САМО ЗА КОДОВЕ за пазаруване от английски сайтове

• 91 965
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Привет!   Hug

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 17:13 от anisunshine

# 586
  • София
Намерих този EWFY , но май е изтекъл Thinking. Пробвай го, над 100 паунда е обаче Peace

# 587
  • София
За съжаление не е валиден. Няма значение и за по-голяма сума ми е ок. Ще се радвам, ако някой открие. Благодаря предварително!   bouquet

# 588
Аз миналата седмица използвах VXXN, който дава 20% намаление. Мисля, че е валиден до края на март и няма минимална сума.

# 589
  • София
Този не е ли само за играчки?  newsm78

# 590
  • София
На мен ми хвана веднъж код за играчки и за дрехи Peace

# 591
Този не е ли само за играчки?  newsm78
Важи и за ненамалени дрехи и не само. Но не от всички колекции.

# 592
Все пак може някой да сподели персонално получен код от George. Нали, мила duhi_puhi  Hug
Персонално получените кодове важат еднократно обиновено Simple Smile
И ги дават по време на "кампания" с такива кодове - когато всички получават така или иначе - както беше по Коледа...

Geoege като цяло не са много кодово-силни, както други сайтове - въпрос на политика Simple Smile
В Мадъркеър постоянно циркулират няколко поне Simple Smile

# 593
  • Златна Добруджа
Аз миналата седмица използвах VXXN, който дава 20% намаление. Мисля, че е валиден до края на март и няма минимална сума.

Кога точно използва този код? Да знам дали да ме е яд  Mr. Green Правих поръчка на кукленска къща от ЕЛС, имаше я и в сайта на Мадъркеър. Тогава се рових за кодове, но нищо не открих  Crossing Arms

# 594
mentina, поръчката ми е от 13.03. Поръчах само бельо за 3 малки принцески и кодът действаше.

# 595
  • Златна Добруджа
Моята е от 11-ти. Може и да съм се минала, но пък поръчаната къща вече я няма в нито един от двата сайта.

От тюхкане щях да забравя да отбележа, че набързо напълних прoбно кошницата и ми махна доставката /мисля над 30 паунда/. Това за Mothercare.

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 17:09 от mentina

# 596
Все пак може някой да сподели персонално получен код от George. Нали, мила duhi_puhi  Hug
И ги дават по време на "кампания" с такива кодове - когато всички получават така или иначе - както беше по Коледа...
Моето виждане е, че темата е ГЛАВНО за споделяне на кодове и условията по тях - кой каквото намери или получи и не му трябва, или е многократно - и пише в темата.
Който иска да ползва - следи, чете и си ползва.

Няма лошо и да се пита за конкретен сайт и да се иска код, сигурно и на мен ми се е случвало.
Но когато това питане и искане се случва повече от 10 пъти за няколко месеца, от един и същи потребител, transi1, че чак и тон усещам да се държи, мен лично, почва вече да ме дразни...
Припомнете си библейската притча Дай и ще ти бъде дадено  Simple Smile

Призовавам към повече съобразителност и уважение към момичетата, които ровят по чуждите сайтове и форуми и споделят тук.  Peace

# 597
Моята е от 11-ти. Може и да съм се минала, но пък поръчаната къща вече я няма в нито един от двата сайта.

От тюхкане щях да забравя да отбележа, че набързо напълних прoбно кошницата и ми махна доставката /мисля над 30 паунда/. Това за Mothercare.
То това е винаги за над 30 паунда Simple Smile

# 598
Все пак може някой да сподели персонално получен код от George. Нали, мила duhi_puhi  Hug

Geoege като цяло не са много кодово-силни, както други сайтове - въпрос на политика Simple Smile
В Мадъркеър постоянно циркулират няколко поне Simple Smile
Благодаря ти за поясненията, мила! Hug
Явно без код ще пусна поръчката Simple Smile
Току-що се възползвах от този код, за което много благодаря!  Hug
Хваща и само за дрехи, намали ми 20% от сумата.

# 599
Току-що се възползвах от този код, за което много благодаря!  Hug
Хваща и само за дрехи, намали ми 20% от сумата.

А пък на мен не ми хваща... за дрехи, при 40 паунда.

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 17:39 от Марету

Общи условия

Активация на акаунт