1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 194 829
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 120
Отговорите на олимпиадите от тази и предишни години,къде се обявяват.Намерих задачите за решение,но отговори не. Embarassed

# 121
Родителската среща за 8 клас на 20,03,2013г. от 16,30ч или 18,30ч?

# 122
  • София-Младост
Родителската среща за 8 клас на 20,03,2013г. от 16,30ч или 18,30ч?
18,30
 Simple Smile

# 123
Благодаря!
Току-що гледах на сайта им ,но не пишешие и се бях засилила да удължавам нечий уши Embarassed

# 124
Да попитам :
Какво значи ЗПП/ПП-така написано в учебния план.На моето дете са му задали една седмица срок да реши и избере дали да се запише догодина или не на ЗПП/ПП по втория език.
Скрит текст:
За 1АЕГ при Луканова.
Моля,за съвет Praynig

# 125
  • София-Младост
Да попитам :
Какво значи ЗПП/ПП-така написано в учебния план.На моето дете са му задали една седмица срок да реши и избере дали да се запише догодина или не на ЗПП/ПП по втория език.
Скрит текст:
За 1АЕГ при Луканова.
Моля,за съвет Praynig
Не е ли ЗИП/ПП,
ЗП - задължителна подготовка; ПП - профилирана подготовка; ЗИП - задължително избираема подготовка; СИП - свободно избираема подготовка.
А писах молба, че желая дъщеря ми да посещава часове по немски , но беше СИП...а не ЗИП.

# 126
Сигурно е така,но чертичката ме хвърли в размисъл-значи и ЗИП И ПП.
В 9 клас само за английския и немския е посочено това ,ами за другите езици.Ако се избере НЕ,то значи ли че АЕ отпада като ЗИП/ПП?Един вид само част от паралелките избират между 2 език ,а другите не?

# 127
  • София-Младост
Сигурно е така,но чертичката ме хвърли в размисъл-значи и ЗИП И ПП.
В 9 клас само за английския и немския е посочено това ,ами за другите езици.Ако се избере НЕ,то значи ли че АЕ отпада като ЗИП/ПП?Един вид само част от паралелките избират между 2 език ,а другите не?
Какво мисля аз, като не съм категорична, че  е вярно:
Според мен трябва да избира СИП, ЗИП не се избира, той е задължителен...и си е по учебен план.
Дъщеря ми е в паралелка АЕ+втори език НЕ. Сега писахме молба догодина да посещава часове по СИП- немски език, с цел да си помага по вторият език, тъй като не го е учила.
За ЗИП нищо не ми е казвала, ще я питам разбира се.

# 128
http://www.fels-sofia.org/curriculum.html  -това учебния им план
Каквото и да значи съкращението,това което не ми е ясно за 9 клас е ако избере с молба НЕ,значи че
няма да има АЕ - 3 ч. ЗИП/ПП (108 ч. год.) или ще има плюс немския-1,5 ч. ЗИП/ПП (54 ч. год.)?
Благодаря,предварително Hug

# 129
  • София-Младост
http://www.fels-sofia.org/curriculum.html  -това учебния им план
Каквото и да значи съкращението,това което не ми е ясно за 9 клас е ако избере с молба НЕ,значи че
няма да има АЕ - 3 ч. ЗИП/ПП (108 ч. год.) или ще има плюс немския-1,5 ч. ЗИП/ПП (54 ч. год.)?
Благодаря,предварително Hug
Не, не го избираш това си е някакъв ЗИП/ПП по английски език...вторият език си е с отделен хорариум. Поне аз така го разбирам от уч. план.

# 130
Май и аз така го разбирам-един вид допълнителни часове .

# 131
Моля,отговорите на днешния НВО по език търся,но не намирам.Явно не са публикувани Sad

# 132
# 133
 Hug благодаря!

# 134
  • 1st floor
Момичета, приети сме в Първа Английска в испанската паралелка. Утре отиваме да се записваме.  Grinning Моля, кажете ми каква сума ми е необдима за униформи и учебници, и при записването ли ще ми я поискат, или на есен? Също и да ми кажете с какви униформи ходят вашите деца, за да не купувам излишни неща, ако ми предложат. Предварително благодаря и отивам да ви чета!   bouquet

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 21:48 от НеПоКоРнА

Общи условия

Активация на акаунт