1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 293
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Много интересно! Но сега май нито на него, нито на мен ми е до задачи. А и трябва да си обясняваме линейните функции. Не съм добра с математиката, но тия работи трябва да си ги припомня и да го контролирам!  Crossing Arms Ей, същинска майка-вещерка ще стана! Само като ме види, и ще бяга от мен  Mr. Green

# 661
  • София, Младост 2
Нашата многострадална учителка по математика от курсовете и уроците миналата година милостиво каза, че аз математиката я владея само до седми клас, първия срок и повече да не се опитвам да се моря да се занимавам с човека, така че щастливо не го поглеждам. Като има проблем, да си ходи при нея (има четворка за срока, ама той и сам си се организира да й се обади, без да съм го карала, за да е по-добре втория срок).

Това ни е единствената драма - по всичко друго, по което им пишат оценки за срока, май има 6 (рисуването не го броя Mr. Green) и съм особено доволна от класното му по БЕЛ, на което няма дори помен от червено и само има едно Браво, написано отдолу Blush

Нашият клас изобщо няма да ходят утре на училище, щяла да им даде бележниците в сряда Hug

# 662
Математиката е трудна в 8 клас,защото материалът е много ,а часовете малко и едно препускане...

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 21:07 от Sause baus!

# 663
  • 1st floor
Деска, защо си фенка на сина ми  newsm78 Кое му е фенското...неговата разсеяност ли, що ли... Rolling Eyes
Утре знам само , че е от 9ч. на училище. Но бележници ли само ще раздават или и ще учат ....е, не....твърде много за помнене! С информацията сме дотук  Embarassed
Ще ходят някъде да се черпят, не знам къде... Grinning

А шоколада го раздели с дружка (ето ме,тук съм  bowuu), щото иначе ще ти се лепне на паласките!  Mr. Green

Браво на сина на Хедра за пълната шестица на класното по БЕЛ! Peace

# 664
  • София
Hedra, поздравления за сина ти!   bouquet Аз дори не съм видяла класното, но добре, че не беше за някой символист  Embarassed На една чернова синът ми като увод беше писал, че за разлика от обикновените хора, символистите са по-отвеяни и обръщат внимание на незначителни неща като тревичките, пролетния дъжд и др., вместо на значимите неща в живота. Но пък от друга страна са много чувствителни и затова пишат хубави стихотворения.  Crazy
НеПоКоРнА, нямам нищо против да си поделим шоколадите  Wink С по едно кафенце ще е фантазия! Party
А за математиката - миналата година беше добре, че имаха по 9 часа седмично. Сега наистина препускат из материала.

# 665
  • София, Младост 2
На една чернова синът ми като увод беше писал, че за разлика от обикновените хора, символистите са по-отвеяни и обръщат внимание на незначителни неща като тревичките, пролетния дъжд и др., вместо на значимите неща в живота. Но пък от друга страна са много чувствителни и затова пишат хубави стихотворения.  Crazy

После как да не му е фен човек на сина ти Joy hahaha

# 666
На сайта на училището ми излиза програмата за първия срок-само аз ли не мога да се ориентирам?

# 667
  • Варна
lea,извинявай,ама точно заради бисерите съм му фенка на сина ти! Simple Smile

# 668
  • София-Младост
На сайта на училището ми излиза програмата за първия срок-само аз ли не мога да се ориентирам?
http://www.fels-sofia.org/curriculum.html

# 669
Благодаря,но мисля че е старата Cry

# 670
  • София-Младост
Благодаря,но мисля че е старата Cry
Хм, що са писали 2 срок тогава...дъщеря ми си я знае и реших, че от тук я е взела. Ще проверя довечера.

# 671
И аз по това се подведох,но е 100% еднаква с тази за първия срок.

# 672
  • София
Наистина програмата си е тази от 1-ви срок. А аз сега получавам смс-и със срочните оценки  Crazy Бързо и скоростно! Е, до края на срока можем да видим и програмата за 2-рия срок на сайта  Laughing
Деска, сигурно е забавно отстрани с тия бисери  Crazy ама аз си знам какво ми е след всяка писмена работа по БЕЛ  Embarassed То и в устните си коментари е такъв сина ми. Миналата година беше казал, че Вазов си няма представа как е прецакал поколенията с тия дълги стихотворения (нали трябваше да ги учат наизуст). Днес щели да разискват по БЕЛ кой какви книги обича да чете. Боби щял да каже книги на Агата Кристи. Казвам му: Ама ти една нейна книга не си прочел! Какво ще говориш?- а той: - Спокойно, гледал съм документален биографичен филм за нея, много ми хареса. Добре, че няма да съм в час  Embarassed Ще потъна в земята от срам сигурно, ако го вдигне да говори...

# 673
И аз получавам все още оценки за първия срок на смс-си.Изненадана съм от количеството им-почти по всеки предмет по.4-5!

# 674
  • София
Сега виждам, че има тема специално за Английската!  Simple Smile

Ако може  да се запиша и аз  - макар че вече сме в 12 клас Wink

Общи условия

Активация на акаунт