1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 391
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Здравейте! И ние ще ес запишем в паралелката с НЕ в понеделник. Има ли др. мами и дечица в тази паралелка? А да знаете дали имат зайците група във фейсбук?
Поздравления Анон!  bouquet Ние сме записани в паралелката с френски от предното класиране (първото желание беше) и във фейсбука е добавена в групата  на зайците на 1АЕГ, потърси я, ще ти излезе:)

# 781
Здравейте! И ние ще ес запишем в паралелката с НЕ в понеделник. Има ли др. мами и дечица в тази паралелка? А да знаете дали имат зайците група във фейсбук?
Поздравления Анон!  bouquet Ние сме записани в паралелката с френски от предното класиране (първото желание беше) и във фейсбука е добавена в групата  на зайците на 1АЕГ, потърси я, ще ти излезе:)
Аз нали съм зле, не мога да намеря групата. Моля, за линк ....

# 782
  • София-Младост
Аз нали съм зле, не мога да намеря групата. Моля, за линк ....

https://www.facebook.com/groups/1468762610033343/?fref=ts

# 783
  • 1st floor
Имам въпрос към майките на по-големите ученици. Може ли да се предвиди коя смяна ще сме първия срок или всяка година е различно?

# 784
Само в 8 клас випуска го делят в две смени.След това първи срок-след обяд само и после смяна,но от много изключения малко се получават дните първа смяна-от 7,30ч. или 9,00ч. Hug

# 785
  • 1st floor
Само в 8 клас випуска го делят в две смени.След това първи срок-след обяд само и после смяна,но от много изключения малко се получават дните първа смяна-от 7,30ч. или 9,00ч. Hug
Благодаря!  Hug Все се надявах първия срок да са първа смяна, ама... Confused

# 786
И аз се надявах,така,че е по-удобна ама...

# 787

Не е точно така. Синът ми завърши миналата година и през всички години в гимназията беше различно. Ту като са 1 смяна всеки ден от 7:30, ту на следващата година първа смяна започваха от 2-ри блок. Нямаше никаква закономерност на смените им.

# 788
Ваканция и затишие в темата  grinning039

# 789
  • София-Младост
Ваканция и затишие в темата  grinning039
Нормално е Simple Smile))) нека почиват децата...

# 790
Да,да почиват,а майките да поработват Laughing

# 791
  • 1st floor
Да питам старшите в темата - има ли РС преди 15-ти за по-големите или е  само за зайците?

# 792
  • София-Младост
Да питам старшите в темата - има ли РС преди 15-ти за по-големите или е  само за зайците?
Само за новоприетите Simple Smile

# 793
  • 1st floor
Благодаря! Simple Smile

# 794
  • Там, където ме обичат
Четат ли на АЕ вашите деца?
На мен ми е много трудно да накарам моята Убавица да прочете нещо.
Щото първо е ФБ, после инстаграм, после незнамкакво си и все няма време. Twisted Evil
А такива страхотни неща съм й намерила...
Направо ми иде аз да се запиша да уча.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт