Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 538
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 720
  • Kопенхаген
С клизмите свършихте ли вече?  Crazy

Mirama , ако е възбуден няма как да го разбереш да ли е обрязан.

Да питам аз, това за подкожно имплантирани топчета на пенис ли става въпрос?  Grinning

# 721
На пенис, макар че и вагинално имплантирани би било интересно, като се замисля  Simple Smile

# 722

Това просто не е истина. Зависи от анатомичните особености, но може да е много забележимо, ако жената е сексуално грамотна и не го правят в тъмното. Не знам какво трябва да правиш и къде да гледаш, за да не разбереш...

# 723
  • Kопенхаген
В САЩ масово мъжете са обрязани. И не е по религиозни причини.

Вече е прекратена тази практика и ставало само със съгласието на родителите освен ако се налага по религиозни причини един доФтор ми го каза  Grinning

# 724
Днес е друго, дори не знам кое се научава първо от младежите - боравенето с търсачки или че трябва интимната зона да се скубе до смърт.
Като стана дума за хигиена и храсти, може би повечето ще предпочетат и обрязаните мъже, така де - всичко под ножа.
А по нудистките плажове в България, много повече са необрязаните мъже.

# 725
Ееее, чак пък да не видиш че е обрязан, хайде....) Или да е било тъмна тъмница и нито да си го пипал, нито да си гледал...) А да е било директно от вратата за краката...)

# 726
Имаше едно време тема (ох, за втори път днес го казвам това, чувствам се като рок-динозавър) за обрязаните и необрязаните, там обяснявах, че необрязаният ми е по-интригуващ.

Великата фраза за кокичето  Laughing

# 727
Интригуващ, ама има по-голяма вероятност да е от Хамас...

# 728
  • Kопенхаген

Това просто не е истина. Зависи от анатомичните особености, но може да е много забележимо, ако жената е сексуално грамотна и не го правят в тъмното. Не знам какво трябва да правиш и къде да гледаш, за да не разбереш...

Предполагам, че споделяш от собствени наблюдения. Може ли да ни светнеш  по какво точно се различава един обрязан от необрязан пенис във възбудено състояние?

Dona , за имплантирани топчета не съм чувала но пък пробити устни и к.....ри колкото щеш  Grinning

# 729
Интригуващ, ама има по-голяма вероятност да е от Хамас...
Кой, необрязаният ли?

# 730
Необрязаният пенис дори във възбудено състояние остава покрит с част от кожата и ако мъжът не я дръпне за по-"боен" вид, може да си стои така. Както казах, зависи от анатомичните особености, но в повечето случаи разликата е много, много забележима. Да не говорим за разликата между естествената анатомична структура и кожа, която е била подравнена хирургически.

Не сте гледали внимателно...

Айде бе, аз ли да ви светвам с моя миниатюрен сексуален опит! Това са интересни работи, отваряйте си очите. Особено за потенциални терористи...

# 731
Или ти не си го възбудила достатъчно. Най-вероятно, щом си гледала как му е подравнен подгъва.

# 732
Е, за този от Хамас няма ли да си забелязала други червени флагчета преди да му изследваш пениса?

# 733
Е, за този от Хамас няма ли да си забелязала други червени флагчета преди да му изследваш пениса?

Ако за целите на разсъбличането трябва да режеш червената жичка, значи може и да е някакъв джихадист...

Трещи, няма такова нещо. Има само Анатомията на Грей, в 3д хай дефинишън.

# 734
  • Boston, MA
Как така се получават недиагнозирани разкъсвания?В смисъл как остават незабелязани-нали боли,кърви?

Ами то така или иначе боли и кърви.

Аз знам , че най-добре е да те срежат докато могат(отдолу имам предвид) а не да се сцепи сама жената

Точно обратното - ако разкъсването стане от само себе си, не се прерязват мускулните влакна.

Общи условия

Активация на акаунт