1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 084
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Припадналото момиче е от 8а клас.
Наистина се бяха разделили момичетата и момчетата. Но момичетата си приказваха, а момчетата си мълчаха  Laughing
НеПоКоРнА, дъщеря ти наистина не е срамежлива! Поздравихме се с нея на два пъти! Тъкмо синът ми да поздрави някой родител  Embarassed

# 376
  • 1st floor

НеПоКоРнА, дъщеря ти наистина не е срамежлива! Поздравихме се с нея на два пъти! Тъкмо синът ми да поздрави някой родител  Embarassed
Радвам се да го чуя! Дано се промени, че обикновено с непознати трудно й идва дар-словото! Confused Преди малко ми заяви в кухнята, че не е тя най-смотаната, както съм била казала!  Mr. Green И другите деца не познавали тази част на центъра, даже имало някои не знаели къде се слага билетчето за метрото! Пък тя по тая точка била добре подготвена!  Joy Моята гордост!!! Mr. Green Дано не се затрие някъде из София, да я издирвам!  hahaha

# 377
  • София
Моят син пък е голям пътешественик и любител на Софийски градски транспорт  Crazy Сега съжалява, че малко ще пътува, а няма да обикаля насам-натам  Laughing Миналата година изпращаше разни деца до Младост, до Иваняне, ей тъй...за разходката  Crazy
Момичетата, между другото, веднага се отпуснаха. Видях ги да се прибират след училище една групичка  Laughing А на моя като му звъннах, си беше вкъщи. И се беше запознал само с едно момче и едно момиче  Tired

# 378
  • 1st floor
 lea, спокойно, имат време - ще се запознаят!  Laughing А иначе за Иваняне -  аз не знам даже къде е!  Mr. Green

Девойката каза, че другите момичета от класа свирели на разни неща - цигулки, китари. Друга пък ходела да пее, не разбрах къде. Моята е в потрес, че до сега само на английски и на плуване е ходила!  Mr. Green

# 379
  • София, Младост 2
А на моя като му звъннах, си беше вкъщи. И се беше запознал само с едно момче и едно момиче  Tired

Твоят пак се е запознал с някого... моят с никого не си е говорил ooooh! И трябваше с ченгел да му вадя думите от устата да разкаже как е било. Седял и си мълчал като партизанин, и явно се е чумерил по типичния си начин, щом чак чул двамата близнаци от класа да го коментират как страшно гледал hahaha Казах му да не ходи целия облечен в черно, че ще го вземат за сирийски бежанец, ама като не слуша... hahaha

Ще свикнат полека-лека и ще се запознаят - дано скоро да се отпуснат и да се почувстват на мястото си Hug

# 380
  • София
Хедра, те всички момчета гледаха намръщено, ама е от срам да ти кажа  Laughing Нищо, ще се отпуснат  Wink Аз каквато съм общителна, направо ми идваше да почна да ги запознавам  Crazy Седят като посадени и си мълчат! Такова нещо не бях виждала #Crazy

# 381
  • 1st floor
Аз каквато съм общителна, направо ми идваше да почна да ги запознавам  Crazy
Joy Joy Joy
Седят като посадени и си мълчат!
Душици! Сигурно и на тях не им е лесно!  Simple Smile

# 382
Желая на всички зайци прекрасни мигове в новото дас...училище, много знания, нови прекрасни приятелства и повечко положителни емоции.
На родителите безметежност и заслужена гордост.  Wink

# 383
А на моя като му звъннах, си беше вкъщи. И се беше запознал само с едно момче и едно момиче  Tired

Твоят пак се е запознал с някого... моят с никого не си е говорил ooooh! И трябваше с ченгел да му вадя думите от устата да разкаже как е било. Седял и си мълчал като партизанин, и явно се е чумерил по типичния си начин, щом чак чул двамата близнаци от класа да го коментират как страшно гледал hahaha Казах му да не ходи целия облечен в черно, че ще го вземат за сирийски бежанец, ама като не слуша... hahaha

Ще свикнат полека-лека и ще се запознаят - дано скоро да се отпуснат и да се почувстват на мястото си Hug

Aз, доколкото разбрах, класната им е забранила да си говорят, за да не проявяват неуважение към първолаците и случващото се на трибуната. За това са стояли побити като колци.  Laughing Никой не е искал от първия момент да влезе в полезрението на Капка Mr. Green
После за кратко са се представили в класната стая и са се разотишли. Няма да имат никакъв проблем с комуникацията и сприятеляването - вЕрвайте ми. Wink

# 384
  • София
Na_Vesi_Paleto, вашата класна много страшна  Shocked Как може да забрани да си говорят и да се запознаят  #Crazy
Днес съм инструктирала моя да завърже поне няколко запознанства. Вчера не можа дори да ми каже дали момичето, което е седнало до него е с очила или без Crazy А са се запознали!

# 385
  • София, Младост 2
Нашата класна си е... образ безподобен ooooh! Вашите деца учиха ли днес - чух някакъв слух, че май само нашия клас днес е имал 2 блока английски, а другите са отишли в 10 за празнуване на празника на София само?

Младежът днес все пак се запознал с част от децата, после е бил на курс по немски, където също стопявал ледовете и си харесал групата - явно днес му е социален ден hahaha Миналата седмица безобразно се тръшкаше защо съм го тормозела да ходи на курс след училище, сигурно щял да бъде той единствения, който ходи на втори език - пък днес разправяше колко било готино и колко било лесно (нали още не са стигнали до глаголите и подредбата на изреченията Mr. Green). Това пубертетите са опасна работа ooooh!

# 386
  • София-Младост
Нашата класна си е... образ безподобен ooooh! Вашите деца учиха ли днес - чух някакъв слух, че май само нашия клас днес е имал 2 блока английски, а другите са отишли в 10 за празнуване на празника на София само?
Само час на класният са имали, класната черпила с бонбони, че е именичка, говорили са и после ги е пуснала. Днес си започват вече Simple Smile Това в 9-ти клас. Мойта се е стегнала, заради немският, никога не е го е учила и онзи ден гледам ходи и рецитира азбуката  Mr. Green

# 387
  • София
Имали са само час на класа.
Ето и нещо весело:
http://pkaragyozov.wordpress.com/2012/04/28/100-%D0%BF%D1%80%D0% … %BB%D0%B8-%D1%83/

# 388
  • София
И нашите са имали час на класа, който обаче бил доста дълъг. Запознал се е с още 2 момчета. С тая скорост за половин месец току-виж се запознал с целия клас  Laughing
Svet_cvet, мерси за линка  Laughing На някои неща се смях, а други ме смутиха....но да видим  Crazy

# 389

svet_cvet-тези неща които ме разсмяха са така,за другите-предстоя да разбера истинноста им.
За 8 и 9 клас-препоръчвам да се обърне внимание на 28 признак  от 100-те признака,по които  да разберете дали учите в 1ЕГ.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт