1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 074
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Като чуете отзивите от другата паралелка след време, ще сте благодарни за вашата класна.  Laughing

Това ми хареса повече от родителската среща.
Благодаря, наистина-много е успокояващо.

# 301
  • Сфия
аз въобще не съм я заклеймила. Не съм от родителите, които си защитават детето. Харесва ми, че е строга, взискателна, но определено изглеждаше несговорчива. Пред детети не бих коментирала въобще, но в групата във фейсбук явно това вече е станало, защото той дойде и ми съобще, че на всички родителите били потресени от нея.
svet_cvet, именно и аз се надявах да чуя нещо повече... Ние с теб не се запознахме.. Ти къде седеше?
Като чуете отзивите от другата паралелка след време, ще сте благодарни за вашата класна.  Laughing
Praynig Дано да си права! Това е най-важно!

# 302
А кои са на другите паралелки? До тук разбрах само за Кожухарова, Николова, Асенова, Ганьева и Лозанова (която не познавам). Любопитствам, не че е важно.

# 303
  • София, Младост 2
Нашата е Николова, както вече казах - напълно отговаря на очакванията, които имах от кратко създадения словесен портрет. Типична даскалица (казвам го с ясното съзнание какво казвам, предвид че съм колега), буквояд и за нещастие не представи в никак добра светлина училището (но да речем, че аз знам какво да чета между редовете поради дългогодишен опит със системата - за другите родители може и да не е така). Определено не ми допадна и нямам очаквания за някакви подвизи от преподаването и усвояването на материала - ще се учи много и с мъка, но затова пък без ентусиазъм. Двойки за недобре воден речник, двойки за без домашно, двойки за говорене в час... хайде холан Stop В общи линии, добре, че ще е само за тази година - надявам се нататък да случат на по-вдъхновяващи учители.

Не ми обръщайте внимание, защото определено имам изкривен даскалски поглед над нещата - ако съм сбъркала и си променя мнението за жената, първа ще си призная Hug

Впрочем, аз съм майката, която закъсня и която беше смъмрена да си извади слушалките от ушите hahaha

# 304
  • 1st floor

Впрочем, аз съм майката, която закъсня и която беше смъмрена да си извади слушалките от ушите hahaha
Joy Joy Joy

# 305
  • София, Младост 2
Я кажете за учебниците - нашите са Upstream, инфото се оказа вярно, но ми е интересно дали всички ще са по тях или наистина ще има разлики.

Учебникът ми хареса - доста е интензивен обаче, така че за който започва като съвсем начинаещ, наистина ще е зор... много бързо ще се върви по него и ще се изисква бързо разбиране.

# 306
  • Сфия
ама до година няма ли да са им същите даскалици? Николова в коя стая беше? Аз пък обърках стаите и се намърдах в Е клас и след 10-ина минути разбрах, че съм в грешната стая, а те нямаха никакви номерации. После нахълтах в съседната стая с въпроса дали това е 8 Ж.... Докато разбера, че сме на втория етаж.  Joy
hedra, нашите са Oportunity

# 307
  • София
И на 8 г е Upstream. Стаята беше препълнена, а сега никой не се включва от 8 г, явно няма майки или бащи на деца от 8 г, които пишат във форума...

# 308
  • София-Младост
Догодина ги сменят, тези явно се въртят само на подготвителна. Г-жа Кожухарова не е ли вече в пенсионна възраст. Преди доста години е преподавала на бившият ми мъж в английската гимназия в Монтана, след това на сестра му и братовчедка ми пак там. Аз бях скептично настроена и се надявах мин. година да не ни се падне тя... не че имам преки впечатления.
Интересно 9-ти клас по коя система ще учат...но още няоклко дни и ще ес разбере, че и новите им класни кои са... Децата много ги е яд, че г-на по БЕЛ им го сменят...един младеж на 25г, бивш възпитаник на гимназията.

# 309
ама до година няма ли да са им същите даскалици? ...

Всяка година се сменят учителите. Затова до тук само Лозанова не познавам  Joy

# 310
  • Сфия
и нашата стая беше препълнена. Имаше дори и ученици, които бяха изгонени в последствие от госпожата.  Joy Имаше и някакви корейци, или китайци с дъщеря си, която вероятно владееше доста по-добре английски, от колкото български. Аз отначало бях права, но като излезнаха учениците и се поопразни стаята. Т тогава седнах де.  Grinning
Ала-Бала, в края на краищата при нея ли бяхте? И доволни ли останахте, въпреки че беше резервирана? А защо имаше резерви? Мъжът ти не е ли бил доволен от нея?

# 311
  • 1st floor
И нашите също! Б- паралелка сме...Разгърнах на последната страница - елементарно ми се видя съдържанието...

Класната ни стая щяла да бъде в лингвистичен кабинет, който ще се ползва и от други. Това какво означава - че ще бъдат там само по английски, има кабинетна система за останалите предмети, или...? newsm78
И какво мислите за петдневния курс през пролетта?  newsm78 Заслужава ли си парите - 120-150 евро?  newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 22:44 от НеПоКоРнА

# 312
  • София-Младост
Ала-Бала, в края на краищата при нея ли бяхте? И доволни ли останахте, въпреки че беше резервирана? А защо имаше резерви? Мъжът ти не е ли бил доволен от нея?
Не, при Фани Асенова.
Недоволни от преподаване няма от изброените...просто е малко по-особена като визия и обноски.

# 313
  • Сфия
Ала-Бала, мерси  Hug
НеПоКоРнА, нашата госпожа нищо не ни обясни, но от другата класна - на Е клас разбрах някои неща - първо, че част от паралелките 8 клас ще са първа смяна със 112-то, че часовете ще са по 80 мин, а междучасията по 20 мин и, че в 8-ми клас няма кабинетна система.

# 314
  • 1st floor
Да, ние сме със 112-то първа смяна...разбрах и за блоковете!

Харесва ми , че няма да има кабинетна система, определено! Peace

Класната каза, че трябва да се купят две граматики + хубав речник. Ще предложат и намаление на речника Окфорд, ако се закупи заедно с граматиките. Те били на М. Винс и М. Слонг. Какви пари трябва да си приготвя за тях, някой наясно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт