Петъчна-как да познаем, че един мъж е гей?

• 52 319
  • 134
  •   1
Отговори
# 45
  • Сопот, Пловдив
Мъжете винаги разпознават кога друг мъж е гей.
С това изобщо не мога да се съглася. Познавам гейове, за които съм убедена, че околните им познати мъже не подозират.

# 46
  • Варненска клюкарка
Преди време чух това и дали е истина не знам, но ми стана смешно:
Осемдесет процента от жените харесват мускулести мъже, а осемдесет процента от мускулестите мъже не харесват жени...

# 47
  • с/у ОколоМръсТното
А за какво ни е да ги разпознаваме?   Thinking

Макар, че те отдалеко си личат... Еле пък по плажовете... направо се открояват.

# 48
  • София
Някои си личат, други - не. Познавам няколко гей-мъже - само на двама им личи, и то защото те сами си го показват. За един от познатите ми бих се заклела, че е хетеро, а той е твърд гей - и ако не ми бяха казали, грам нямаше да разбера.

# 49
По обекта на желанието..... Thinking

# 50
Не винаги можеш да ги познаеш. Според дрехите по-скоро не, защото има толкова извратена мъжка мода, че ходи разбери. По скоро по маниери, жестове, интереси.
 Познавам един гей, който не крие че е такъв, но не ми е удобно да го питам пасивен или активен е , а ми е интересно, защото има бивша жена и дете.

# 51
В повечето случаи аз не мога да ги познавам. За мен лакираните нокти или обезкосменото тяло, дългата коса или розовата риза или тениска не правят мъжа гей. Обикновено, ако нещо ще ги издаде то това е някаква част от поведението или речта. Но  в днешно време и това не е сигурно.

# 52
  • Варна
Осемдесет процента от жените харесват мускулести мъже, а осемдесет процента от мускулестите мъже не харесват жени...
Малко отклонение - скоро точно това обсъждахме с приятели - мъжете, които помпат мускули и си бият тестостерон, най-вече, загували желание за секс с жени.
Пред очите ми двама яки мъжаги, мъже от всякъде, се гушкаха и целуваха.  Shocked
Малко ми беше странно, ама...  Rolling Eyes
Приемам го.
P.S. И още една добавка - няма дъжд, който да оправдава двама мъже под един чадър.

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 16:07 от lydi

# 53
  • София
   Познавала съм трима, единия си му личеше от всякъде, а той и не го криеше изобщо, бяхме си приятелки, гримирала съм го, лакирала, прически му правех. Другите двама по нищо не им личи, освен,че все са заедно и заедно живеят, истински мъже, от където и да ги погледнеш.

# 54
С това изобщо не мога да се съглася. Познавам гейове, за които съм убедена, че околните им познати мъже не подозират.
Разпознават се гейовете. Просто трябва да се заговори за мъжки теми малко по-продължително.

# 55
  • Сопот, Пловдив
Разпознават се гейовете. Просто трябва да се заговори за мъжки теми малко по-продължително.
Ц, не съм съгласна. Познавам гейове, които могат да говорят за футбол и коли по цял ден. Единствено темата за секса с жени им куца.  Grinning Гей не значи мъж с женско съзнание, има си абсолютни мъжкари измежду тях.

# 56
Според мен най-добре мъжете могат да разберат кога другият е гей. И то по създало се сексуално напрежение, да го наречем така. Нямам предвид опити за свалка, а чувството, усещането, което имаш, когато някой те харесва, дори когато го крие. Така предполагам поне. Иначе, ако някой гей реши да крие, просто няма по какво да го хванете.
А какво ще кажете за мъжете, които биха били активни (или са били) в сексуален акт с пасивен мъж, но се смятат твърдо за хетеро и наистина не биха били пасивни? Интересно ми е за тях какво ще кажете.
П.П. Всъщност аз смятам, че такива са огроооооомен процент мъже, но повечето го подтискат. Точно както болшинството жени са би. Просто социума подтиска мъжете повече от колкото жените в това отношение.

# 57
  • Сопот, Пловдив
Според мен най-добре мъжете могат да разберат кога другият е гей. И то по създало се сексуално напрежение, да го наречем така. Нямам предвид опити за свалка, а чувството, усещането, което имаш, когато някой те харесва, дори когато го крие.

Това в случай, че такова харесване е налице. Не е задължително един гей в изцяло мъжка компания задължително да харесва някой от присъстващите.

Тези, които спят и с жени, и с мъже ,за мен са бисексуални, независимо дали са активни или пасивни с мъжете и дали казват, че са хетеро. Иначе нямам какво друго да кажа за тях, щом ги влече и им харесва  Peace . Вероятно смятат, че са хетеро, защото не са приели изцяло това свое влечение и към собствения пол, и един вид се оправдават пред себе си. Но това е само догадка, те си знаят най-добре. Чак за огромен процент не знам, но определено има такива мъже, познавам, някои са активни със собствения пол, някои са пасивни. Обикновено при тях забелязвам, че единия пол го приемат чисто сексуално, то ест привлича ги само за секс, не могат да развият чувства, а към другия пол вече има и емоционално привличане. Но сигурно и тук има изключения.

Смятам, че лесбийките и гейовете са били еднакво нетолерирани по време на социализма.

# 58
Това в случай, че такова харесване е налице. Не е задължително един гей в изцяло мъжка компания задължително да харесва някой от присъстващите.
Да, и аз за това говоря, но не се доуточних.   Peace

Смятам, че лесбийките и гейовете са били еднакво нетолерирани по време на социализма.

Не разбрах връзката със социализма? Говорех за социум. Който подтиска това у мъжете от доста повече от 50-100 години.

# 59
  • Сопот, Пловдив

Не разбрах връзката със социализма? Говорех за социум. Който подтиска това у мъжете от доста повече от 50 години.

Ами виждам соц... и по-нататък не чета  Laughing . Но съм отново на същото мнение.

Общи условия

Активация на акаунт