1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 210
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 540
  • София
А на английски ли трябва да са надписите отдолу и любопитните факти?  newsm78;
Днес купих картон от книжарницата. Размерите са 70/50 см.

# 541
Въобще не съм и разбрала миналата година за такава презентация-или съм пропуснала,или не всички правят Embarassed

# 542
  • София-Младост
А на английски ли трябва да са надписите отдолу и любопитните факти?  newsm78;
Днес купих картон от книжарницата. Размерите са 70/50 см.
На английски Simple Smile
Въобще не съм и разбрала миналата година за такава презентация-или съм пропуснала,или не всички правят Embarassed
Аз разбирах в последствие обикновенно, защото им пишат оценки Simple Smile

# 543
  • 1st floor
Я ги оставете да си купят, да си извадят снимки...
Аааа, хич и не мисля аз да се занимавам с домашните й. Единствено се наех да занеса свалени от нея снимки на флашката във фотото. Да й спестя малко време, че почти всеки ден е заета с плуване и с още едно занимание, та нещо хич не й остава време за учене...Приготвила си е и картон, но исках да сверя размерите!  Mr. Green Нейният е по-малък. Малко по-голям е от разгъната тетрадка голям формат. newsm78

ПП: И този ел.дневник почва адски да ме дразни. Девойката име вече 4 оценки, а нито една нанесена в него. Обезсмисля се регистрацията май... Crossing Arms

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 13:55 от НеПоКоРнА

# 544
  • София
И мен ме дразни електронния дневник. Нищо няма в него, а детето понашари бележника. Днес се върна с 5-ица по английски. Имало само четири шестици  Rolling Eyes Толкова ли трудно е било контролното  newsm78 А аз си мислех, че в началото ще му е супер лесно, но явно съм бъркала  Embarassed

# 545
  • София, Младост 2
За петък имаме да правим презентация на тема Ню Йорк. Обаче синът ми казва, че трябвало да се лепят снимки на картон и да се пишат любопитни факти. А в предишното училище презентациите се правеха на Power Point. Не е ли логично и тук да са така при условие, че има интерактивна дъска  newsm78 Правили ли са досега вашите деца такива презентации? Да не би синът ми да не е доразбрал нещо?  Rolling Eyes

Докато не проведат на учителите обучение как да работят с интерактивната дъска и да я ползват поне като екран, ще правят на картон Mr. Green Макар че за презентации не им трябва тя - обикновената мултимедия към лаптопа им е достатъчна, естествено. Картоните имат смисъл, ако искат да си ги закачат някъде из стаята.

# 546
Презентацията не е ли за часа при "нейтив спикъра"?

# 547
  • 1st floor
Презентацията не е ли за часа при "нейтив спикъра"?
Не, за часовете при класната е.

Щерката има 5,50, според нейни изчисления трябва да е 5,60, ама това не било променяло нищо и не казала на учителката. Глупави грешки на транскрипция - два броя, изпуснат апостроф и предлози сбъркани - също два броя...едно изпуснато а...Някакви такива глупави грешки има... Rolling Eyes

# 548
  • София
Снощи и аз прегледах контролното. Транскрипцията куца...Елементарни грешки - писал English i Bulgarian с малки букви и объркал някои предлози. Както и да е...Казах му да се стяга и да не е разсеян.

# 549
  • София
Днес е въведена първата оценка в електронния дневник - петицата по математика (за която знам от няколко дни  Laughing ) Даже и смс ми пуснаха сутринта за тая петица! Трябва да си следим децата. Оценките в тоя дневник ще се нанасят явно от дъжд на вятър!
Пишете нещо и вие...От вчера само аз съм се разписвала  Embarassed

# 550
  • 1st floor
Видях сутринта оценката!  Laughing И се зачудих се на средните оценки на входното по математика - 4,66 за класа, 5,03 за випуска.  newsm78 Децата ли се отпуснаха, забравиха материала или просто им дават по-сложни задачи? newsm78

За дневникът се чудя дали въобще другия месец да го следя... Confused Нищо интересно в него не откривам, освен нивото на останалите деца...

Презентацията за Тексас е готова, сега се чуди как да я пренесе, без да се смачкат снимките. На руло щели да се огънат и да се разлепят... newsm78

# 551
  • София
И аз много се чудя за пренасянето на тая презентация  newsm78 Снимките ще се измакчат, ако е на руло и...жалко за усилията! И въобще как ще стане за 2 часа да се изредят 30 души с презентации  newsm78 Или в няколко часа подред ще ги изпитват  Rolling Eyes И ако е така, дано им вземе готовите презентации, а не да мъкнат картони наляво-надясно всеки път.
Забравих да питам още нещо. Горе-долу колко дълга е презентацията? В рамките на колко минути представя темата или колко страници е...ако е написала предварително.

# 552
  • София
Да се похваля-нашите  (Ж-паралелка) днес са на екскурзия. Ще обиколят две-три селца в етрополско.
Дано не ги вали и да им е весело.

# 553
  • 1st floor
Леа, ако ми е достоверна информацията - по две минутки на човек!  Laughing

svet_cvet, дано си прекарат хубаво на екскурзията! Само вашият клас ли е?

# 554
  • София
Екскурзията е само за Ж клас.
Голяма ентусиастка се оказа нашата класна Wink, а като си спомня какво впечатление направи на 1-вата родителска среща!

За лошо или за добро обаче точно нашият клас не ми се струва толкова натоварен, колкото другите - поне по впечатление от четеното тук!

Общи условия

Активация на акаунт