1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 097
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 390
  • София-Младост
За 8 и 9 клас-препоръчвам да се обърне внимание на 28 признак  от 100-те признака,по които  да разберете дали учите в 1ЕГ.
Успех!
Еееее цели 4...много са  Mr. Green
Аз пак казвам, че съм с много смесени "чувства" към този преподавател. В деня на една от бомбите, половината час беше изчакал неиният час, другата половин-не. На изчакалите им беше дадено контролно, на едната група с грешна трета задача. Тя минала и поправила почти всички листчета, дъщеря ми била пропусната. Ест. решение не е имало, отговора на г-жата... "аз съм възрастен човек и бъркам понякога"...аз оставих без коментар случая, но на детето му стана тъпо, а математиката си и е страст. На края на годината когато им беше класното дъщеря ми и се наложи да отсъства, заради състезание по волейбол...бях говорила с Ненова и и бях казала, че няма да бъде...благодара ми и изсипа куп суперлативи за доброто ми дете...и каза, че няма да и дава да прави класно самостоятелно, най-много да и даде някоя задача да реши.
А и на всяка РС ни казваше да не се притесняваме за оценките...децата ще бъдат поощрени към по-високата... Та така Simple Smile

# 391
Много са 4 наведнъж,но предупредила в края на миналата уч.година,че още първия час ще даде входно ниво Mr. GreenМиналата година го направи-и зайците, на които води да се стягат Peace

# 392
  • София-Младост
Много са 4 наведнъж,но предупредила в края на миналата уч.година,че още първия час ще даде входно ниво Mr. GreenМиналата година го направи-и зайците, на които води да се стягат Peace
Знам, моята каза, че щяла днес да преговаря  Mr. Green

# 393
  • София
Вчера са взели мерки за униформите. На моя синковец сакото му е харесало  Shocked.
И имат мнооооого зверско домашно. Снощи - до 10, а сутринта стана в 8:30 и продължава да пише.
Дано мерака му да пише не се изпари бързо.
Казали са им за някаква екскурзия, но не разбрах до къде ще е.
Знаете ли нещо повече?
Хубав ден на всички!

# 394
  • 1st floor
И при нас са взимали мерки, ама щерката се обясняваше на едно момиче, че с други сака и тениски, не с униформите на 1 АЕГ. Може и да не е разбрала. Домашното по английски - много мижаво ми се видя...За екскурзия нищо не съм чула.

Сутринта се присетих, че в коридорите имаше някакви шкафчета. Те ползват ли се за нещо или са на малките ученици?  newsm78

# 395
  • София, Младост 2
Хаха, моят каза, че това червено сако е като за сводник... Joy

# 396
  • 1st floor
hahaha
Не бяха ли червени старите сака? Или аз нещо пак съм недоразбрала? Blush

# 397
  • София-Младост
hahaha
Не бяха ли червени старите сака? Или аз нещо пак съм недоразбрала? Blush
Черно кадифе е нашето от мин.година...

# 398
  • София
Тези, които са им дали да пробват, са били червени.

# 399
  • София
svet_cvet доколкото си спомням сме в един клас - 8Ж.
Ако е така класната е питала децата дали искат да се включат в екскурзия до Трявна този уикенд, за да попълнят бройката (екскурзията е за други класове).  Но нашите от 30-тина деца 26 са пожелали да отидат и Кожухарова е казала, че в такъв случай май ще отложат и ще се организират по друго време само за техния клас.  Най вероятно Кожухарова е искала да запълни бройката, но не е очаквала, че почти всички ще проявят интерес.  Днес щяла да им каже повече!

А за домашното - и дъщеря ми изохка по телефона.  Станала е в 7:30 и до преди половин час още пишеше.  Оплака се..."мамо, ако това е малкото домашно (както е казала Кожухарова), какво ще правя с голямото Simple Smile".  Започна се.

# 400
  • София
Минера, благодаря за обяснението-моят синковец явно не е чул всичко.
Седи на последния чин и може би е изпуснал част от обясненията.
Ходеше му се на екскурзия, но ще почака до следващата.

# 401
  • София
А аз въобще не знам, че са им вземали мерки за униформите  ooooh! Информацията за учебния ден беше : Мина добре. И толкова. Добре, че на НеПоКорНа дъщерята му е казала за домашното /колкото и малко да е/, че днес и без домашно щеше да е  Embarassed Ама който седи на последния чин, а и на ушите си, така е!

# 402
  • 1st floor
Детето все пак се е позаинтересувало и си е написало домашното!  Wink

# 403
  • Там, където ме обичат
А аз въобще не знам, че са им вземали мерки за униформите  ooooh!

Момичета, да ви предупредя, че въпреки взетите мерки, на много от децата донесоха по-големи номера /4-5 в нашия клас/. След като си ги плащате, настоявайте за точни размери.
При нас миналата година и жената от фирмата, и друга учителка от училището се опитваха да ни убедят колко подходящ размер е този на девойката. А той като харизан. Как да има мерак детето да носи такова сако.
И понеже детето не можа да излезе наглава с тях, се наложи и аз да се включа.
Ходих до фирмата и там стесниха и подкъсиха сакото. За тяхна сметка.
Дори ми се извиниха, че наистина е 2 номера по-голямо.
Е, пробваха да минат с едно "ама, то момичето защо не е казало, че е голямо.."
Казало е как да не е казало, ама всички го отпращаха с думите, че ще порасне.
Ей, дори и сега като пиша, се ядосвам.

# 404
  • 1st floor
Предполагам, че и нашите ще са големи, защото класната ни предупреди на РС. Били растели децата, по-добре по-големи размери униформи. Надявам се, че  няма да са като чували.  Thinking Всъщност колко често сте ги обличали въобще тези униформи,  foxysilver?

Общи условия

Активация на акаунт