1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 389
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 765
  • 1st floor
Добре дошли в темата и браво на децата!!!   Grinning

Утре за щерката приключва учебната година. Вери хепи  сме,  тя - защото идва ваканция, аз - защото май ще има по-добър успех, от колкото мислех.  Mr. Green Че нещо се поразхайти тази година и бях провесила нос по едно време. Каза, че ще има над 5.50 , но аз първо да видя бележника! Mr. Green Ако някоя от майчетата на сега завършващите девети клас продава учебници, аз съм на линия през септември (само учителите да кажат на кои издания).

# 766
Поздравления НЕПОКОРНА!
Само да кажат преподавателите за учебници,че всеки си има свои си изисквания!
Весела ваканция!

# 767
  • София-Младост
Браво на новоприетите и успех на есен!
На завършилите честито, весела и ползотворна ваканция!
Девойката замина днес на републиканско и ще пропусне официалното завършване в понеделник, но аз съм много доволна от нея по отношение на успех Simple Smile Дано класната им бъде такава и догодина, че нещо накрая имаше някакви проблеми с едно от момчетата.

# 768
 Laughing  госпожата или девойката е имала грижи  Laughing Дано да е г-жата Wink
Успех на републиканското! Peace
Безгрижно лято на всички!

# 769
  • София-Младост
Laughing  госпожата или девойката е имала грижи  Laughing Дано да е г-жата Wink
Успех на републиканското! Peace
Безгрижно лято на всички!
Г-жата е имала проблеми и след последният...бил донесъл развалени яйца в училище, в час по физика, като се размирисало, физичката викнала класната...можело да го изключат и т.н. Днес точно се сетих да питам девойката какво е станало, каза че за сега момчето остава, имало е разговори явно с родителите, но нищо в подробност не знам.
Благодаря   bouquet

# 770
  • Там, където ме обичат
Добре дошли на всички нови в темата! Hug

.. Ако някоя от майчетата на сега завършващите девети клас продава учебници, аз съм на линия през септември (само учителите да кажат на кои издания).
НеПоКоРнА, Само да споделя, че децата много бързо се включват в разни ФБ групи и успяват да си намерят учебници. Как точно, не знам. Така направи миналата година моята госпожица, а предполагам и наесен ще е същото.
Въпреки това след месец-два може да драснеш един ред.  Peace

# 771
  • 1st floor
Като дойде времето и имам инфо, ще пиша какво ни трябва! Peace За сега сме поръчали само учебниците по испански. Събираха по 60 лева преди 2-3 седмици.

# 772
Ако някой се интересува - имам чисто ново униформено сако на 1АЕГ за момче  - не е облечено нито веднъж, с етикетите е. Тъмно синьо - размер 44.

# 773
  • Sofia
Добре дошли на зайчетата, пожелавам чудесни приятелства и незабравими 5 години!  Peace
Дъщеря ми е от тези, за които тези години минаха неусетно и прекалено бързо.  Wink
Скрит текст:
Имаме учебник за САТ, IELTS, матура по английски и книжките за изпита в СУ
Ако някой се интересува - на ЛС

# 774
И моята дъщеря е приета в 1 АЕГ с втори френски език, по първо желание. Записахме се вече в петък и с нетърпение очакваме първата родителска среща на 10.09.2014, както ни казаха.  Аз ли съм зле информирана била, но тази година има само една паралелка с френски език, а аз очаквах 2. За сметка на това има 2 с руски език.

Както и да е, радвам се, че шерката успя да влезе точно това, което най-много искаше, макар и в единствената паралелка.

Прекрасно лято на всички!

# 775
Здравейте,

Сега открих тази интересна тема, и нашата госпожица е приета в 1АЕГ, ще се записваме утре. Някой знае ли коя госпожа коя паралелка ще води тази година или това се разбира по-късно? На сайта има само плана от миналата година.

# 776
Добре дошли на новозаписаните ученици в 1АЕГ!
На първата родителска среща през септември се разбира кои са класните ръководители.

# 777
И моята дъщеря е приета в 1 АЕГ с втори френски език, по първо желание. Записахме се вече в петък и с нетърпение очакваме първата родителска среща на 10.09.2014, както ни казаха.  Аз ли съм зле информирана била, но тази година има само една паралелка с френски език, а аз очаквах 2. За сметка на това има 2 с руски език.

Както и да е, радвам се, че шерката успя да влезе точно това, което най-много искаше, макар и в единствената паралелка.

Бяха официално обявени 28 момичета и 28 момчета за ФЕ втори език и 14+14 за руската. Проверих го току що в пдф файла с план приема на РИО София, който излезе преди изпитите. Нещо ще да се е променило в крачка... smile3554

Честито на всички зайци и от мен!!!

# 778
И моята дъщеря е приета в 1 АЕГ с втори френски език, по първо желание. Записахме се вече в петък и с нетърпение очакваме първата родителска среща на 10.09.2014, както ни казаха.  Аз ли съм зле информирана била, но тази година има само една паралелка с френски език, а аз очаквах 2. За сметка на това има 2 с руски език.

Бяха официално обявени 28 момичета и 28 момчета за ФЕ втори език и 14+14 за руската. Проверих го току що в пдф файла с план приема на РИО София, който излезе преди изпитите. Нещо ще да се е променило в крачка... smile3554

Честито на всички зайци и от мен!!!

Моят син е приет на второ класиране с втори език френски, паралелките са две, ходих след първо класиране да проверя и снимах списъците. Руската паралелка е една и тази година.

Честито на всички новоприети ученици!

# 779
Здравейте! И ние ще ес запишем в паралелката с НЕ в понеделник. Има ли др. мами и дечица в тази паралелка? А да знаете дали имат зайците група във фейсбук?

Общи условия

Активация на акаунт