Бихте ли отказали секс , ако ...

• 114 997
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 1 470
Според провежданите изследвания по въпроса средната продължителност на акта, за която и двамата партньори получават удовлетворение, е около 10 минути, някъде са посочени 7, някъде 11, най-много 13. Склонна съм да се съглася със статистиката Simple Smile

# 1 471
Според провежданите изследвания по въпроса средната продължителност на акта, за която и двамата партньори получават удовлетворение, е около 10 минути, някъде са посочени 7, някъде 11, най-много 13. Склонна съм да се съглася със статистиката Simple Smile
Естествено!
Никъде не говорим за нарочно задържане и контрол над свършването, което и не виждам защо да правим - като втория път - без задръжки - се получава достатъчно дълго...

# 1 472

Склонна съм да се съглася, щом става дума за това, че и двамата са удовлетворени.
Но ако той, например, не е удовлетворен какво значи?

# 1 473
Да не е удовлетворен, че е свършил - заедно с партньорката си?  newsm78

# 1 474
Че не му е стигнало , прага на удоволствие при мъжете и жените е много различен , мисля , че се дължеше на малкия и големия мозък при двата пола.докато на нас един път ни би бил достатъчен , за тях да изпитат пълно удоволствие е повече от един полов контакт

# 1 475
Че не му е стигнало , прага на удоволствие при мъжете и жените е много различен , мисля , че се дължеше на малкия и големия мозък при двата пола.докато на нас един път ни би бил достатъчен , за тях да изпитат пълно удоволствие е повече от един полов контакт

Интересно, винаги съм си мислила, че е обратното  Joy

Да не говорим, че чисто физически, ако е удовлетворен му трябва време, за да почне пак:

"Еякулаторният рефлекс се причинява от симпатиковия дял на нервната система, докато ерекцията се причинява от парасимпатиковия дял на нервната система. Повечето мъже имат необходимост от забавяне от около половин час за възстановяване на способността за еякулация. През време на този рефракторен период е трудно или невъзможно да се получи ерекция, тъй като симпатичната нервна система неутрализира действието на парасимпатичната нервна система."
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%8F%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B … D1%86%D0%B8%D1%8F

Пуснах петъчна, заповядайте  Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=673427.0

# 1 476
  • София
Естествено!
Никъде не говорим за нарочно задържане и контрол над свършването, което и не виждам защо да правим - като втория път - без задръжки - се получава достатъчно дълго...

Останах с впечатлението, че през цялата тема точно за това се говори като подтема - за задържането с цел удължаване на акта.

# 1 477
Вилико, напът си да изведеш оргазма до теорема. Laughing Приеми, че различни хора се наслаждават по различен начин.

# 1 478
Вилико, напът си да изведеш оргазма до теорема. Laughing Приеми, че различни хора се наслаждават по различен начин.

Приемам, бе
Само че – като генерализираш – и има очевадна грешка в извода – как да замълча?
При тях ми стана ясно, че е достатъчен веднъж, защото мъжът й държи по 40минути, докато свърши, а тя през това време е готова 2-3 пъти. Но не намирам това за така често срещано или като норма или граница, а тя някак това се опита да обясни...Напротив дори – навсякъде из нета чета /ако може да е критерии, то реално аз пишех въз основа на моя си опита/, че е съвсем прилично да се свърши при първи акт за 10-15минути.

# 1 479
  • Варна
Joy
Много е целеустремена, наистина! Или просто и е прекалено скучно...

# 1 480
...защото мъжът й държи по 40минути, докато свърши, а тя през това време е готова 2-3 пъти. Но не намирам това за така често срещано или като норма или граница, а тя някак това се опита да обясни...

Първо, не съм писала точна цифра.
Второ, интервалът е голям, и се отнася не за конкретна двойка, пиша "с колко време разполагат", те, различните двойки.

Ето ми думите:
....20-30-40, зависи от това с колко време разполагат.

...че е съвсем прилично да се свърши при първи акт за 10-15минути.

Не на първи, а за да са удовлетворени и двамата.
Освен това, доколкото съм чела сметките им започват от вкарването на това в онова, добави 5-10 мин. френски и др. работи, защото едва ли все път директно те почва...
Ох, какви работи ме караш да пиша, добре че е петък  Joy

# 1 481
Става все по-интересно, то така се получава, като се чудим как да увъртим...
Значи да свършиш – зависи от времето, с което разполагаш? Примерно лягаме си с думите – мило, днес имаме 40 минути, така че се задържи точно толкова...Или утре – мило, днес имаме не повече от 20 минути – давай бързо ... Joy

Няколко пъти казах – за мен секса не е само свършване, нито при повтаряне това означава, че не сме удовлетворени от този първи път.
Реагирах всъщност, защото сама каза, че не обичаш повторения, после излезе – че реално ти свършваш повече от веднъж, докато мъжът ти само веднъж и то в по-продължителен първи акт. Не е особено често срещано, затова попитах и то стана...
Дори сега в анкетата си опитваш отново манипулации – опциите са ти така зададени, все едно се повтаря, защото не си удовлетворен от акта...

# 1 482
Аз също обичам бързите работи  Laughing При мен или свършвам до 10 минути или въобще не..и в двата случая не обичам много клатене и занимаване.Ако ще свършвам,ще свършвам..ако не да свършва и той и айде  Laughing
Не съм и по безкрайните галеници,гледане в очите,пък да се помиришем тук,пък там.Не мерси.Моя пък така обича и имаме пререкания чат пат,но постигаме някакви компромиси.
Поне при нас нещата са обърнати и по-рядко той свършва,отколкото аз.
А след секс обикновено като отидем до банята лягам и умирам,не мие  до разговори и гушкане.Тук си пасваме,защото той пък обича да си цъка на компютърчето и въобще не си досаждаме.

Имам позната,която прави секс с приятеля си...по някое време и писне и му задава въпроса"Смяташ ли да свършиш скоро"...той като каже "Да" остава още 2-3 минути..ако се озъкли и и мълчи си става директно и отива да си върши някакви неща  LaughingНаправо ми дожалява за човека  Laughing

# 1 483
Трудно ми е да го напиша, но като че ли съм съгласна с Вилико  Mr. Green Сигурна съм, че след внимателно вглеждане ще се окаже, че не е така  Mr. Green

Много теоритично стана, а и ми се струва, че не се използват едни и същи мерки. Не се сърди човече, ти 20-30-40 минути откъде ги броиш? От самото действие или откакто се прибирате у вас  Joy

# 1 484
Имам позната,която прави секс с приятеля си...по някое време и писне и му задава въпроса"Смяташ ли да свършиш скоро"...той като каже "Да" остава още 2-3 минути..ако се озъкли и и мълчи си става директно и отива да си върши някакви неща  LaughingНаправо ми дожалява за човека  Laughing
Ужас...

Вили, ще ти олекне ли, ако ти кажа, че съм имала и двата типа мъже за дълги връзки, та и двете ви разбирам. Лично за мен - предпочитам това, което описва Човечето - само един по-дълъг акт, обикновено над 30 мин., аз си свършвам колкото си искам, той само веднъж на финала. Laughing После всички сме доволни.

Общи условия

Активация на акаунт