Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 345
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 1 215
Аз отказвам да правя секс, без да съм обезкосмена например. Не заради него, а защото аз се харесвам така............
Именно.Щото на теб ти харесва.....   Laughing
На него най-вероятно му е все едно дали си гол охлюв или с храсталак.... щом си иска така или иначе.

# 1 216
Аз отказвам да правя секс, без да съм обезкосмена например. Не заради него, а защото аз се харесвам така............
На него най-вероятно му е все едно дали си гол охлюв или с храсталак.... щом си иска така или иначе.

Глупости пишеш, глупости. Мъжете също са естети, поне доста от тях.

# 1 217

Ами що си иска тогава, след като си космясала?    Mr. Green
Ако беше чак такъв естет, първо щеше да пита :"Вилико, беше ли днес на коламаска?Че нещо ми се е присексило......ако не си , Ич да не се настройвам..."   Laughing

# 1 218
Ако мъжете бяха чак такива естети, половината форумки щяха да са още моми  Stop

# 1 219
Леле, леле Laughing. Ако това аз го бях казала, щяха да ме разкъсат...
А ти не знаеш ли, че има забрана за пушене на обществени места. А спри вече... Praynig

# 1 220

Ами що си иска тогава, след като си космясала?    Mr. Green
Ако беше чак такъв естет, първо щеше да пита :"Вилико, беше ли днес на коламаска?Че нещо ми се е присексило......ако не си , Ич да не се настройвам..."   Laughing

Laughing На кола маска не се ходи всеки ден. Явно и това не знаеш. Ужас...покрай манджите, много пъти съм ти казвала - изпускаш елементарни неща в тоя живот...

# 1 221
Видя ли сега защо е полезно да градиш имидж на стара и грозна  Laughing

# 1 222
Ако е Юлиян, Виктор, Боби, Мишо, Ясен как ще се донагласи буквата не ми е ясно.
ЮВИГИ - Юлиян, Виктор, Илия, Григор, Игнат. Казах.
  hahaha Joy

# 1 223

То те идват и от духа - така че на живо може да си прелест, ама след определени постове или реплики...

# 1 224
Да, и пушачка отгоре на всичкото Laughing. Да си представят как миришеш на дърта циганка Wink

# 1 225
Познавам един естет Peace Ако не си перфектно нагримирана,с прическа и дрехи като Преслава за участие...не му се мяркай.Ми ако имаш косморляци мЪлииииииииииииииииииииииии ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Подигравки до живот не ти мърдат.И в добавка ако всичко ти е 6+,но откажеш в анала....мЪлииииииииииииии
Е такива трябва да ги трепеш като мухи.Колко и да го биеш пакму е малко.
Едно време не беше такъв-малко му скофтих самочувствието/аз де Sunglasses/ и сега си го връща на всичко що има п*тка #Crazy Ама прекалява,според мен
Така,че,всякакви ги има.Нищо не трябва да ви диви и гневи

# 1 226
  • София
Че него може да го огрява веднъж на месец, около коламаската, когато все още през първата седмица все още всичко е гладко! През останалото време може да ходи по разни каки.

# 1 227
Че него може да го огрява веднъж на месец, около коламаската, когато все още през първата седмица все още всичко е гладко! През останалото време може да ходи по разни каки.

Да, сигурно може, казала лисицата, като не достигнала гроздето...  Laughing

Но аз не ходя на кола маска първо, второ нямам против Краса, Ти и Дона да си ходите обрасли. Така че стига за мен, аз отлитам за днес  Hug

# 1 228
Той иска и очаква всички жени да са пИрфектни.Страхотен е а външе вид-поддържан,висок,красив,и ГЛАДКО обезкосмен навсякъде.Така се харесва и наистина хваща оЧото.
Ама пусто избива комплекси по кофти начин Peace
Уф поста на Анди не бил насочен към моя-блейка съм отсЕкъде

# 1 229
Той иска и очаква всички жени да са пИрфектни.Страхотен е а външе вид-поддържан,висок,красив,и ГЛАДКО обезкосмен навсякъде.Така се харесва и наистина хваща оЧото..............

Само дето сигурно жена не го завтаря.....    Joy Joy Joy  и си ходи самотен, красив и елементарен.

Е такива трябва да ги трепеш като мухи.
А,  не го мисли    Peace   те таквиз, дето мноого Фърчат, знайш как си намират майстора.Накрая шЪ сЪ ожени за дърта, пухкавка косматка , та да му дОди  сЪрце на място. Mr. Green
Пък ако някоя глупя го прибере дома, ами....хак да й е.    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт