1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 364
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 720
  • Там, където ме обичат
Обяснението, че не се вписват оценки в ел.дневник, беше, че трябва да стои до 11 ч вечер, иначе системата я отхвърля!

Уфф, значиии, като вземат да си търсят причини.
Веднага мога да им предложа да върнат практиката с оценките в бележниците - и лесно и бързо.

# 721
Здравейте,чак сега видях че има тема АЕГ,аз съм от Бургас синът ми е 8 клас ПМГ,тази година учи основно английски искам да попитам има ли във темата майка от Бургас да споделя някой притеснения за езика?Благодаря предварително.

# 722
Цветница е !
Честит празник!
elijoly не знам дали има от Бургас майчета ,но осмокласни ,да.Пиши Hug

# 723
  • София
Момичетааа, май ни хвана пролетната умора  Crazy Съвсем замря темичката ни...Толкова празници се изредуваха, толкова дни минаха...Кажете как са децата, какви ги вършат? Моят син писа едни домашни по английски, учи някакви текстове...междувременно се възмущаваше как може толкова много домашни да има за тия 6 дни. И снощи се оказа, че текстовете им били за 12-ти, не за днес  Laughing Ама който си седи на ушите, така е! Поне ще има време за преговор. Хайде сега вие споделяйте нещо  Party Около нас няма много новини.

# 724
  • 1st floor
При нас е пълно отпускане.  Rolling Eyes Учи се в последния момент и все не достига времето! Naughty Не стига, че дребният ме мъчи, ами май и на каката трябва да й се набива канчето! #Cussing out

# 725
  • София
При нас е пълно отпускане.  Rolling Eyes Учи се в последния момент и все не достига времето! Naughty Не стига, че дребният ме мъчи, ами май и на каката трябва да й се набива канчето! #Cussing out
И при нас се учи в последния момент и затова е мрънкането за многото учене. Ама не се оплаква от тренировките! През почивните дни всеки ден ходеше на лека атлетика и един ден не измрънка, че е уморен. Обаче като отвори учебника...едно уфкане, ахкане, и почва да се прозява  ooooh!

# 726
  • София-Младост
Моята госпожица пък учи и почивните дни...какво и колко ще видим на тестовете. Но факт е, че чувах и англ. реч от стаята  Mr. Green По биология пропусна теста и набиваше здраво термини, дано се справи, че ще я е много яд, след  цялото учене Simple Smile
lea
аз не съм чула някой ученик да се похвали, че малко учат.
Като цяло и при нас нищо интересно, само дето от днес до края на май минават втора смяна и поне ще поспи малко сутрин, че с това ставане в 6 следобяд редовно спеше преди вечерните тренировки. Малкия каза: тогава и аз няма да ставам рано за градина, щом кака ще спи...тя ще ме отглежда до обяд  Mr. Green

# 727
  • София
Да, нашите деца пък до края на май са сутрин. Но синът ми никога не спи след обяд, а учи винаги вечер, независимо от смяната. Сутрин е като упоен и нищо не му влиза в главата.
Момичетата са по-съвестни според мен с ученето. Не мога да си представя Боби как ще е догодина  ooooh! Биологията не си я долюбва открай време...но и като я учи на английски...съвсем  Crazy Току-що му звъннах по телефона и чувам мутиращ момчешки глас: " Ало майка, ко стаа?"  Shocked В първия момент помислих, че съм объркала номера, но чух и други гласове наоколо, та разбрах - пред другите се прави на отворен  Crossing Arms Ох, и това доживях!

# 728
  • 1st floor
" Ало майка, ко стаа?"  Shocked
Joy Joy Joy

# 729
  • Варна
 Joy Joy Joy Е, Леа па любимец ми е Боби!  smile3533

И моя е отпуснат вече определено. То с тез ваканции през 10 дена какъв да е. А и цяла година е 1ва смяна и едва става сутрин. Crazy

# 730
  • София
Деска, твоя любимец вчера пак се изложи  Embarassed Отива на училище за 1 час в 8 часа и ми се обажда по телефона: Мамо, няма ми го класа! - А аз: Как така ти го няма класа? - Ами няма никой - казва. Изпратих го в учителската стая да ходи и да провери какво става. Оказа се, че почват в 9,40 ч. и целият клас знае, а само моят Боби не  ooooh! Е, какво да си мисля? Или е много влюбен, или е много загубен. И двата варианта са много лоши!

# 731
Днес изпращат зрелостниците.
На добър час да им пожелаем Peace

# 732
  • София
На добър час на зрелостниците!

# 733
  • Там, където ме обичат
Благодаря, момичета!   bouquet
Аз съм със зрелостник, пак с АЕ, но в друго училище.

# 734
  • София
Благодаря за пожеланията!  Hug

Випуск'2014 на Първа Английска Езикова Гимназия  напусна класните стаи ,..
Надявам се, че са оставили чудесни впечатления и незабравили спомени у всички!

Тържеството беше страхотно!

На добър час на всички прекрасни момчета и момичета от 12 клас!  
Да са здрави и успяващи! Нека сбъднат мечтите си!

bouquet fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт