1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 253
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 585
  • 1st floor
Да си наляга вече парцалите, че няма да усети как уж знае всичко и в един момент ще е изостанал...
Май точно това се получава при нас... Thinking На мен пък нищо не ми е споменато, че ще правят днес! Crossing Arms

# 586
Миналогидишният опит ми подсказва,че различните паралелки се обучават ,затруднява ме точната дума Embarassed, специфично т.е. всеки преподавател си има изграден подход и няма два еднакви Mr. Green
Та едни може и да правят днес контролни ,но други не.Различно е .Може да ги предупреждават за писмените изпитвания ,а може и не. Mr. Green

# 587
  • 1st floor

Та едни може и да правят днес контролни ,но други не.
С Леа говорим за един и същи клас! Mr. Green

# 588
# 589
  • 1st floor
...и току що се прибра девойката...Правила е теста днес, не знае как се е справила....тоест, сигурно не е блестящо... Confused
ПП: Беше учудена от къде знам за теста! Mr. Green

# 590
  • София
...и току що се прибра девойката...Правила е теста днес, не знае как се е справила....тоест, сигурно не е блестящо... Confused
ПП: Беше учудена от къде знам за теста! Mr. Green
Моят пък след училище е на тренировка. И докато свърши тренировката, ще забрави как се е справил на теста  Embarassed а и мислите му ще са другаде... Whistling На всичко отгоре, вчера като видях как бързо преговори уроците и го питах: Ама ти свърши ли? - той каза: Ами той едикойси ми каза, че май ще е на последните 2 урока. И аз казвам: Ами звънни по телефона да питаш! А нашият досега има записан само един-единствен телефон  Shocked
НеПоКоРнА, честно казано, направо ми идваше да ти звънна и да те питам. То бива разсеяност...ама и от началото на годината да има записан само един телефон  ooooh!

# 591
Момичета,сега телефоните не са много на почит-четат фейсбука за всичко-уроци,контролни,купони и т.н.

# 592
  • 1st floor

НеПоКоРнА, честно казано, направо ми идваше да ти звънна и да те питам. То бива разсеяност...ама и от началото на годината да има записан само един телефон  ooooh!
Няма проблем да ми зъннеш! Ама, ето - аз от теб днес разбрах, че ще имат контролно...Иначе - синът ти няма ли тел. на моята щерка? newsm78

# 593
  • София, Младост 2
Хаха, и аз така имам една колежка, чиято дъщеря е в същия клас и с нея си обменяме информация какво се случва - младежът и девойката почти не си говорят обаче, защото девойката е срамежлива. Моят човек и той не знам дали има и един телефон от класа му, плюс няма ФБ, така че как се оправя, сам си знае Laughing

Днес явно класната им е нанасяла оценки в е-дневника, защото получих смс с три шестици и една двойка по английски hahaha

# 594
  • София-Младост

Няма проблем да ми зъннеш! Ама, ето - аз от теб днес разбрах, че ще имат контролно...Иначе - синът ти няма ли тел. на моята щерка? newsm78
Не забравяйте, че има и т.нар изненадващи контролни.

# 595
  • София
Боби пък от вчера е болен  Sad С всичките му екстри - температура, кашлица, гърлобол, хрема...Така че, ако не разбере нещо за някое домашно, ще ти звъня НеПоКорна  Wink няма измъкване! Имаме телефона само на едно момче  Embarassed В миналия клас бяха пуснали списък на класа в един час на класа и всеки срещу името си беше написал телефон, имейл и скайп. Струва ми се добра идея.

# 596
Здраве и успех на всички съученици Hug
Имам и една молба,а тя е да подкрепите аватарно-игровата тема ,ей тук на второ място:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=748168.0

Благодаря предварително!

# 597
  • 1st floor
Бързо оздравяване на Боби! Няма проблем да ми звъните, младежът има и фейса на щерката, ако не му се говори по тел. Днес са им върнали контролното с думи, резултатите са плачевни и то не само нейните...

# 598
  • София
Боби е вече здрав и днес е на училище. На въпросното контролно с думите и той се е представил зле, но доколкото знам най-високата оценка е 4,75  ooooh! Трябва повече време да се отделя на ученето на думи. Това само с преписването по 10 пъти не върши работа  Naughty

# 599
Питане към 9-то класните мами-по химия дали са правили контролна работа вашите деца?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт