Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 257
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
не казвам, че е вечна, но все се появява поривът за още една, особено на млади години. Природа, какво да се прави!

# 1 291
Вагината на Елена....... Peace Бахти и войната е било

# 1 292
не казвам, че е вечна, но все се появява поривът за още една, особено на млади години. Природа, какво да се прави!

Напротив, на дърти години се сещат още повече сякаш  Wink

# 1 293
Юличка, историята познава и такива случаи, за войни.

Ако имаш предвид Троянската война и Елена и Парис - там е спорен моментът,
Глупости. Една красива легенда е това. Войната няма нищо общо с жена. Както и никоя война. Властта и завладяването на територии е наркотика на мъжа Wink

# 1 294
  • Бургас

Казах, че моментът е спорен, а източник като "Илиада" не е меродавен. Но дори и така да е било, от времената на древногръцката митология до сега бая що вода е изтекла и приоритети са се сменили.  Peace
Съвсем скоро на Руси и Пушкин, и Лермонов са умрели на дуели, в основите на които са били жени, разбира се, но дали сега някой ще ходи да се бие за една вагина. То и думи като "чест" и "достойнство" вече нямат този багаж, който са имали, така че... Емоциите също са подвластни на социалната обстановка.
Честно казано, аз бих предпочела да са били по-разумни и двамата гениални поети - кой знае колко още шедьоври щяха да напишат (и двамата умират преди 40-така). Ето дядо Вазов - друго си е да махаш с кърпичка на момчетата, като отиват на война - и "Под игото" го има, и "Епопеята".

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 16:06 от Yulichka

# 1 295
  • София

Напротив, на дърти години се сещат още повече сякаш  Wink

Май никога не забравят, че да се сещат - на млади години от много тестостерон, а на стари от намаляващ тестостерон и усещането, че са смъртни.  Laughing

# 1 296
Мира  Joy Joy Joy
А да , за сегашните мамини момченца, за което ние , жените сме виновни вече сте писали...

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 16:26 от Рoсна kитка

# 1 297
За това, че един мъж е мамино синче и льольо е виновна само майка му, никоя друга жена.
Другата жена има вина, че го търпи евентуално. Tired

# 1 298
За това, че един мъж е мамино синче и льольо е виновна само майка му, никоя друга жена.
Другата жена има вина, че го търпи евентуално. Tired
Е да де,  като пиша Ние да се разбира,  ние майките, форумът е Мамма!

# 1 299
Нещо изпуснах - мамините синчета и льольовците ли се влюбват до полуда /и правят войни?

# 1 300
  • София
не, обратната идея е, че сега много мъже са станали льольовци и хич не ги бива да водят войни за някой хълм, че и хич не придирят какъв ще им дойде сам.

# 1 301
Не знам. Вие му мислете, аз нямам син. Добре е да ги понаучите на много неща. Като например, че момичетата се галят, обичат и носят на ръце. Също ида изкарват пари от рано. А не да чакат слугинаж .

# 1 302
 newsm78
Знам ли вече, ако е прекален огрижовен - става под чехъл често, ако е мъжкар - е прост, ако не играе точно по свирката - мама му е виновна...трудно се угажда днес на жена  Whistling

# 1 303
Не се коси Вили. Важното е да не му отказват секс Wink. Нали за това бе темата.

# 1 304
  • София
Не знам. Вие му мислете, аз нямам син. Добре е да ги понаучите на много неща. Като например, че момичетата се галят, обичат и носят на ръце. Също ида изкарват пари от рано. А не да чакат слугинаж .

а какво ще получат в замяна? Ако ще е само една фръцла, дето ще ги тормози само "купи ми това, заведи ме там..." и ще се цупи като 3-годишна, хич няма да стане!  Naughty Веднагически е си вляза в ролята на майка-орлица-свекървещица!

Общи условия

Активация на акаунт