1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 193 619
  • 1 605
  •   2
Отговори
# 1 395
Меко казано съм изненадана от описанието на часовете на някои класове.
Синът ми е в 8 Е, класна е Асенова и изобщо няма подобно поведение. Има говорещи понякога, разбира се, но след забележка млъкват веднага. Синът ми казва, че е учудващо тихо по време на час и им пречат малките, които шумят по коридорите. Дани страшно харесва часовете при George Nox.
Вярно е, че "сегашните не са като нас някога" Wink, но не бива и да се обобщава, че всички са маскари Simple Smile.

# 1 396
Чуйте ме добре сега, щом дъщеря ви не харесва училището свободна е да се маха. На никого няма да липсва.
Здравейте,

да споделя тревогите си и аз. Дъщеря ми е в 8Б  клас и въобще не си харесва класа.Дисциплината е ужасна.Дори преподавателите са казали,че откакто преподават в 1 АЕГ такъв клас не са виждали. Моята дъщеря никога не е била отличничка, но влезе с огромно желание в тази гимназия и сега е ужасно разочарована,че не може нищо да чуе в час. Дори ме помоли да я преместя в друга паралелка, защото в тази нищо няма да научи. В този клас са 32-ма и класен им е най-младия преподавател в училището. Тези дни са го замествали/беше болен/ Павлета Сунгурова и Евгения Ангелова и дисциплината е била на ниво. Споделят ли нещо вашите деца от другите класове?

Относно стипендиите- има наредба на МОН , че могат да кандидатстват за стипендии на база на успеха от 7 клас, но като е питала в канцеларията са и казали-от 9 клас, което е пълно безобразие.

# 1 397
Може ли да Ви попитам каква е била музиката, на която тези “недесциплинирани” деца са пяли? Ако можете и клипчето покажете.
Искрено се надявам,че в началото малко са ги отпуснали  докато се напаснат с учителите и сега като са видели какво става ще почнат с по-строги мерки. Ох, и аз не си вярвам чак. Най-лесно е да отида при директорката да направя голям въпрос за това, но все си мисля,че родителите незнаят какво правят децата им и като им се каже всичко без да се спестява нищо нещата ще се оправят.

# 1 398
  • Варна
Чуйте ме добре сега, щом дъщеря ви не харесва училището свободна е да се маха. На никого няма да липсва.
Здравейте,

да споделя тревогите си и аз. Дъщеря ми е в 8Б  клас и въобще не си харесва класа.Дисциплината е ужасна.Дори преподавателите са казали,че откакто преподават в 1 АЕГ такъв клас не са виждали. Моята дъщеря никога не е била отличничка, но влезе с огромно желание в тази гимназия и сега е ужасно разочарована,че не може нищо да чуе в час. Дори ме помоли да я преместя в друга паралелка, защото в тази нищо няма да научи. В този клас са 32-ма и класен им е най-младия преподавател в училището. Тези дни са го замествали/беше болен/ Павлета Сунгурова и Евгения Ангелова и дисциплината е била на ниво. Споделят ли нещо вашите деца от другите класове?

Относно стипендиите- има наредба на МОН , че могат да кандидатстват за стипендии на база на успеха от 7 клас, но като е питала в канцеларията са и казали-от 9 клас, което е пълно безобразие.

Оххх,как обичам такива "величаещи " у-щето, в което учат децата им и заровили главата си в пясъка!

Майката просто не е очаквала ,както и аз преди 5 год. много неща в най-елитната гимназия в града ни. Просто ще свикне.  Wink И ако има база за сравнение с други у-ща , ще види ,че са бели кахъри . Twisted Evil

# 1 399
  • София
Прочетох на моя мненията за дисциплината в другите класове. И като рипна  - дори и при тях в 8а да е имало в самото начало някакво неуважително държане при George Nox, напоследък всичко било наред.

И аз се надявам вече да се напаснат с преподавателите, които май повечето харесват, точно защото са млади. Сега за някои може и да е "изпускане на парата", но трябва да са наясно, че истинското учене вече чука на вратата!

# 1 400
for denisty:

Предполагам,  че си ученик/чка от 8б клас.Почти сигурно от тези, които създават този хаос в класа. Клипа ще го покажа на когото трябва.Надявам се, че след това ще бъде показан и на родителите ти. Не си мислете,че всичко ще мине безнаказано.

Последна редакция: нд, 15 окт 2017, 12:39 от АЕГ 2017

# 1 401
Относно екскурзията- има такава от 10 до 15 април в Лондон

# 1 402
Относно екскурзията- има такава от 10 до 15 април в Лондон
Вече ясни ли са цените по програмата? Миналите години всичко беше доста завишено, лети се с нискотарифни, не се ползват отстъпки при посещение на забележителности, и като цяло ако сами си организират пътуването ще им излезе по-евтино?

# 1 403
Аз мисля, че може и да излезе малко по-евтино , ако се организира самостоятелно, но няма да е кой знае какво. В Лондон е доста скъпо.Хотелът  е на много хубаво място. Low cost наистина се намират евтини билети, но само 1 куфар в две посоки е към 70 евро+самия билет.Хотелът със сигурност не е евтин с това местоположение. На мен лично такова пътуване много повече ми харесва, отколкото 10 дни с автобус/ както ги правят в другите езикови гимназии/.Убиват се от път и почти нищо не могат да видят от градовете през които минават.

Последна редакция: нд, 15 окт 2017, 15:13 от АЕГ 2017

# 1 404
  • София
В последния час на 8г при господина по англ. граматика са влезли няколко деца от друг клас докато той преподава. Даже не ги е питал защо влизат и кои са! Седнали са на задните часове и са започнали да си говорят. След десетина минути положението е станало нетърпимо и е помолил децата, които не искат да учат да напуснат. Остават около половината клас. Този безотговорен "учител" освен, че не си гледа работата ги настройва един срещу друг. Налага се децата, които искат да слушат да правят забележки на другите, които говорят, вместо него разбира се. Явно го мързи да се занимава.
Аег2017, пиши ми на лични ако искаш да отидем заедно до Директорката. Аз мятам в сряда да отида, но преди това ще проверя има ли приемно време.

# 1 405
Преподавателите са за да преподават ,а гимназистите вече са на възраст да се самоконтролират и да влияят на връсниците си.

# 1 406
  • София
Преподавателите са за да преподават ,а гимназистите вече са на възраст да се самоконтролират и да влияят на връсниците си.
По тази логика всички хора трябва да се контролират сами, не трябва да има полиция и съд. В този случай говорим даже за малолетни.
 А преподавателите не са само за да преподават. Иначе може да ги заменим с един телевизор.

# 1 407
Разумните хора се самоконтролират,за останалите са полицията и съда.

# 1 408
В последния час на 8г при господина по англ. граматика са влезли няколко деца от друг клас докато той преподава. Даже не ги е питал защо влизат и кои са! Седнали са на задните часове и са започнали да си говорят. След десетина минути положението е станало нетърпимо и е помолил децата, които не искат да учат да напуснат. Остават около половината клас. Този безотговорен "учител" освен, че не си гледа работата ги настройва един срещу друг. Налага се децата, които искат да слушат да правят забележки на другите, които говорят, вместо него разбира се. Явно го мързи да се занимава.
Аег2017, пиши ми на лични ако искаш да отидем заедно до Директорката. Аз мятам в сряда да отида, но преди това ще проверя има ли приемно време.
Aninica, да не би преподавателят по граматика да е различен?  В 8б не е гонил никой досега. Изпитва на дъската тези, които пречат и  те естествено,като не са чули за какво се говори им е написал двойки. Аз лично одобрявам подобен подход. И за гоненето от час не съм против.  Като им пише отсъствия , разбира се.

За мен големия шок е, че не очаквах подобна дисциплина в 1 АЕГ.Мислех, че щом са влезли деца с такива  високи балове изборът им е осъзнат. Класният ме увери, че ще се справи със ситуацията и засега мисля да му се доверя.

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 08:45 от АЕГ 2017

# 1 409
  • Варна
АЕГ 2017 , може да са влезли с високи балове ,но това не ги прави директно дисциплинирани. Пубери са , хормони в повече ...ще улегнат. Но е важно и преподавателите да не им се "дават" и да успеят да ги накарат да "си седнат на дупетата".  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт