Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 472
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 735
  • Boston, MA
Абсолютно безпристрастно и като 3то-лице да напомня, че има и фотоепилация, която не е болезнена и при постоянство, резултата е завинаги. Laughing

Лазерната епилация боли като стой та гледай. И от няколко години я чакам да стане завинаги.

Интригуващ, ама има по-голяма вероятност да е от Хамас...

Я Хамас, а братчед евреин. Не се знае.

# 736
Аз,признавам си,не гледам там Embarassed Космите и неприятната миризма се усещат-не е нужно да се дзверя.Виж обрязан ако е май няма да разбера.Е вече ми поясниха,че акта ще е по-продължителен,но то и алкохол да е употребил пак е възможно да се случи Peace
Иначе вие какво.Събличате се и се оглеждате около 2-3 минути и преценявате мое ли не мое ли newsm78 Щото в темата нали иде реч за секс след няколко срещи или за напълно случаен такъв newsm78

# 737
Е вече ми поясниха,че акта ще е по-продължителен
Всъщност единственият обрязан в сексуалната ми история беше и единствения с преждевременна еякулация, така че и това не е гаранция.

# 738
На мен най-лошият ми секс е бил с обрязан. Не твърдя, че е заради това, просто нали искате личен опит.
Mamacita,
какво предпочиташ - татуировка с Хитлер или вегетарианец?

# 739
Предполагам не повторихте...или newsm78

# 740
О, не, аз съм романтичка, едногодишна връзка изкарах с него.

# 741
Днес е друго, дори не знам кое се научава първо от младежите - боравенето с търсачки или че трябва интимната зона да се скубе до смърт.
Като стана дума за хигиена и храсти, може би повечето ще предпочетат и обрязаните мъже, така де - всичко под ножа.
А по нудистките плажове в България, много повече са необрязаните мъже.

Как пък още не сме умрели? И какво толкова ви бърка вас, космофилите?

# 742
Абсолютно безпристрастно и като 3то-лице да напомня, че има и фотоепилация, която не е болезнена и при постоянство, резултата е завинаги. Laughing

Лазерната епилация боли като стой та гледай. И от няколко години я чакам да стане завинаги.

Боли ли те, странно? newsm78 Може- кожа всякаква , както и чувствителност. Аз имам предвид фотоепилацията, а не лазерната - май има разлика. Thinking Не знам. Мен не ме е боляло. Упорити косми имаш значи- расовост. Grinning Под това завинаги имах следната идея , че се получава рязко и видно разреждане на окосмяването - т.е. на места растат, а на места не. Там където не растат, не е временно , а завинаги. Постепенно участъците на олесяване се уголемяват и така. Процеса е бавен - не става от раз, но щом я прилагаш трябва да си запозната. Peace

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 19:59 от Fortune

# 743
Ох, стига с таз реклама на фотоепилацията. На мен ми се появи пигментация над горната устна, мъха ми, който изобщо не махах до тогава "настръхна"  Crazy  Confused вместо да изчезне или поне намалее до невидимост след десетина процедури, изобщо вместо ефект, ми донесе само дефект. Освен това винаги ми изгаряше ръбчето на устната дори с най ниската степен.Подчертавам, че козметичката беше много квалифицирана с хубава апаратура , на всичкото отгоре приятелка. Така,че даде максимума момичето, но уви.Е как да не пробвам пък и на друго място, благодаря.  Stop  Не казвам, че няма доволни клиентки, ама да е някаква панацея, моля ви се.

# 744
О, не, аз съм романтичка, едногодишна връзка изкарах с него.
И той преждевременно........всеки път?И никога с него не оргазмира....?

# 745
Вече писах, че при всеки е индивидулно вероятно и логично ми изглежда- до кожа и косъм.
Не правя реклама, нямам студио за такава епилация нито съм я измислила аз.
Просто отговорих  на поста по-горе.

# 746
Толкова време и енергия се отдели на тея косми в темата, че направо не е за вярване...
А първоначалната идея беше за секса, помните ли Laughing

# 747
  • Kопенхаген
Всяка тема си има предизвестен край: свирки и косми  Grinning

# 748

А най-добре, когато вървят заедно. )
Не изплюеш ли няколко косъмчета след свирка...каква свирка е тогава. ))))))  Laughing

# 749
  • Kопенхаген

А най-добре, когато вървят заедно. )
Не изплюеш ли няколко косъмчета след свирка...каква свирка е тогава. ))))))  Laughing
Въх нИдей да споменаваш, че сега щА метнат на кладата за ертизъм. Как тъй косми? Тук, ако не си повече от бройлер не се котираш  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт