1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 194 834
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 135
  • Там, където ме обичат
Момичета, приети сме в Първа Английска в испанската паралелка. Утре отиваме да се записваме.  Grinning Моля, кажете ми каква сума ми е необдима за униформи и учебници, и при записването ли ще ми я поискат, или на есен? Също и да ми кажете с какви униформи ходят вашите деца, за да не купувам излишни неща, ако ми предложат. Предварително благодаря и отивам да ви чета!   bouquet
Поздравления.  Peace
И добре дошли.  Hug
Ако не се лъжа цената за учебници за 1 срок беше около 40 лв. За униформата ще ви кажат на първата РС през септември. Аз я харесвам, децата обаче не и понеже никой не следи за носенето им, за мен е излишен разход. Обаче е задължителна /за закупуване/! Та затова си поръчайте възможно най-малко неща. Ако не се лъжа - риза или пола /за момичетата/ и сако. Но не съм съвсем сигурна. Поне 60 лв. Peace

# 136
Здравейте и ние сме от новите попълнения - девойка в немската паралелка. Rolling Eyes Laughing Grinning

# 137
  • 1st floor
 foxysilver, благодаря за отгвора!  Hug Както и на  Sause baus! за ЛС-тата... Hug След малко ще звъня в старото и новото у-ще , да видим какви докумнети ще се искат...дано успея да свърша всичко днес, че утре съм на работа...

# 138
Здравейте!
И мен ме приеха в английската с френски език.

# 139
Честито на всички приети!
Успех Peace
Днес вали-дано ви върви като по вода Laughing

# 140
  • 1st floor
Честито на всички приети!
Успех Peace
Днес вали-дано ви върви като по вода Laughing
А, дано, мерси!  Laughing Никой не ми вдига телефона, ни в новото , ни в старото у-ще, за да ме просветли как да процедирам с документите. Та след малко се хващаме под ръчичка с щерката и тръгваме към АЕГ, там на място ще видим ....

# 141
Споко,днес не учат имат педагогически съвет,но със сигурност Ви очакват Peace

# 142
  • София-Младост
Момичета, приети сме в Първа Английска в испанската паралелка. Утре отиваме да се записваме.  Grinning Моля, кажете ми каква сума ми е необдима за униформи и учебници, и при записването ли ще ми я поискат, или на есен? Също и да ми кажете с какви униформи ходят вашите деца, за да не купувам излишни неща, ако ми предложат. Предварително благодаря и отивам да ви чета!   bouquet
Поздравления.  Peace
И добре дошли.  Hug
Ако не се лъжа цената за учебници за 1 срок беше около 40 лв. За униформата ще ви кажат на първата РС през септември. Аз я харесвам, децата обаче не и понеже никой не следи за носенето им, за мен е излишен разход. Обаче е задължителна /за закупуване/! Та затова си поръчайте възможно най-малко неща. Ако не се лъжа - риза или пола /за момичетата/ и сако. Но не съм съвсем сигурна. Поне 60 лв. Peace
Само сако и една блузка(тип Lacoste), пола нямаше в униформата. Категорично не ми харесва кройката на сакотf, на повечето деца също...но ги носят когато им кажат. Учебници не е задължително точно днес да купите, имам предвид първата част, може и чак наесен или детето само да отиде през ваканцията в библиотеката, мин. година при записване бяха свършили.
Честито на всички новоприети Simple Smile

# 143
  • София
НеПоКоРнА, и синът ми е приет в паралелка с испански  Grinning Обаче диването настоява да се явява на второ класиране за Втора немска. Според мен няма да го приемат там, но щом така желае - днес ще подаваме заявление за второ класиране. Пиши после какви документи са ви поискали при записването. Успех  Peace

# 144
  • Sofia, Bulgaria
Знае ли някой разпределението на смените за новата учебна година?

# 145
  • София-Младост
Знае ли някой разпределението на смените за новата учебна година?
Чак м.09 се решават.

# 146
  • Sofia
Половината паралелки в осми клас са сутрин, а другите- след обяд.

# 147
  • София
Здравейте, още един осмокласник в 1 АЕГ-момиче с втори език немски.

# 148
  • 1st floor
Ехеее, пълни се темата, ще се намерим значи!  Laughing
Въртят ли се двата срока или по цяла година откарват по една и съща смяна?  newsm78

Мерси за разяснението за униформите. Днес се записахме, но нищо не споменаха за тях. Казаха общо взето да гледаме сайта за разни новини...Дадоха ни бележка за старото у-ще, но като отидохме там ни отрязаха с отпускното. Не можело сега да сатне, по-натам!  Shocked Нямали никакво право да го искат в този тридневен срок, който е за записването...та сега писах на АЕГ-то проблем ли е да го занесем по-късно и чакам отговор...Иначе като дукументи - искаха оригинали на удостоверението, на бележката с оценките и характеристика. Попълва се и една бланка с данните на детето  и родителите. Ние минахме бързо, но след нас стана една огромна опашка...

lea , аз повече харесвам английската гимназия , но моят съвет е да послушаш детето и да не го манипулираш  Wink. Не пречи да изчакате второто класиране. А ако все пак останете в Английската, ще се радвам да си имам дружка!  Hug

# 149
  • София-Младост
Ехеее, пълни се темата, ще се намерим значи!  Laughing
Въртят ли се двата срока или по цяла година откарват по една и съща смяна?  newsm78

Въртят се Simple Smile
ЗА отпусното май не е проблем и по-късно да го занесете. Нещо ми су губи този момент, но девойката сама търча да го взима, да го носи...

sisy честито и на вас!

Общи условия

Активация на акаунт