1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 196 676
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Яна Божинова беше класна на сина ми. Впечатленията ми от нея са много добри.

# 1 231
Яна Божинова беше класна на сина ми. Впечатленията ми от нея са много добри.

Благодаря за информацията. И аз останах с добри впечатления след първата родителска среща.

# 1 232
  • София
Здравейте момичета.
Много силно ме интересува какви езици се изучават, като втори език в 1 АЕГ. Нещо на сайта им не мога да намеря информация

# 1 233
  • София-Младост
Здравейте момичета.
Много силно ме интересува какви езици се изучават, като втори език в 1 АЕГ. Нещо на сайта им не мога да намеря информация
Немски, френски, испански и руски.
http://www.fels-sofia.org/fels.html#reception

# 1 234
Новина от сайта :
Първи учебен ден
Откриването на учебната 2016/2017 година ще бъде на 15.09.2016 година от 08:45 часа в двора на Първа английска езикова гимназия. Учениците от 9-ти до 12-ти клас са длъжни да бъдат облечени в училищната си униформа.

# 1 235
Някой, нещо за Фани Асенова??? newsm78

И за Чунтова по МАТ, и дали практиката е който преподавател ги е поел по математика и БЕЛ да ги изкара до 12 клас??

# 1 236
  • София-Младост

И за Чунтова по МАТ, и дали практиката е който преподавател ги е поел по математика и БЕЛ да ги изкара до 12 клас??
Само добро, беше преподавател на дъщеря ми в 8-ми клас, доволна съм.
По БЕЛ преподавателя го смениха, този който ги пое в 9-ти ще ги завърши тази година.
По МАТ също 8-12 им е една и съща, Ненова.

# 1 237
 smile3525благодаря

Само добро, беше преподавател на дъщеря ми в 8-ми клас, доволна съм.
По БЕЛ преподавателя го смениха, този който ги пое в 9-ти ще ги завърши тази година.
По МАТ също 8-12 им е една и съща, Ненова.

# 1 238
Момичета, как се изписва името на училището в бележника - Първа английска езикова гимназия - или трябва да има СУ отпред?

# 1 239
Момичета, как се изписва името на училището в бележника - Първа английска езикова гимназия - или трябва да има СУ отпред?

може и 1 АЕГ само, поне така ни казаха

# 1 240
# 1 241
А ако го има това СУ проблем ли е, че го написах по навик? И на втора страница в какъв ред са предметите? В старото училище много държаха на това. Първо английски или първо бел?

# 1 242
Betty L. , по спомен класната ги диктува реда на предметите ,че да било лесно на преподавателите да се подписват .
Личен съвет-остави гимназистът съм да попълни Peace и да напълни с отлични оценки! bouquet

# 1 243
Така ще стане, но само как грозно пише!  Joy

# 1 244
От дни сайтът пак не работи...
Иначе вчера нашият клас се разхождал пред НДК, а после отишли на наргиле на Витошка.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт