За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 574
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Мамчета - сряда в 10:00 в Конфети?

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 21:12 от bg_trinity

# 196
Aми аз не съм сигурна дали в сряда ще ми е най-удобно, но дано...А и ако дойда, пак ще бързам за Токуда... Значи Гунди имай късмета сега да родиш утре, вземаме сладоледите и при тебе... hahaha

# 197
Aми аз не съм сигурна дали в сряда ще ми е най-удобно, но дано...А и ако дойда, пак ще бързам за Токуда... Значи Гунди имай късмета сега да родиш утре, вземаме сладоледите и при тебе... hahaha
Елси, кажи ако не можеш. PartyАко искате в 8 ,ама няма да е готов сладоледа. Party Crazy Ами и аз си мислех как се засилвам да раждам и само се чудя после какво да ви обяснявам, но нямааа- обещааавааам. Hug

# 198
Аз съм ок.

# 199
Привет от мен слънчица, вече съм си вкъщи с бебето и ще имам повече време за писане Party

# 200
Привет от мен слънчица, вече съм си вкъщи с бебето и ще имам повече време за писане Party
HugХайде бе мадам/и от кога ви чакаме, дай малко инфо в др. тема. Hug

# 201
За протокола - днес имахме чудесна последна бременелска среща!  Hug Hug Hug Само ме е яд, че отново си забравих фотото, ама нищо... Вече леекичко ме наляга носталгия по коремите  Mr. Green Rolling Eyes Grinning

# 202
Ех, Елси, права си, аз така и не можах да се включа в никоя от снимките  Cry Нищо после с корема ще се разпиша. Иначе срещичката наистина беше много добра, обаче аз чак към края осъзнах, че е последна  #Cussing out

# 203
Дааа и на мен ми хареса- мноогоо Heart EyesАма ние защото все по- близки си ставаме.

# 204
Дааа и на мен ми хареса- мноогоо Heart EyesАма ние защото все по- близки си ставаме.

Така си е:) ипо-близки ще си ставаме надявам се:) Hug Hug Hug

# 205

Така си е:) ипо-близки ще си ставаме надявам се:) Hug Hug Hug
И аз се надявам, а мъжът ми все ме плаши,че като се родели бебчетата сме нямало да се виждаме...

# 206
  • София
Ми раждайте и да почваме да се виждаме! Simple Smile

# 207
Мда... септември да открием августовските срещи с бебоци... А в тази връзка - който има опит да сподели места, удобни за кърмене при необходимост... Аз още не смея да изляза сама с този непредвидим младеж...

# 208
  • София
Момичета,кога ше има бебешка среща  newsm78 Ние с малката от днес сме сами вече,че тати тръгна на работа и се чудим с кой да излезем  Mr. Green

# 209
  • София
И аз ще се радвам да се спретнем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт