Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 664
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 660
Колон-хидротерапията не е проста клизма, не вкарвайте хората в заблуждение. Stop

Това си е медицинска процедура, която се извършва с помощта на специална апаратура, от надлежно  обучени терапевти, в повечето случай - с медицинско образование. Да, вкарват се до 30 л вода, но и специални химикали, и процедурите не са показани за всички - има огромен списък със заболявания или състояния, при които процедурата не се прилага.

# 661
Искам и аз да ми обясните какво е това с Ф....

# 662
Всичко, което поставя външната форма и елементите й пред цялостното усещане, е пластмасова дейност.
А невъзможно ли е двете да бъдат приятно съчетани?. Защо непременно едното трябвя да изключва другото.

# 663
...ще питам гугъла какво е фистинг.Уау, загубих говор и картина какво означавало!  Shocked

Ахахахаххаха, грубичко е, да, ама щом си има фенове...

...вкарват се до 30 л вода...

Сега пък аз изгубих ума и дума  Shocked

# 664
Ето....така ще покажа колко обичам милУтУ.Ще ида на терапия-водна Laughing -и след това чиста ще се подложа на нежните му грижи.Ще има тантри и анали.....и нЕма да се откажа от секса

# 665
Всичко, което поставя външната форма и елементите й пред цялостното усещане, е пластмасова дейност.
А невъзможно ли е двете да бъдат приятно съчетани?. Защо непременно едното трябвя да изключва другото.

Не че не може, но като гледам, прекалено лесно пластмасовото взима превес. Като че ли сексът не се случва първо в главата, а направо се прави, като олимпийска дисциплина.

# 666
Колон-хидротерапията не е проста клизма, не вкарвайте хората в заблуждение. Stop

Това си е медицинска процедура, която се извършва с помощта на специална апаратура, от надлежно  обучени терапевти, в повечето случай - с медицинско образование. Да, вкарват се до 30 л вода, но и специални химикали, и процедурите не са показани за всички - има огромен списък със заболявания или състояния, при които процедурата не се прилага.

Де да знам, като е медицинска защо се правеше в кварталния козметичен и спа център, дето би трябвало най-медицинското да е махане на мазоли от краката.

Тук се сетих за филма Бумеранг, дето пичът за малко да се откаже от мадамата, защото имала мазоли на пръстите на краката, а той искал да е перфектна. Ама това след секса де...

# 667
Дупета кой бръсне бе, вие пА ме убихте... това по-скоро , ако е факт си е жива подигравка...  [/i]
Fortune,
изостанала си мнооого  Laughing. Бръсненето е нищо.....Преди години имаше тема, в която се обсъждаше как се изсветлява зоната около ануса, за да е розовичка като другата кожа (ако не е такава по рождение).

# 668
Аз ще си изгубя обяда след малко.  Whistling
Чао от тук.

# 669

...вкарват се до 30 л вода...

Сега пък аз изгубих ума и дума  Shocked

Е не наведнъж де, постепенно - тази, която влиза, изтича обратно все пак, ведно с цялата разтворена шлака...

Де да знам, като е медицинска защо се правеше в кварталния козметичен и спа център, дето би трябвало най-медицинското да е махане на мазоли от краката.

И фотоепилация правят в кварталното гаражче, но това е проблем на хората, а не на процедурата. Както и е въпрос на избор дали ще направиш дадена процедура след консултация с лекар, веднъж годишно, с оздравителен ефект, или по съвет от списание - всеки месец, с желание за отслабване  Stop

# 670
Хайде пак по темата: може ли татуировка да ви откаже? Американските рокери понякога са татуирали мадамите с "Property of Satan's Slaves", примерно. Hell's Angels по-рядко са татуирали.

Та ако се съблече и там има свастика...какво го правим?

# 671
Аааааааааааааа,това е прекалено.Кой си е виждал ануса  newsm78 Аз моя не съм-нееее,не ме разбирайте грешо.Не е заради косми Peace Май не съм проявила достатъчно...естетически интерес към него Peace

# 672

Mи прочети началните страници да видиш какво ще откаже форумките от секс, стигне ли се до леглото. Необходимо условие за секс е гладкото обезкосмяване, което според мен поне много разваля усещането при секс, ама хората развивали бясна скорост и им харесвало.

# 673

Mи прочети началните страници да видиш какво ще откаже форумките от секс, стигне ли се до леглото. Необходимо условие за секс е гладкото обезкосмяване, което според мен поне много разваля усещането при секс, ама хората развивали бясна скорост и им харесвало.

Аз друго разбрах, че форумките държат самите те да са напълно обезкосмени, а за партньорите им по-скоро гледат да не са като маймуни. Само толкова. Като цяло мъжкото окосмяване не се отрича , даже напротив.

# 674
Татуировка може, стига да не пише УВО '78 или нещо такова. Или русалка, чиято гръд съвпада със зърното на татуирания. Имаше един дебел циганин, който се носеше така и всички на улицата се бояхме от него.

Общи условия

Активация на акаунт