1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 076
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 345
  • София
М.Ненова ми е била класна , когато учих в СМГ-за нея мога да кажа само хубави работи. Преподава материала на ниво, математиката при нея няма как да не се научи.
Малко ви завиждам.
Моето дете няма да е при нея.

# 346
  • София-Младост
М.Ненова ми е била класна , когато учих в СМГ-за нея мога да кажа само хубави работи. Преподава материала на ниво, математиката при нея няма как да не се научи.
Малко ви завиждам.
Моето дете няма да е при нея.
Децата бяха малко с по-други отзиви  от нея, по-простата причина, че малко препускаше през материала, то и часовете са малко. Повече се впускала в обяснения като била преподавател еди си къде кое как било..., от колкото да преподава. Така или иначе една майка сподели, че само в 8-ми клас с нея е така, от 9 нагоре явно има повече време и си преподава доста добре.
Аз пък търся отзиви за г-жа Луканова по немски език, която май ще екласна на дъщеря ми тази година.

# 347
  • 1st floor
Мерси! Щерката се кефи в момента на програмата...Някак я вижда като четири часа и й е леко на сърцето!  Mr. Green
Аз обаче се чудя - има един блок с Хлебарска и М. Николов в първата част, а във втората с Къртис. newsm78 Хлебарска видях, че ще е по ИТ, Николов не го открих. Да не е и той по ИТ и да се сменят нещо? newsm78

# 348
  • София, Младост 2
По ИТ класът се дели на две групи и едните имат при единия преподавател, а другите - при другия Peace

Младежът пък в понеделник няма първи блок, затова пък има три пъти в седмицата четири блока... ooooh! Но предполагам, че е абсолютен ужас да се гласи програма с толкова много деца, и то когато трябва да се съобразяват и с началното училище, така че това ще го преглътна.

По-трудно ми е да се примиря, че точно в деня, в който човекът трябва да ходи на курс след училище от 14 ч, имат 4 блока и последния блок има физическо! Не знам как ще успеем да се разберем - голямо главоболие си нанесох с тези мои недомислени планировки... ooooh!

# 349
  • 1st floor
По ИТ класът се дели на две групи и едните имат при единия преподавател, а другите - при другия Peace

Благодаря за разяснението.

По-миналата година имах и аз такива терзания като теб. Заради физическото не можеше да ходи на плуване. Говорих с директорката да я освободи, каза, че не може, но може де кара часа с друг клас. Така и направихме...Може и при вас да се намери някакъв изход... Peace

# 350
  • София, Младост 2
Аз същото си мислех - дали господинът по физическо ще се съгласи младежът да ходи да кара първи блок в понеделник с друг клас... Thinking

# 351
  • София
Може ли някой да сподели,  ако знае нещо за М.Тихова по матем. и Ж.Думкова по Бълг.ез.?

# 352
  • Сфия
а какъв е тоя Къртис? Не го открих измежду преподавателите... И другото - споделете за тази екскурзия през месец Май, ако знаете подробности - кога, колко струва, колко дълга е, всички ли ще ходят?

# 353
Native speaker. Ще имат часове през седмица - едната седмица ИТ (или друг предмет), другата - АЕ с него/нея.

# 354
  • 1st floor
И другото - споделете за тази екскурзия през месец Май, ако знаете подробности - кога, колко струва, колко дълга е, всички ли ще ходят?
Присъединявам се към въпроса!  Simple Smile

# 355
  • София, Младост 2
а какъв е тоя Къртис? Не го открих измежду преподавателите... И другото - споделете за тази екскурзия през месец Май, ако знаете подробности - кога, колко струва, колко дълга е, всички ли ще ходят?

Ейприл Къртис е native speaker-ката, която ще имат - тя била учителка по професия и се надяват да се получи по-добре от други години.

На екскурзията няма да ходят всички, естествено - който иска и който има възможност. Предполагам, че е за 3-4 дни, не повече, а за колко струва сигурно ще стане ясно нататък, когато имат реална оферта. Няма да пропуснат да ни уведомят Mr. Green

# 356
  • Там, където ме обичат

Ейприл Къртис е native speaker-ката, която ще имат - тя била учителка по професия и се надяват да се получи по-добре от други години.

Видях, че Къртис има часове само с 8-ми клас.
По-горните класове нямат ли часове с native speaker-и?

# 357
  • София
Здравейте,
Дъщеря ми ще бъде в 8ж с френски при г-жа Кожухарова.

Гуугъл каза, че въпросната нейтив спийкър Айприл Къртис е помощник-учител по англ. ез. от програмата за стипендианти на Фулбрайт и ще бъде в БГ от септ 2013 до
юли 2014.
Така че догодина.......друг/а.

# 358
  • София
Гледам, че са свалили новата програма от сайта   Thinking Да не би да я променят  newsm78
И малка почерпка за рождения ден на сина ми

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 11:58 от lea

# 359
  • София, Младост 2
Леа, да ти е жив и здрав синът - успешен старт в новото училище и да се чувства прекрасно и в свои води с новите съученици Hug

Програмата на мен си ми излиза на място и не виждам никакви промени?

Общи условия

Активация на акаунт