1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 293
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 675
Моля,заповядайте Hug

# 676
  • Там, където ме обичат
Сега виждам, че има тема специално за Английската!  Simple Smile

Ако може  да се запиша и аз  - макар че вече сме в 12 клас Wink

Ихаааа, Лейди!
Много ми е драго, помня те. Hug

# 677
  • София
Вече на сайта на английската е публикувана актуалната програма за 2 срок  Wink
Как са децата ви, мами? Имат ли вече някакви оценки. Моят няма...или поне такава е информацията  Rolling Eyes

# 678
  • София-Младост
Аз още бележник не съм видяла...за съжаление завърши с 4 по АЕ Sad Очакваше 5, но ...вторият срок повече. А като знам хубавото време как ще си каже своето в полза на мързела...

# 679
  • София
И при нас няма още оценки. Чакаме резултата от теста по математика.
Класната ни - Кожухарова се пенсионира и от втори срок младежите са с нов класен.
В средата на годината! Как може елитна гимназия да допусне това, изумена съм.
Децата се готвиха много, за да влязат в 1 АЕГ, учене, нерви, притеснения-а сега какво? На няколко месеца-нов учител.
Нямам нищо против господина, той не е виновен за това.
Но не е това правилната политика.

# 680
  • София
Може да е за добро, svet_cvet  Wink Не се настройвай негативно! Децата не обичат възрастни учители. Сега може повече да се стараят!
Синът ми има 5 по английски, но това не ме радва. Ако не беше тоя мързел, можеше да има и 6.
Казвате тест  newsm78 Хммм...аз пак нищо не знам. Вече ще си сменя никнейма  Embarassed Няма да съм Леа, а госпожа Не знам  Crazy

# 681
  • София
О, Леа, не съм настроена негативно....ядосана съм!
Може да е за добро и дано е така. (Като са знаели, че ще се пенсионира-защо не са дали на господина да започне с децата от първия срок?)
Имаха тест по математика (на системи уравнения), но още не е проверен.

# 682
svet_cvet,не се тревожете -за добро е.Ние пък сме с нов преподавател по химия-пак заместник Laughing
Ала-Бала, това деветокласната тема изчезна???

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 21:58 от Sause baus!

# 683
  • София-Младост
svet_cvet,не се тревожете -за добро е.Ние пък сме с нов преподавател по химия-пак заместник Laughing
Ала-Бала, това деветокласната тема изчезна???
При кой сте по химия? АЗ останах с впечатление, че този до сега е бил заместващ, а сега ще са при някаква жена.
Ето я другата тем, паднала е назад :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=726077.0

# 684
Ала-Бала,титулярката по химия
Скрит текст:
авторка  е на учебник по химия на английски
и щеше да се връща за втория срок и бяхме с г-н,но сега пак е заместваща госпожа.

# 685
  • София-Младост
Ала-Бала,титулярката по химия
Скрит текст:
авторка  е на учебник по химия на английски
и щеше да се връща за втория срок и бяхме с г-н,но сега пак е заместваща госпожа.
Аз докато ги запомня детето ще изкласи...хич и не се напъвам Simple Smile

# 686
  • София, Младост 2
Пък нашата госпожа само ги плаши, че ще ги даде на друг учител... ама никога не го прави:mrgreen: Смените не са непременно нещо лошо, не се тревожете Hug Ако повече си харесат новия учител, толкова по-добре! Колкото за учителката - няма как да я принудят да се пенсионира преди срока й, нито да я накарат да остане след него, ако тя не желае. И освен това може да има всякакви причини за по-бързо пенсиониране, вкл здравословни, които са непредвидими.

И моето отроче няма още оценки от втория срок - чака контролно по математика и днес беше при госпожата си на урок, че нали едва върза 4 за първия срок Laughing А догодина какви ще ги дъвче, като и химията ще възкръсне да го мъчи, и физиката... Laughing Тези точни нАуки голяма мъка, значи Laughing

# 687
  • Sofia, Bulgaria
Може да е за добро и дано е така. (Като са знаели, че ще се пенсионира-защо не са дали на господина да започне с децата от първия срок?)

Ако е същия господин, за когото си мисля, той беше с Г клас първия срок...

# 688
  • София

А за него нещо повече знаете ли?

# 689
  • Sofia, Bulgaria

А за него нещо повече знаете ли?

Много млад и неопитен, не можа да овладее класа, чиста загуба на време...

Общи условия

Активация на акаунт