh! Какви са тея размери на отвърстията?
Знам за случай,в който след бала мацката не е знаела колко ее напъхала,че и секс правила.И след 3 дни/след дъжд качулка/ходила на гинеколог.......той я пребъркал и отпратил по живо по здраво.Нищо не е имала вътре

# 547
Мхм, за това сега въпросната е на гинеколог да го търсят дали не е вътре ooooh! Whistling
А сигурна ли е че го е сложила където трябва, да не търси в неправилното място.  Mr. Green

# 548
Възможно е да си е напъхала и кончето без да иска там, където е и тампона.
Но съм чувала и за случаи, когато е изпадал и жената не е усещала.

# 549
  • Kопенхаген
Нали знаете че дупката от която се пишка няма нищо общо с любовната такава нищо, че се намират близо?
И как тъй ще изпадне, тампонът се поставя дълбоко, предполага се, че виси и конец.
Тая мацка нещо ви е смотала за бъзик  Laughing

# 550
Възможно е да си е напъхала и кончето без да иска там, където е и тампона.

Да това е възможно и аз дори имам голям страх и по три пъти проверявам пустия конец като слагам да не би да се скъса в ръката и тампона да остане вътре.
Ама да падне без да се усети.   newsm78 Как става това бре, то по трудно се изважда отколкото се слага. Ако падне сам, то той изобщо никаква работа не върши за цикъла, всичката кръв ще изтича край него щом е толкова хлабаво.  Rolling Eyes

# 551
  • Kопенхаген
А сигурна ли е че го е сложила където трябва, да не търси в неправилното място.  Mr. Green

hahaha hahaha Аха, то там отдолу дупки колко щеш...

# 552
Ами да, сигурна е че го е сложила, после ходи до тоалетна и после като си тръгвахме пак отиде, но вече го нямало Confused Та сега е не лекар.

# 553
Мадам , дупката от която се пишка също е л'бовна
Шанти,кажи после как се е развила драмата.
И ето ви причина да откажете секс.
Всичко е ок и се харесвате-той е чист,поддържан,с яки гащи....но усещате,че ви идва.Така де,съвсем нормало е да откажем

# 554
$hantalche , непременно да ни осведомиш какво е обяснението след лекарското посещение.  

....но усещате,че ви идва.Така де,съвсем нормало е да откажем
Е, като за първи секс нормално е да се откажем, освен ако не знаем, че ще ни е единствената възможност с въпросния чист поддържан яки гащи.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт