САМО ЗА КОДОВЕ за пазаруване от английски сайтове

• 92 131
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Димитровград
Цитат
UKSECND този код също за БД на Pumkin Patch..

Този не ми се хваща

UKWT този е даден на първа страница на сайта за БД.

# 421
  • В реалността
Цитат
UKSECND този код също за БД на Pumkin Patch..

Този не ми се хваща

Този да! Аз казах, че дадения от Белослава не ми се хваща.

Сутринта пробвах и стари кодове, но нищо от тях не се лови.

# 422
  • София
Цитат
UKSECND[/b][/b] този код също за БД на Pumkin Patch..

Този не ми се хваща

Този да! Аз казах, че дадения от Белослава не ми се хваща.

Кода UKSECND си работи,но дава БД на поръчката над 30 лири  Peace

# 423
  • В реалността
Така да. Аз бях сложила само една блузка и едно елече за проба, затова не е хванал.

# 424
  • София, Манастирски ливади
Get the label

20% asqshko7 - валиден до 17.01.2013, за поръчки над 20 лири.

# 425
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте искам да с поръчам количка от английки сай Maclaren e марката може ли да не насочите в кой сай моа да намеря .случайно попаднах на този http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 4552_76504_10001_ и виждам ,че има място за код когато я поръчам колко ли ще е намалението с код ,ако намеря. И колко парички е до България по бг пощи килограма, извинявам се за невежеството

# 426
Този сайт не доставя до България. Трябва да ползваш превозвач, а може и посредник не съм видяла дали приема бг карти.

# 427
Този сайт не доставя до България. Трябва да ползваш превозвач, а може и посредник не съм видяла дали приема бг карти.

аз имам познат в Англия , който често си идва и има възможност да ми я донесе ,но незнам кой сайт е по добър и ме е страх да не попадна на некоректен сайт

# 428

аз имам познат в Англия , който често си идва и има възможност да ми я донесе ,но незнам кой сайт е по добър и ме е страх да не попадна на некоректен сайт
Kidicare.com е един от най-големите сайтове в Англия за бебешки артикули. Нека обаче щом имаш познат в Англия той да ти я поръча, защото сайтът не приема български карти.

# 429
  • В мечтите
Така да. Аз бях сложила само една блузка и едно елече за проба, затова не е хванал.
И аз учудих,защо не работи...тъй като при мен стана.. ама си помислих,че грешката е в моя компютър  Grinning

# 430

Kidicare.com е един от най-големите сайтове в Англия за бебешки артикули. Нека обаче щом имаш познат в Англия той да ти я поръча, защото сайтът не приема български карти.

мерси много

# 431
Цитат на: Dzuls link=topic=670153.msg24002736#
[/quote
Кода UKSECND си работи,но дава БД на поръчката над 30 лири  Peace

А до кога е валиден за безплатна над 30 п ?

Знам че има до утре друг за безплатна д , но ми трябва евентуално за другата седмица , че сега нямам пари в картата  Embarassed

# 432
Случайно да имате код за намаление за H&M? Досега не съм пазарувала от тях, но предполагам, че приемат Бг карти.

# 433
H&M:
Code: 9910  25% Discount Off Most Expensive Item
Code: 9921  25% off
Code: 0285  10% off

# 434
  • Бургас
H&M:
И 1304 за - 5п. още важи Peace

Общи условия

Активация на акаунт