1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 196 675
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 1 245
Да ,от вчера не работи .
РС на 29,09,2016г. /четвъртък/ от 18,30ч.
Мисля,че е за всички класове.
Betty L. , явно това с разходката и другото си е традиция .Всяка година го правят.
Успех!

# 1 246
Дъщеря ми е много впечатлена от новия си клас. Непрекъснато се търсят и изчакват.  След училище обикалят всички заедно паркове, молове и кафета. Мисля, че ще бъдат един задружен клас. Класната им е дала още първия час да правят презентации и ги насърчава да работят заедно в екип.

# 1 247
Здравейте, мами! Миналата година завършихме АЕГ и предлагам за продан някои учебници, които са останали,а  те са следните :

1.Английска литература за 12.клас, изд.''Летера'' (мисля,че трябва да имам  някъде и тази за 11-ти,но за нея не гарантирам)
2. Учебно помагало с тестови задачи по физика и астрономия за 8-11 клас( тези, които са при Минчева- някои въпроси често дава от там на тестове)
3. 11 клас- Математика, изд. Просвета
4. История и цивилизация за 10 клас, изд. Съвременност ,новото преработено издание ( тези, които са при Пешо Василев, учеха по него)
5. Литература за 11 клас, изд. Булвест 2000, автори : М. Герджикова, И. Кръстева и др.( учебникът е като нов)
6. Христоматия по литература за 11 клас, изд. Булвест 2000
7 Математика за 12. клас, първо равнище , издателство ''Архимед''
8. Учебник по химия за 10 клас, изд. Регалия 6 ( изучават го в 11, когато предметът е на български)

Това е от мен, учебниците са запазени, предлагам ги на 1/2 от коричната цена, ако някой се интересува, лс! Хубава вечер  Hug

# 1 248
Предварително се извинявам, ако е обсъждана вече темата, но може ли някой да ми препоръча програма за учене на думи по английски?

# 1 249
  • София
Здравейте. Имам нова униформа (сако и риза), необличана, №36. Ако някой се интересува, може да ми пише.

# 1 250
Здравейте мами, някой да е чул слуховете за предстоящият строеж/ разширение на сградата?

# 1 251
Е, то "слухът"на нас ни беше официално обявен на родителска среща още преди няколко години.За сега поне аз не знам за нищо по-съществено.

# 1 252
  • София
Ремонтните дейности започвали след седмица-две.

# 1 253
  • Там, където ме обичат
Ремонт или строителство?

# 1 254
Ремонт или строителство?

На децата са казали, че започва разширението и ще бутат малката сграда, доколкото разбрах от другият месец, щели да им сменят и класните стаи. та това породи интереса ми, дали е поредният слух или наистина ще почват newsm78

# 1 255
  • София-Младост
Не е слух, отдавна се писа, че ще правят разширение на сградата, още преди 5 години. Но защо сега...идея нямам, и то през зимата. Дъщеря ми каза, че 112-то щели да ги местят в друга сграда. Тя се гласи почти да не ходи, защото кабинетите които посещават били точно там. Какво обаче в действителност ще се случи  newsm78

# 1 256
  • Там, където ме обичат
Не е слух, отдавна се писа, че ще правят разширение на сградата, още преди 5 години. Но защо сега.....newsm78
Защото парите са налични сега.  Grinning

# 1 257
# 1 258
М,да започва се и то с какъв старт-неучебен ден!

# 1 259
Здравейте,

Някой родител на осмокласник знае ли кога ще се проведе състезанието на Лонгман А2?

Общи условия

Активация на акаунт