1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 216
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 555
  • 1st floor
Споко, и нашият не е много натоварен!  Laughing

# 556
Здравейте, имам молба към мамите (и татковците) от 9 клас нагоре. Мога ли да получа инфо за изпита в края на 9 клас за покриване на ниво?! Що е то и има ли почва у нас?  Simple Smile

# 557
  • 1st floor
Подбут на темата!  Mr. Green

Нещо ново при вас?
При моята девойка нещо хич няма оценки, освен още една 5,50 по английски и 6 по информатика. По БЕЛ и Математика нищо... Thinking Притесняват ме малкото часове по математика. Каза, че не са много леки задачите, но за сега се справяла...Дано да е така, ще видим.

Записахте ли се на курса по разговорен английски през пролетната ваканция? Аз до колкото разбрах от класа на щерката нямало желаещи все още...

# 558
  • София
Аз, доколкото разбирам, курсът по разговорен английски май все пак ще бъде по едно и също време с желаната екскурзия до Лондон? Ако е така, не вярвам някой да предпочете курса.

# 559
  • 1st floor
За екскурзията до Лондон нищо не ми е казала девойката. Само знам, че има такава, спомена се на РС. За какви пари става въпрос и за колко време?

# 560
  • София
Eкскурзията до Лондон ще е в началото на май, а курсът по разговорен английски - през пролетната ваканция. Боби не е изявил желание за този курс. Днес ще го питам.
Иначе и на мен ми е странно да гледам почти празния бележник  Rolling Eyes Миналата година по това време беше запълнена едната страница от бележника. Синът ми е недоволен, че много домашни имало по математика, но така е. Материалът е много, а часовете - малко.
И да се похваля - имаме си вече лична карта  Grinning Много е горд! И си гледа как са почнали да му никнат косми по краката и се радва  Joy Обаче отбелязва : Ама другите момчета имат повече! Уф, да му имам проблемите  Laughing

# 561
Здравейте, имам молба към мамите (и татковците) от 9 клас нагоре. Мога ли да получа инфо за изпита в края на 9 клас за покриване на ниво?! Що е то и има ли почва у нас?  Simple Smile

Задължителни изпити за покриване на ниво няма.Всеки е свободен ,при желание, да се яви където пожелае и да покрие съответно ниво.

# 562
Така и предположих, защото инфо-то беше от типа "една жена ми каза". Благодаря много за отговора.  Simple Smile

# 563
  • София
Днес синът ми се върна с униформата  Grinning Харесва ми  - и сакото, и блузата. Но усещам как ще си стои чисто нова в гардероба. Да бяха събирали тия пари вместо за униформи, които не се носят, за задължителни дарения...Това са си 80 лв. хвърлени ей така...

# 564
Чак сега ли са получили униформите?
Миналия петък след обяд беше пълно в Мол Сердика с осмокласници-по униформите ги познах Laughing

# 565
  • 1st floor
Моята девойка донесе униформата преди няколко дена, ама не помня точно кога... Embarassed Ужасно широка, като чувал... Naughty Все тая - ще си стои затворена в гардероба. Наистина са пари хвърлени на вятъра...

И си гледа как са почнали да му никнат косми по краката и се радва  Joy Обаче отбелязва : Ама другите момчета имат повече! Уф, да му имам проблемите  Laughing
Joy Joy Joy

# 566
  • Там, където ме обичат
Моята девойка донесе униформата преди няколко дена, ама не помня точно кога... Embarassed Ужасно широка, като чувал... Naughty Все тая - ще си стои затворена в гардероба. Наистина са пари хвърлени на вятъра...
Това за униформите го писах и миналата, и тази година.
Като не ги задължават да ги носят, защо ни задължават да ги купуваме?!

# 567
  • София
Моя синковец много си хареса униформата. Дори ходи с нея на следващия ден, но вече е студено и го е яд, че не му давам да я облича. И блузата, и сакото са му точно по мярка, което обаче означава, че следващата година ще са му малки.

# 568
Младежът на Хелоуин облече риза, вратовръзка, сакото от униформата, сложи си черна шапка тип "бомбе" и заяви, че ще ходи да вечеря със съученичките си като "д-р Ханибал Лектър".  bowuu

# 569
  • София, Младост 2
Моят син най-сетне си довлече униформата - сакото му е леко голямо на раменете, и то облечено върху суичера Mr. Green

Днес правили някакви неща от миналогодишното директорско контролно и госпожата му казала, че е готов да се явява на олимпиадата по английски Hug Предвид както никакви оценки няма още, това ми е първи ориентир, че все пак показва какво знае Laughing

Общи условия

Активация на акаунт