1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 193 515
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 1 500
Подочух, че в 8б клас дисциплината при Джордж Нокс е била отлична.

# 1 501
Подочух, че в 8б клас дисциплината при Джордж Нокс е била отлична.

Да, така е. Пуснал е филм и който не е искал да го гледа се е занимавал с телефона си или нещо друго/тихо/. Значи може, но трябваше да стане по лошия начин. Надявам се,че сте разбрали, че това е по -добрия вариант.Наистина е много неприятно заради няколко човека учителите да имат проблеми с ръководството, а децата , които са влезли в тази гимназия, за да научат нещо, да  не могат.

# 1 502
  • София
Да направят един киносалон и децата, на които не им е интересно в час и говорят, да ги пращат там. Може да я шумоизолират. Накрая да им пишат по едно тройка, за да не изпуснат делегирания бюджет.
Това е един прогресивен метод в съвременното образование, гарантиращ възпитание, знания....... нямам думи.
Има учители, при които се пази тишина, всички учат.
Продължавам да смятам, че вината е в учителите и ръководството.

Не знаех също така, че в 1АЕГ може да си играеш нещо на телефона в час и стига да пазиш тишина учителя да не те закача !!!!!!!! И не става въпрос за няколко деца, при Петков са стигали до това да останат 15 деца в час, т.е. "проблемните" деца са повече от 50%, така излиза. 

# 1 503
Да направят един киносалон и децата, на които не им е интересно в час и говорят, да ги пращат там. Може да я шумоизолират. Накрая да им пишат по едно тройка, за да не изпуснат делегирания бюджет.
Това е един прогресивен метод в съвременното образование, гарантиращ възпитание, знания....... нямам думи.
Има учители, при които се пази тишина, всички учат.
Продължавам да смятам, че вината е в учителите и ръководството.

Не знаех също така, че в 1АЕГ може да си играеш нещо на телефона в час и стига да пазиш тишина учителя да не те закача !!!!!!!! И не става въпрос за няколко деца, при Петков са стигали до това да останат 15 деца в час, т.е. "проблемните" деца са повече от 50%, така излиза. 

Аз също не знаех, но предпочитам така, отколкото цял 8 клас да се занимавам с оплаквания и накрая пак всичко да си остане така. Омръзна ми да се боря с какво ли не ,само защото хората масово са изпростяли, а оттам и децата им. Съжалявам за грубия си тон, но за мен не само учителите са виновни.Децата са научени да не им пука от нищо и каквито и оплаквания да се правят те пак ще намерят вариант да си правят каквото си искат.Аз съм за гоненето от час- да се преместят като не им харесва в някое училище, където повечето деца са с подобна дисциплина и ги дундуркат заради делегираните бюджети.Първа АЕГ няма проблем с това и без това са приети ученици над бройката.

А относно Мартин Петков- той ли е изгонил тези 50% или те не влизат в час, защото не се пишат отсъствия?  По този начин в час остават децата, които ги интересува това, което се преподава.  Единствената ми забележка към него е, че трябва да пише отсъствията. А като майка наистина бих се загрижила за деца, които имат истински проблеми и от това е продиктувано поведението им, а не от разглезени пубери, за чието поведение дори собствените им родители нехаят.

# 1 504
  • София
Аег, всички сме "за" гоненето от час и преместването на ученици. Въпроса е, че никой не го прави ефективно. Ако учениците имат страх от това да не ги санкционират, няма да развалят дисциплината.
"Кучето скача според тоягата", и при възрастните е така. Факт е, че не всички деца отиват да се учат с еднаква нагласа, факт е, че повечето родители не обръщат особено внимание на възпитанието на децата си.
Разликата в мнението ни е, че за горните факти, по които не спорим, за теб са виновни децата, а за мен са виновни учителите.
Няма смисъл повече да спорим. Ако за теб аргумента, че децата стават "невъзпитани" само при определени преподаватели не ти е достатъчен, нямам повече такива.. Можеш ли да дадеш някакво обяснение всъщност на това?
А сега впрочем, като спре въпросния г-н да освобождава деца, без да пише отсъствия, какво ще се случи? Как ще се справи с дисциплината?

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 16:51 от aninica

# 1 505
Няма да се справя най-вероятно,  но дали поради тази причина ще бъде сменен? А може още другата година да го няма/например сам да напусне/.И какво? Годината за нашите деца ще е пропиляна. Нали и ти не мислиш, че като са му направили забележка изведнъж ще стане невероятния преподавател с изумителни педагогически похвати?

# 1 506
Да си напиша и аз личното мнение-да децата са виновни ,да преподавателите са виновни,но на първо място са родителите,които пропускат да дадат първите седем години на потомците си,които са създали.И докато никой не каже -да аз съм виновен,но ще направя така и така нещата да се променят ,то те ще си останат същите.

# 1 507
Здравейте!
Моят син е в 8 Е клас. И искам само да ви кажа, че е с прекрасни впечатления от Мартин - както каза - ако слушаш много ще научиш. Може би трябва първо да погледнем към децата си преди да обвиняваме някой друг.
Желая приятен ден!

# 1 508
Здравейте!
Моят син е в 8 Е клас. И искам само да ви кажа, че е с прекрасни впечатления от Мартин - както каза - ако слушаш много ще научиш. Може би трябва първо да погледнем към децата си преди да обвиняваме някой друг.
Желая приятен ден!

Моята дъщеря също го харесва. Съгласна съм с вас. В крайна сметка, който иска ще го слуша и ще получи каквото трябва от преподаването му.

# 1 509
Здравейте!
Някой знае ли кога ще се подават тези заявления за стипендии? На една моя приятелка синът ѝ учи във Френската и там вече са подали заявленията. А тук когото и да питаш, все не знае.... Confused

# 1 510
Здравейте момичета.
Искам да попитам информативно коя смяна са 8-ми клас първия срок, в колко часа започва първия час и по колко часа имат на ден?

# 1 511
  • София-Младост
Здравейте момичета.
Искам да попитам информативно коя смяна са 8-ми клас първия срок, в колко часа започва първия час и по колко часа имат на ден?
http://www.fels-sofia.org/bg/%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%B … B%D0%B0%D0%BD-191

# 1 512
4 паралелки са само първа смяна,а останалите 3  са следобяд. Започват в 8ч. и свършват в 14.20- 4 блока по 1ч.20мин. с 20 мин. междучасие. Така са 3 дни от седмицата, в останалите 2 дни са до 12.40ч.- по 3 блока

# 1 513
Здравейте момичета.
http://www.fels-sofia.org/bg/%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%B … B%D0%B0%D0%BD-191

4 паралелки са само първа смяна,а останалите 3  са следобяд. Започват в 8ч. и свършват в 14.20- 4 блока по 1ч.20мин. с 20 мин. междучасие. Така са 3 дни от седмицата, в останалите 2 дни са до 12.40ч.- по 3 блока

Благодаря ви Simple Smile

# 1 514
Някой има ли новини за подобрила се дисциплина в някой от 8-те класове?

Общи условия

Активация на акаунт