САМО ЗА КОДОВЕ за пазаруване от английски сайтове

• 92 030
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Момичета дайте кодче за getthelabel, трябва ми спешно Praynig Eдни обувчици за подарък трябва да купя за съпруга Praynig
това намерих:
DYNAMOS15 - намаля с 15%
не съм пробвала дали работи

# 571
  • Варна
01treatf8 - 20% off your next order not valid on sale items, expires 5/3/2013 - Matalan /20% на ненамалени неща/

вкарах в кошницата си неща за над 50 паунда и ми падна доставката!

в момента, в който сложих кода за намаление, ми намали нещата, доставката се ВЪРНА, а сумата в кошницата след кода за намаление е над 50п!

Моля, кажете ми как да ползвам кода за намаление и да позлвам и безплатна доставка над 50 паунда?!

Не можеш. То си го пише в правилата, че кодовете и безплатната доставка не могат да се комбинират - или едното избираш, или другото. Даже излиза и такъв надпис до полето, където се въвежда кода.

От Дебенхамс и аз имам успешни поръчки, но си е лотария коя ще изпълнят, коя ще откажат  ooooh!.

# 572
Момичета дайте кодче за getthelabel, трябва ми спешно Praynig Eдни обувчици за подарък трябва да купя за съпруга Praynig
това намерих:
DYNAMOS15 - намаля с 15%
не съм пробвала дали работи
Благодаря ти  bouquet и аз го намерих с още няколко, но не работят за съжаление Sad Поръчах обувките все пак Simple Smile

# 573
  • Златна Добруджа
Добро утро! И тук да отбележа:
От Фейсбук страницата на Pumpkin Patch
the biggest sale for the littlest ones
up to 50% off baby fashion PLUS 25% off baby newborn but for a limited time!
Plus free delivery valid for 24hrs! Simply enter UKBB into your shopping bag to recieve free delivery, free delivery ends midnight GMT Friday 8th March 2013

# 574
20% намаление за http://www.matalan.co.uk/
Код: hello108jd   
Минимум: 30 паунда
До: 31 март

# 575
код за Tesco? Спешно!

# 576
  • Където е сърцето
Има ли някакъв код за този сайт?
www.sportsshoes.com

# 577
  • на село
за Getthelabel има ли действащ код? newsm78

# 578
Код за Pumpkin Patch: UKKTRT

Get 30% off full price items & 15% off sale items + FREE delivery - Limited time only!
Expires midnight 31st March 2013. Cannot be used in conjunction with any other discount, offer or promotion. Only one use per customer

# 579
  • Sofia
15% на всичко във feelunique.com с код VIP15
Важи 3 дни (уикенда) - условие да си съществуващ вее клиент, пазарувал от сайта.

# 580
нещо за амазон УК?
по-точно за дрехи..

# 581
Много моля за код за George  Hug

# 582
Много моля за код за George  Hug
Пиши на George да пуснат  Laughing

Няма  Wink

# 583
Все пак може някой да сподели персонално получен код от George. Нали, мила duhi_puhi  Hug

# 584
  • София
Все пак може някой да сподели персонално получен код от George. Нали, мила duhi_puhi  Hug
Аз тая година не съм получавала такива кодове Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт